Η Τρολλιά της Ημέρας!

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Η Τρολλιά της Ημέρας!

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 19 Μαρ 2014 1:51 am

Off topic:
Spoiler: show
Εικόνα

Ερώτηση Α
Τι καλούνται να κάνουν τα υποκείμενα με βάση την αφίσα της Ανταρσύα;
α)Να παλέψουν;
β)Να αγωνιστούν;
γ)Να απεργήσουν;
δ)Να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους;
ε)Να ΨΗΦΙΣΟΥΝ;

Ερώτηση Β
Πόσο αντικοινοβουλευτική είναι η εκλογική (?) σύμπραξη Ανταρσύα - Αλαβάνου, δεδομένων ότι:
α) Ύστερα από τόσα χρόνια μνημόνιο γίνεται (όλως τυχαίως) δύο μήνες πριν τις ευρωεκλογές;
β)Ο Αλαβάνος και οι δυνάμεις που απαρτίζουν το σχέδιο Β (τι να κάνουμε;) είναι κοινοβουλευτικότατος/ες;

Ο αντισυστημισμός δε δομείται πάνω σε τσιτάτα της πλάκας. Σε αυτή την περίπτωση είναι απλά αντισυστημιλίκι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 19 Μαρ 2014 1:54 am

TrexoKaiDenFtano έγραψε:
ΥΓ: Μια χαρά υπάρχει και δικό μας υπόδειγμα, όπου μπορεί ο καθείς να δημοσιεύσει χωρίς λογοκρισία το οτιδήποτε. Όσο για την επιτυχία του πολιτικού υποκειμένου προφανώς δε την μετράμε με τους ίδιους όρους, εμείς πχ το αστικό κοινοβούλιο δεν τον αναγνωρίζουμε και άρα δεν μας αγγίζει η μη συμμετοχή σε αυτό.

Ναι το είδαμε το υπόδειγμά σας και στο χαζογρουπ στο φεισμπουκ που προφανώς αντιλαμβάνομαι οτι μπορει να έχει κάποιον "χιουμοριστικό" χαρακτήρα, (ασχετα που πιστευω προσωπικά ότι βγάζει τη χολή σας), όπου μόλις έγραψε κάποιος κάτι κατά διαγράφηκε το σχόλιο. Ασε το άλλο που απο παλιά ρε παιδί μου, πριν αρχίσεις να ασχολείσαι εσυ, παντα τα ΕΑΑΚ είχαν μια δυσκολία στο να αντιλαμβάνονται την δημοκρατία (βλέπε συντονιστικα καταλήψεων, είτε σχολής, είτε αθήνας, πόσο μάλλον στα πανελλαδικά), σε σημείο μάλιστα να πλακώνεστε και μεταξύ σας! :raspberry:
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τετ, 19 Μαρ 2014 2:32 am

Μάλιστα... :clap: :clap: :clap: :clap: Βλέπω πως στο δρόμο για την κυβερνητική αναρρίχηση το συντονισμένο χιούμορ αναβαθμίζετε δεόντως.

Μπα η δημιουργία εντυπώσεων με αφήνει παγερά αδιάφορο, απλώς σκοτώνω την ώρα μου. Ποτέ δεν πίστεψα πως βοηθάνε κάπου οι εντυπώσεις άλλωστε. Θα μπορούσα να αναφέρω παραδείγματα έως αύριο για τις εντυπώσεις και ποιος βασίζεται σε αυτές αλλά θα γίνει με όρους ξεκατινιάσματος και δεν... Για την αλλαγή που περνάει από τη Βουλή και την κοινοβουλευτική ανάθεση λένε πολλοί οι οποίοι συμμετέχουν στις εκλογές, γενικά δεν εννοούσα κατ'ανάγκη το ΣΥΡΙΖΑ (όχι τι δεν το κάνει). Το τοπικ ονομάζεται η τρολλιά της ημέρας συνάδελφε lybe επομένως εξ'ου και το ποστ.

Γενικά προφανώς και δεν με ενδιαφέρει να σου ασκήσω 'ριζοσπαστική αριστερή κριτική', με την έννοια πως δεν θεωρώ πως το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει πλέον γυρισμό από τον σταδιακό του μετασχηματισμό σε αστικό κόμμα. Με ενδιαφέρει στο μέτρο που εκφράζω τη γνώμη μου, την θέτω υπο κριτική και άλλων και αποδεικνύω στην πράξη τα όσα θεωρητικά εκτιμάει ο χώρος, ώστε να καταρρίψει στην τελική τις αυταπάτες και τα λοιπά που καλλιεργούνται σκοπίμως. Και προφανώς το παράδειγμα της Μοροπούλου απλώς είναι τρολλιά και όχι κάτι από τα παραπάνω. Και ναι ρώτησα πολλούς μην άγχεσαι, και τα γεγονότα όσο μπορούσα από μέσα τα έζησα, και έχω πλήρη εικόνα την οποία βέβαια δεν θα την εκφράσω αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα δεν αναδεικνύει σε καμιά περίπτωση τον ΣΥΡΙΖΑ σε ριζοσπαστική δύναμη.

Εκλογική σύμπραξη με τον Αλαβάνο: Μάλλον θα αναφέρεσαι στις διεργασίες για τη συμπόρευση και έτσι σύντομα να σε ενημερώσω πως οι επαφές υπήρχανε καιρό πριν γενικά και ειδικότερα στο ζήτημα του κοινοβουλίου οι εν λόγω κύριοι υιοθέτησαν την τοποθέτηση μας. Για τα υπόλοιπα στο site είναι κατατοπιστικότατο. Απλώς τσέκαρε πως το κάλεσμα γενικά απευθύνεται στους πάντες όχι στον Αλαβάνο. Κάναμε και με άλλους επαφές, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως μέτωπο. Μην αναλώνεσαι εκει που σε συμφέρει απλώς για εντυπώσεις λοιπόν.

Προφανώς και η συγκεκριμένη αφίσα καλεί να ψηφίσουμε, αφού συμμετέχουμε. Τι σχέση έχει αυτό με τα υπόλοιπα δεν το κατανοώ. Εκλογική αφίσα είναι, υπάρχουν άλλες αφίσες που καλούν σε όλα τα υπόλοιπα. Τσέκαρε στο διαδίκτυο κατα πόσο καλούμε κυρίαρχα και που. Νομίζω το να βγάζεις συμπέρασμα με τέτοιο επιχείρημα είναι λίγο στον αέρα. Κανένα τσιτάτο συνάδελφε, ίσα ίσα δίκιο έχεις. Το οτι συμμετέχω στις εκλογές και οι όροι με τους οποίους το κάνω όμως δεν με κάνουν συστημικό. Όπως και το να μη συμμετέχεις δε σε κάνει αντισυστημικό. Αλλού κρίνεται δεν διαφωνούμε νομίζω. Ε και εκεί που κρίνεται για εμένα δηλώνει ηχηρά απών ο ΣΥΡΙΖΑ ( πορεία κατα της ΕΕ, ημερίδα της προεδρείας στο Ζάππειο κτλ κτλ)

Ε δεν είπαμε πως είμαστε και τέλειοι, αντικαπιταλιστές είπαμε πως είμαστε. Όσο για το χαζογκρουπ δεν το έφτιαξε γενικά η Ανταρσύα νομίζω μπορείς να το διαπιστώσεις, εμείς απλώς τρολλάρουμε, όπως και εδώ άλλωστε. Καμία χολή, ίσα ίσα καλή καρδιά μόνο. Για το δικό μας υπόδειγμα δεν νομίζω πως αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα ούτως η άλλως. Ε είπαμε με την αστική δημοκρατία έχουμε θέματα. Απλώς εντάξει ακόμα και να δεχθώ πως εμείς τα κάναμε όλα αυτά που καταλογίζεις και καμιά φορά τις παίζαμε και με τους πασόκους ενώ κάποιοι κλαιγόντουσαν για το άσυλο και ακόμα περήφανοι νιώθουμε γι'αυτό, εξήγησε μου ποια δημοκρατία επέδειξε σε κεντρικό επίπεδο το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν. Η μάλλον μην μου πεις μιας και πλέον είναι ξεκάθαρο ξεκατίνιασμα και μάχη εντυπώσεων οπότε νομίζω επειδή με έκανες να πέσω στο επίπεδο σου με νίκησες κατα κράτος.

http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/03/blues.html

Καλό βράδυ συνάδελφοι.
TrexoKaiDenFtano Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 19 Μαρ 2014 3:17 am

Ο Σάκης ο Κότσιφας στη Μανωλάδα, οι Πασπίτες στην ΑΣΟΕΕ, ο Μπάμπης ο Σουγιάς στη Σπάρτη δηλώνουν ότι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, άρα το παρελθόν τους χρεώνεται στο Συριζα.

Σοβαρός συλλογισμός.

Πιο πάνω έγραψες: "Μην αναλώνεσαι εκει που σε συμφέρει απλώς για εντυπώσεις λοιπόν."
Τηρώντας το παραπάνω, μιας και γράφεις και πολλά :P, γράψε για κάθε κινηματική διαδικασίσία τα τελευταία χρόνια και σε πόσες από αυτές απείχε το κόμμα που χαρακτηρίζεις ως μη ριζοσπαστικό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό a/z » Τετ, 19 Μαρ 2014 1:43 pm

Σορρυ 1. η απάντησή μου ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο σε κάτι που αντιλήφθηκα ως κάπως παράδοξο και ''πιο λιανά'' δήθεν και γελοίο. Δεν ήθελα να εκμεταλλευτεί από αρενίτες και να γίνει αφορμή για τη συνέχεια μιας ακόμα (προεκλογικής) πολιτικής αντιπαράθεσης χωρίς νόημα.
Σόρρυ 2. TrexoKaiDenFtano μάλλον μπέρδεψα τις βούρτσες και τις λούτσες!

Καλημέρες σας ''συνάδελφοι'' ( :sick: )
a/z

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 19 Μαρ 2014 1:44 pm

Μη τις ακουμπάς τις πολιτικές διαφωνίες, φτου κακά! Αυτά είναι για κάτι γραφικούς, που -φυσικά- θέλουν να κάνουν προεκλογικό αγώνα....
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Τετ, 19 Μαρ 2014 4:13 pm

lybe33 έγραψε:Μη τις ακουμπάς τις πολιτικές διαφωνίες, φτου κακά! Αυτά είναι για κάτι γραφικούς, που -φυσικά- θέλουν να κάνουν προεκλογικό αγώνα....

Οταν οι πολιτικες διαφωνιες δεν τιθονται ουτε καν στα πλαισια μιας φοιτητικης, παραταξιακης αντιπαραθεσης αλλα σε καθαρα κομματικη αντιπαραθεση, φαση "πασοκου-νεοδημοκρατη που τσακωνονται σε καφενειο χωριου", τοτε καλο για ολους εμας τους υπολοιπους, ειναι οχι απλα να μην τις ακουμπαμε, αλλα να τις απομονωνουμε πληρως. Σε φορουμ φοιτητων γραφετε οχι στο φορουμ του Συριζα και της Ανταρσυα. Το πολιτικο/συνδικαλιστικο κομματι της σχολης περιοριζεται στις παραταξεις οποτε καλο ειναι να περιοριστειτε και εσεις εκει.
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 26 Μαρ 2014 1:09 am

Αδυσώπητος επαναστατικός αντικαπιταλισμός :o

Φήμες φέρουν τον Αλέκο να κάνει guest εμφάνιση στην καμπάνια της Μελίνας Τσιλιμίγκρα για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τετ, 26 Μαρ 2014 2:11 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ε μάλλον αυτό θα είδαμε και δεν τον θέλαμε στο μέτωπο. Ας παραθέσω και εγώ με την σειρά μου μια τρολλιά λοιπόν μιας και πολιτική διαφωνία πάνω στο βίντεο του ΑλΑλ δεν υπάρχει... εδώ και εδώ

Και επειδή είμαι και large λόγω μπετου: Χαιρετίσματα στη γαλάζια ''συνάδελφο'' και.... καλό πτυχίο...εδώ
TrexoKaiDenFtano Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό emma.d » Τετ, 26 Μαρ 2014 12:06 pm

TrexoKaiDenFtano έγραψε: Χαιρετίσματα στη γαλάζια ''συνάδελφο'' και.... καλό πτυχίο...εδώ
...αν προλάβει :mrgreen:

Εικόνα
emma.d

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες