Απαντάτε με ερώτηση....plz

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Απαντάτε με ερώτηση....plz

Δημοσίευσηαπό Theodore » Πέμ, 25 Ιουν 2009 2:24 am

Και αν έχει νόημα, εμάς τί λόγος μας πέφτει; :think:
Μήπως κάποιος εδώ στο forum είναι πιό "ατακτούλης" από όσο πρέπει; :lol:
Λογικά, η μάνα των παιδιών θα ξέρει... :idea:
...αλλά, κι αν την ρωτήσουμε, πώς είμαστε σίγουροι ότι θα μας πει την αλήθεια; :wtf:

_________
Υ.Γ.: Εντάξει, τώρα νομίζω ότι το κατέστρεψα τελείως...! :mrgreen:
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) :D
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! :think:
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel) :ugeek:
Theodore Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό morisson » Πέμ, 25 Ιουν 2009 2:30 am

Theodore έγραψε:Τα παιδιά του Ζεββεδαίου, ποιόν είχανε πατέρα; :wtf:

μήπως τον Πασχάλη Αρβανιτίδη?(παραδώσου λοιπον...κτλ)
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Πέμ, 25 Ιουν 2009 10:13 am

Μήπως διαβάζοντας τις 15 σελίδες που έχασα, να θέσω μερικά σχόλια ερωτήσεις;

merde_conserve έγραψε:Μήπως έφυγαν ο amfisvitias και η SoundOfSilence και το topic από φιλοσοφικά δοκίμια περιέχει πλέον μόνο ερωτηματικές προτάσεις μιας γραμμής;
Μήπως όταν επιστρέψουν θα χούμε πάλι τα ίδια; Μήπως να το απολαύσετε τώρα που μπορείτε γιατί μετά θα πρέπει να το (παρα)φιλοσοφήσετε; :lol:

Μήπως καποιοι πρεπει να ξέρουν οτι ουδης ανανικαταστατος; Μήπως βλέπω άξιους διαδόχους και νέο κινούμενο αίμα πρωτοετων και είμαι περήφανη;
Πχ:
Lost.in.Athens έγραψε: Από ποιους άραγε δημιουργούνται τα πρότυπα αυτά και γιατί επιλέγουμε να τα εσωτερικεύσουμε, αντί να σταθούμε κριτικά και να μην τα δεχόμαστε ως δεδομένα; Όμως για να γίνει αυτό και να βλέπουμε τους άλλους με διαφορετικό μάτι, μήπως θα έπρεπε να δούμε και βαθιά μέσα μας; Να δούμε ποιοι παράγοντες και ποια ερεθίσματα έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητά μας; Άραγε το να κλείνεται κάποιος στον εαυτό του και να μην εκφράζει τα συναισθήματά του μήπως οδηγεί στον πεσσιμισμό και τη μιζέρια; Μήπως τελικά αυτό που λείπει από τη ζωή μας είναι το χιούμορ, για να μπορέσουμε να αντέξουμε ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της ζωής; Μήπως έτσι θα αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα, τον ευατό μας, αλλά και τους γύρω μας με περισσότερη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη;
Μήπως αρχίζει να επανέρχεται το θέμα στις φυσιολογικές συνθήκες; :D

Μπορώ να αρνηθώ ότι με κόλλησες στον τοίχο με την επιχειρηματολογία;

morisson έγραψε:μήπως να πάψουμε να αναρωτιόμαστε και να ακούσουμε τις συμβουλες του καλλιτέχνη? http://www.youtube.com/watch?v=Al1C2J55zaQ.μήπως τοτε θα δεις και λογαριασμό ο κονσερβας?Μήπως κάποιοι δεν κανουν καλα την δουλειά τους?

Μήπως ειναι ντροπή να τον λες καλλιτέχνη;Αλήθεια, πως το οριζουμε αυτό;

intelx86 έγραψε:Μήπως, λέω μήπως να κάναμε κι άλλο πάρτι;

Μήπως να αρχίσουμε ένα ερωτηματολόγιο για το ποτε μας βολευει;

merde_conserve έγραψε:Μήπως καιγόμαστε ασυστόλως; Μήπως να μεταφέρω όοοολα αυτά τα posts στην "εξεταστική καϊλα";
:mrgreen:

amfisvitias έγραψε:Medre, να υποθέσω πως ζηλεύεις την επιτυχία που παρουσιάζει αυτό το τόπικ και θες να την σφαιτεριστείς; :lol:

Πως μπορω να διαφωνήσω αμφισβητία; Κάποιος ζηλευει για την επιτυχία του τόπικ;

Elendil έγραψε:amfisvitia εχεις υπ' οψν σου το καταπληκτικο συνεδριακι που γινεται στη Ρόδο;;.... Το θέμα έχει βρει μονομερώς τη λακωνικότητά ( :mrgreen: ) του...μην το χαλασουμε τώρα...!!!! 8-)

Ποιός; Πού; Πώς ξέρεις; Μπορείς να μαντέψεις ποιός ήρθε σήμερα;

Lost.in.Athens έγραψε:
Lost in athens, να ρωτήσω που ήσουν παιδί μου όταν κάναμε τέτοιες συζητήσεις με την soundofsilence??? :lol:

Μήπως γιατί δεν είχα παλιότερα φιλοσοφικές αναζητήσεις, αλλά με κάποιον περίεργο τρόπο μου προκύψανε σήμερα (ώστε να επαναφέρω το topic στον καλό δρόμο :lol: αλλά τελικά δεν έγινε); Δεν ισχύει ότι ούτε εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε τον εαυτό μας; Άραγε δεν θα ήταν σοφό αυτές οι φιλοσοφικές διαδρομές του παρόντος topic να γίνουν αντικείμενο προβληματισμού όλων μας και όταν βρούμε το χρόνο να τις ακολουθήσουμε;

Δεν θα πρέπει να κοιμηθώ και κάποια στιγμή; Άραγε θα έχω κάνει 3-4 login-logout, αλλά συνέχεια ήθελα να απαντήσω σε κάτι και επανερχόμουν;

Μήπως αυτό είναι ακριβώς το μαγικό σε αυτο το τοπικ;Δεν σε βάζει να σκέφτεσαι πράγματα που ούτε καν μπορούσες να απαντήσεις και με την επιχειρηματολογία των άλλων σου δείχνει άλλες διαστάσεις;Μήπως η άλλη διάσταση είναι που κάνει μαγικό το διάλογο;Μήπως αυτό ειναι το κέρδος όταν ακούμε τους άλλους;

amfisvitias έγραψε:Δεδομένου πως έχεις τις περισσότερες δημοσιεύσεις από κάθε άλλο μέλος στο τόπικ δεν είναι παράλογο να υποστηρίζεις πως είσαι ο αδύναμος κρίκος; Μήπως μερικά ξεσπάσματα είναι αναμενόμενο να συμβούν κατά καιρούς (ιδιαίτερα σε περιόδους μεγάλου καψίματος, όπως τώρα :D ), αλλά κατά τα άλλα είσαι βασικό μέλος για την μακροπρόθεσμη καλή πορεία του τόπικ;

Μήπως είναι λίγο άσχημο να το χαρακτηρίζουμε ως ξέσπασμα γιατι αυτό έχει μια χροια που το κάνει παροδικό; Μήπως θα ήθελα να ήταν έτσι; :lol:
when the violence causes silence, we must be mistaken
SoundOfSilence Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Πέμ, 25 Ιουν 2009 1:30 pm

Δεν έμαθες ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείς φράσεις λαϊκής σοφίας μπροστά μου; Τέτοιες κοινά αποδεκτές ρήσεις δεν είναι τέλειο θέμα για αμφισβήτηση; Ξέρεις που με την είδα ανέπτυξα ολόκληρη επιχειρηματολογία για να την καταρρίψω; Μήπως ο μόνος λόγος που δεν την παραθέτω είναι πως ο lost in athens είναι όντως πολλά υποσχόμενος στις φιλοσοφικές του αναζητήσεις;

SoundOfSilence έγραψε:
Elendil έγραψε:amfisvitia εχεις υπ' οψν σου το καταπληκτικο συνεδριακι που γινεται στη Ρόδο;;.... Το θέμα έχει βρει μονομερώς τη λακωνικότητά ( :mrgreen: ) του...μην το χαλασουμε τώρα...!!!! 8-)

Ποιός; Πού; Πώς ξέρεις; Μπορείς να μαντέψεις ποιός ήρθε σήμερα;

Να υποθέσω από τις ερωτήσεις σου πως είσαι Ρόδο; Δηλαδή όσο οι υπόλοιποι λιώνουμε στο διάβασμα ενόψη εξεταστικής (λέμε τώρα :roll: ), εσύ βρίσκεσαι σε νησί και αρχίζεις τα καλοκαιρινά σου μπάνια; :cry:

Πάντως πως μπορώ να το περιγράψω εκτός από ξέσπασμα; Δεν πρέπει να παραδεχτείς και εσύ η ίδια πως πάνω από 10 σελίδες την μέρα είναι υπερβολικό για να συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς; Παρόλα αυτά όμως, δεν έχει μία σταθερή ανάπτυξη το τόπικ και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει τις περισσότερες δημοσιεύσεις αν εξαιρέσουμε το τι ακούτε τώρα;
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Παρ, 26 Ιουν 2009 12:31 am

Μήπως δεν πήγα στο νησί για διακοπές; Δεν πρέπει να εκμεταλλεύεσαι και τις ευκαιριες που σου δίνονται; :lol:
Μήπως με το που είπα οτι γύρισα στο ιντερνετ όλοι φυγαν :( (μήπως το αίτημα για το εικονίδιο που κλαίει πρεπει να μπεί επιγόντως;) και μείναμε παλί οι δύο ταλαίπωροι να ψάχνουμε αν οι λαϊκες ρήσεις είναι πράγματι ορθές ή όχι; Μήπως είμαι πραγματικά πολύ περίεργη και όλο αυτιά να ακούσω γιατί ουδής αναντικατάστατος; Δεν νομίζεις οτι όσο σκληρο και να ακούγεται ισχύει;και αν αυτό δεν ισχύει για ορισμένα μόνο δικά μας πολύ κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα, δεν είναι δυσκολο να το πεις για ανθρωπους που παιζουν αλλο ρολο στη ζωή σου; Μήπως και εγω δεν θα ήθελα να ισχυριστώ οτι είναι ένα ψέμα; Αλλά δεν είναι ο χρόνος ο χειρότερος γιατρος που σε κάνει να ξεχνάς ή έχ\στ να απαλλοίφεις τον πόνο σου;

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Παρ, 26 Ιουν 2009 12:48 am

Μήπως να διορθώσω τα ορθογραφικά μου για να μην κακοποιώ τη γλώσσα μας;
*ουδείς
**απαλοιφή
Μήπως ο όρος για την απαγόρευση των greeklish έχε σκοπό τελικα να μας προστατέψει; :D

Δημοσίευσηαπό strangelic » Παρ, 26 Ιουν 2009 1:55 am

Μήπως απλά οι υπόλοιποι αποδείξαμε έμπρακτα ότι δεν μπορούμε να φιλοσοφήσουμε για παραπάνω από μια δυο γραμμές;
Ή απλά οι 15 σελίδες που γράφτηκαν όσο έλειπες ήταν μια ομαδική φάση καψίματος που θα επαναληφθεί εν καιρώ;
Και τελικά,μήπως εγκλωβιζόμαστε σε μια ρήση που ορίζει ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να προχωρήσουμε παραπέρα, ή να ψάξουμε για να βρούμε το κατάλληλο "ανταλλακτικό";

Υ.Γ τι σημαίνει έχ\στ?
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Παρ, 26 Ιουν 2009 2:28 am

Να αποκαλύψω πως σου ξέφυγε ένα; :geek:

Και τώρα που τέλειωσα με το ocd και άρχισα με τις αποκαλύψεις να αποκαλύψω επίσης πως αρχικά το είχα σκεφτεί σε κάτι ποιο ουδέτερο από τις προσωπικές σχέσεις; Μήπως όμως και πάλι εξακολουθώ να είμαι εναντίον της ρήσης και θα προσπαθήσω να την καταρρίψω; Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως ο χρόνος δεν βοηθάει στην αντικατάσταση οποιουδήποτε; Ως άνθρωποι μπορούμε να ζήσουμε με πολύ λίγα πράγματα, να αντέξουμε πάρα πολλά, αλλά αν απλώς υπομένεις μία απώλεια δεν είναι υπερβολή να πεις πως αντικαθιστάς; Δεν είναι διαφορετικό να μαθαίνεις να ζεις με μια πληγή από το να μην την έχεις; Μήπως το γεγονός πως μαθαίνεις να ζεις με τις απώλεις σε κάνει να πιστεύεις πως γιάτρεψες τις πληγές; Να αρχίσω με την μοναδικότητα του χαρακτήρα του καθενός; Να πω μόνο πως ο καθένας έχει τα δικά του χαρίσματα και τη δική του προσωπικότητα και σε επηρεάζει διαφορετικά; Να πω πως ακόμα και αν βρεις κάποιον άλλον για να τον αντικαταστήσει οι επιρροές που θα σου ασκούσε έχουν χαθεί για πάντα; Να αναφέρω τη θεωρία του χάους και να επισημάνω απλώς πως ακόμα και αν βρεις κάποιον με παρόμοιο χαρακτήρα ακόμα και εμπειρίες, αν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν, οι μικροδιαφορές αυτές που θα έχουν ίσως προκαλέσουν γιγάντια επίπτωση στη ζωή σου; Όχι, πως μπορώ να στηριχτώ σε αυτά τα γεγονότα για να υποστηρίξω την άποψή μου όταν για μένα ο κύριος λόγος είναι άλλος; Μήπως ο χρόνος που στην αρχή αναφέρεις ότι βοηθάει να κάνει όλους αντικαταστάσιμους είναι αυτός που στην πραγματικότητα πράττει ακριβώς το αντίθετο; Δεν είναι οι κοινές εμπειρίες που έχουμε με τους φίλους μας, ο χρόνος που περάσαμε μαζί, αυτό ακριβώς που μας δένει; Μπορεί να έχω χάσει επαφή με αυτά τα άτομα, αλλά μπορώ να ισχυριστώ πως ξέχασα τον πρώτο φίλο που έκανα; Άτομα που υποστήριξα και με υποστήριξαν σε δύσκολες στιγμές; Μέλη από την παλιά μου παρέα που καιγόμασταν μαζί; Παρόλο που έχω μάθει να ζω με τέτοιες απώλειες, όπως εξάλλου όλοι μας, δεν θα έλεγες πως οι άνθρωποι που είναι μοναδικοί και αναντικατάστατοι είναι πολλοί περισσότεροι από όσο νομίζεις;

Μήπως τώρα που ξανακύλησα και έκανα γιγάντια ερώτηση και πάλι, μήπως να βάλω το avatar μπας και γλιτώσω το μισάωρο ban από τον medre?
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό strangelic » Παρ, 26 Ιουν 2009 2:37 am

Μα πέρα από πολύ σημαντικά άτομα,είναι θεμιτό να μένεις κολλημένος σε ότι σε δένει με οποιονδήποτε; Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι κάτι το οποίο απλά πετάς μετά τη χρήση του,κάνουν τους κύκλους τους, δεν είναι λοιπόν ψυχοφθόρο να μην προχωράς να βρεις και άλλους ανθρώπους, να βιώσεις καινούρια πράγματα μαζί τους και παράλληλα να επουλώσεις στα όρια του επιτρεπτού τις πληγές που σου άφησαν οι άλλοι; Μια πληγή δεν κλείνει ποτέ, αλλά αν είναι πάντα ανοιχτή, δεν καποια στιγμή δεν θα σε σκοτώσει; και στην τελική, η μοναδικότητα του κάθε χαρακτήρα και της κάθε προσωπικότητας, δεν είναι αυτή που κάνει κάθε δεσμό ξεχωριστό; Γιατί να πέσεις στην παγίδα της συγκρισης;
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Παρ, 26 Ιουν 2009 2:45 am

Μήπως με παρεξήγησες; Μήπως και εγώ λέω πως δεν πρέπει να συγκρίνεις; Πως πολλοί δεσμοί είναι αναντικατάστατοι ακριβώς επειδή είναι μοναδικοί; Όπως ανέφερα με πολλούς έχω χάσει την επαφή, αλλά δεν αφήνουν το ίχνος τους με μνήμες, μνήμες που πρέπει να κρατάμε; Έτσι εξάλλου δεν αναπτυσσόμαστε, από τα διδάγματα του παρελθόντος; Μήπως πρέπει να συμφωνήσω πως δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε και να μένουμε στο παρελθόν αποκόπτωντας οτιδήποτε το καινούργιο; Εξάλλου υπάρχει λόγος να μην αποδειχτούν και οι καινούργιοι άνθρωποι που θα γνωρίσουμε αναντικατάστατοι;
amfisvitias

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες