Μάλιστα...

Βλέπω πως στο δρόμο για την κυβερνητική αναρρίχηση το συντονισμένο χιούμορ αναβαθμίζετε δεόντως.
Μπα η δημιουργία εντυπώσεων με αφήνει παγερά αδιάφορο, απλώς σκοτώνω την ώρα μου. Ποτέ δεν πίστεψα πως βοηθάνε κάπου οι εντυπώσεις άλλωστε. Θα μπορούσα να αναφέρω παραδείγματα έως αύριο για τις εντυπώσεις και ποιος βασίζεται σε αυτές αλλά θα γίνει με όρους ξεκατινιάσματος και δεν... Για την αλλαγή που περνάει από τη Βουλή και την κοινοβουλευτική ανάθεση λένε πολλοί οι οποίοι συμμετέχουν στις εκλογές, γενικά δεν εννοούσα κατ'ανάγκη το ΣΥΡΙΖΑ (όχι τι δεν το κάνει). Το τοπικ ονομάζεται η τρολλιά της ημέρας συνάδελφε lybe επομένως εξ'ου και το ποστ.
Γενικά προφανώς και δεν με ενδιαφέρει να σου ασκήσω 'ριζοσπαστική αριστερή κριτική', με την έννοια πως δεν θεωρώ πως το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει πλέον γυρισμό από τον σταδιακό του μετασχηματισμό σε αστικό κόμμα. Με ενδιαφέρει στο μέτρο που εκφράζω τη γνώμη μου, την θέτω υπο κριτική και άλλων και αποδεικνύω στην πράξη τα όσα θεωρητικά εκτιμάει ο χώρος, ώστε να καταρρίψει στην τελική τις αυταπάτες και τα λοιπά που καλλιεργούνται σκοπίμως. Και προφανώς το παράδειγμα της Μοροπούλου απλώς είναι τρολλιά και όχι κάτι από τα παραπάνω. Και ναι ρώτησα πολλούς μην άγχεσαι, και τα γεγονότα όσο μπορούσα από μέσα τα έζησα, και έχω πλήρη εικόνα την οποία βέβαια δεν θα την εκφράσω αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα δεν αναδεικνύει σε καμιά περίπτωση τον ΣΥΡΙΖΑ σε ριζοσπαστική δύναμη.
Εκλογική σύμπραξη με τον Αλαβάνο: Μάλλον θα αναφέρεσαι στις διεργασίες για τη συμπόρευση και έτσι σύντομα να σε ενημερώσω πως οι επαφές υπήρχανε καιρό πριν γενικά και ειδικότερα στο ζήτημα του κοινοβουλίου οι εν λόγω κύριοι υιοθέτησαν την τοποθέτηση μας. Για τα υπόλοιπα στο site είναι κατατοπιστικότατο. Απλώς τσέκαρε πως το κάλεσμα γενικά απευθύνεται στους πάντες όχι στον Αλαβάνο. Κάναμε και με άλλους επαφές, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως μέτωπο. Μην αναλώνεσαι εκει που σε συμφέρει απλώς για εντυπώσεις λοιπόν.
Προφανώς και η συγκεκριμένη αφίσα καλεί να ψηφίσουμε, αφού συμμετέχουμε. Τι σχέση έχει αυτό με τα υπόλοιπα δεν το κατανοώ. Εκλογική αφίσα είναι, υπάρχουν άλλες αφίσες που καλούν σε όλα τα υπόλοιπα. Τσέκαρε στο διαδίκτυο κατα πόσο καλούμε κυρίαρχα και που. Νομίζω το να βγάζεις συμπέρασμα με τέτοιο επιχείρημα είναι λίγο στον αέρα. Κανένα τσιτάτο συνάδελφε, ίσα ίσα δίκιο έχεις. Το οτι συμμετέχω στις εκλογές και οι όροι με τους οποίους το κάνω όμως δεν με κάνουν συστημικό. Όπως και το να μη συμμετέχεις δε σε κάνει αντισυστημικό. Αλλού κρίνεται δεν διαφωνούμε νομίζω. Ε και εκεί που κρίνεται για εμένα δηλώνει ηχηρά απών ο ΣΥΡΙΖΑ ( πορεία κατα της ΕΕ, ημερίδα της προεδρείας στο Ζάππειο κτλ κτλ)
Ε δεν είπαμε πως είμαστε και τέλειοι, αντικαπιταλιστές είπαμε πως είμαστε. Όσο για το χαζογκρουπ δεν το έφτιαξε γενικά η Ανταρσύα νομίζω μπορείς να το διαπιστώσεις, εμείς απλώς τρολλάρουμε, όπως και εδώ άλλωστε. Καμία χολή, ίσα ίσα καλή καρδιά μόνο. Για το δικό μας υπόδειγμα δεν νομίζω πως αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα ούτως η άλλως. Ε είπαμε με την αστική δημοκρατία έχουμε θέματα. Απλώς εντάξει ακόμα και να δεχθώ πως εμείς τα κάναμε όλα αυτά που καταλογίζεις και καμιά φορά τις παίζαμε και με τους πασόκους ενώ κάποιοι κλαιγόντουσαν για το άσυλο και ακόμα περήφανοι νιώθουμε γι'αυτό, εξήγησε μου ποια δημοκρατία επέδειξε σε κεντρικό επίπεδο το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν. Η μάλλον μην μου πεις μιας και πλέον είναι ξεκάθαρο ξεκατίνιασμα και μάχη εντυπώσεων οπότε νομίζω επειδή με έκανες να πέσω στο επίπεδο σου με νίκησες κατα κράτος.
http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/03/blues.html Καλό βράδυ συνάδελφοι.