Φεστιβάλ ''Εποχής''

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Φεστιβάλ ''Εποχής''

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 25 Σεπ 2010 2:42 pm

Χθες το έμαθα κι εγώ οπότε πάει η πρώτη μέρα :lol: Σήμερα είναι η δεύτερη και τελευταία για όποιον ενδιαφέρεται.Το χθεσινό πάντως ήταν αρκετά ενδιαφέρον :thumbup:
Η εφημερίδα "Εποχή" προτείνει, συζητά και εξερευνά δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής αντίστασης, διοργανώνοντας ένα φεστιβάλ θεματικό για την αυτοοργάνωση και την κοινωνική αλληλεγγύη, με συζητήσεις, παρουσιάσεις και συμμετοχή ομάδων, θέατρο, έκθεση φωτογραφίας, stand up comedy και βέβαια μουσική!
Ένα διήμερο φεστιβάλ, στο γνωστό χώρο του πάρκου του Θησείου, πάνω από τις γραμμές του τρένου, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.
Μια διήμερη συνάντηση για να ανακαλύψουμε και να ενδυναμώσουμε την αλληλεγγύη, μέσα και γύρω μας, ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία, την κοινωνική εξαθλίωση και την αγριότητα. Για να ξεκινήσουμε άμεσα την οργάνωση ομάδων αλληλέγγυας οικονομίας σε κάθε γειτονιά.
Με ελεύθερη είσοδο από άποψη και με ανταλλακτικό παζάρι σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε με την ψυχή σας!

Το σημερινό πρόγραμμα:
The Last Drive,Λεωνίδας Μαριδάκης and The Circus Band
Ρεμπέτικη Κομπανία
Η θεατρική ομάδα ''Σημείο Μηδέν'' παρουσιάζει την ''Σωφρονιστική Αποικία'' του Κάφκα

Εφημερίδα ''Εποχή'':http://www.epohi.gr/portal/
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Φεστιβάλ ''Εποχής''

Δημοσίευσηαπό akis » Σάβ, 25 Σεπ 2010 2:48 pm

Όλο σε φεστιβάλ πας lybe τώρα τελευταία??? Πολύ κουλτουριάρης αποδείχθηκες τελικά :lol:

Πάντως κι εγώ πήγα χτές και ήταν πολύ ωραία... Και σήμερα θα είμαι εκεί, παίζουν οι Last Drive. Όποιος θέλει ας προσέλθει...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Re: Φεστιβάλ ''Εποχής''

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 25 Σεπ 2010 3:03 pm

akis έγραψε:Όλο σε φεστιβάλ πας lybe τώρα τελευταία??? Πολύ κουλτουριάρης αποδείχθηκες τελικά :lol:

Σήμερα θα εμφανιστώ με κοκάλινα γυαλιά,φουλάρι και βιβλίο του Κάφκα :lol:
Φιλιά
http://www.youtube.com/watch?v=ub6sQ7vI5UM
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης