Μήπως τα ωραία πράγματα δεν διαρκούν πάντα λίγο, αλλά απλώς το αντιλαμβανόμαστε έτσι επειδή ενώ τα δυσάρεστα πράγματα φαίνεται να κρατάνε μία αιωνιότητα, τα ευχάριστα δεν φαίνεται να μην μπορείς ποτέ να καταλάβεις πότε πρόλαβαν να αρχίσουν και πότε να τελειώσουν; Και μήπως αν κάτι δεν είναι υποχρεωτικό δεν μπορεί να γίνει μία βαρετή συνήθεια; Δεν θα το διέκοπτες πριν γίνει κάτι τέτοιο;
Και παρόλο που η υποθέση πως οι τελευταίες ερωτήσεις αναφέρονταν στην απουσία μου είναι κάπως εγωκεντρική και σε περίπτωση λάθους χάνουν το νόημα οι παρακάτω δηλώσεις μου, δεν είναι καλύτερα να προσπαθήσω να αποφύγω τις παρεξηγήσεις; Η απουσία μου οφειλόταν στο γεγονός ότι θέλω να δοκιμάσω ένα νέο εγχείρημα, και όταν κάνεις κάτι τέτοιο δεν οφείλεις να κάνεις όση έρευνα και προετοιμασία μπορείς αν θες να έχεις κάποιες πιθανότητες επιτυχίας; Σχετικά παρόμοιες απορίες με αυτές που εκφράζονται εδώ είχα για πολύ καιρό, οπότε δεν θα ήταν δύσκολο να γίνει μία βαρετή συνήθεια τόσο γρήγορα τώρα που βρήκα και συνομιλητή που βάζει καινούργιους προβληματισμούς και επιταχύνει τη διαδικασία που με κάνει να έρχομαι σε νέα συμπεράσματα; Εξάλλου εδώ δεν ήμουν όταν άρχισες να εκφράζεις τους νέους προβληματισμούς σου, προσπαθώντας να βρω απάντηση στους παλιούς;
Μήπως αν αναφερόσουν σε κάτι άλλο τελικά, έχω γίνει ρεζίλι;

Perception dictates reality.