PC/Console Gaming

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: PC/Console Gaming

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:44 pm

Καλά ρε becoming_I εσύ τα κάνεις όλα και συμφέρεις! :P

Είμαι adventurας της παλιάς σχολής με θητεία στα adventures της Lucasarts και της Sierra :D
Τώρα για να τραβήξω και τον merde_conserve στην κουβέντα, θα πώ ότι είμαι οπαδός των παλιών RPGs τύπου Eye of the Beholder. Το diablo δεν μου άρεσε. :mrgreen:

Και εγώ τα χω λιώσει τα παλιά adventures. Γούσταρα πιο πολύ της LucasArts μικρός, γιατί της Sierra ο συνδυασμός "ψοφάς οποτεδήποτε"+"γράψε γρήγορα στα αγγλικά" δεν τον είχα και πολύ. Monkey Island, Day of the Tentacle, Grim Fandago, The Dig, ftwwwww λέμεεεεεεε.

Από RPG παίζω ό,τι λάχει..από τα πρώτα Fallout και τα πρώιμα AD&D Games (ω ναι, ακόμα και roguelikes ή/και text), μέχρι και τα πολύ hack'n'slash όπως τον Ντίαμπλο. Στην προκειμένη παίζουμε 4-5 άτομα οπότε αυτό είναι το καλό, γιατί μόνος μου τα βαριέμαι αυτά που δεν έχουν πολλά κειμενάκια, και spellάκια κτλ :P.

Χαίρομαι που μαζευτήκαν όλοι οι παππούδες και συνεννοούμαστε για SNES χαχαχα.

Άσε, αυτή η νέα γενία, όλο Halo και WOW και PSP είναι :raspberry:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό spyrorizos » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:44 pm

Καλό το SNES,αλλά ο διάδοχος,το 64μπιτο Ν64 με τζόιστικ(GOLDENEYE,ZELDA 3D,SUPERMARIO 3D κτλ..),δεν παιζότανε,χάσανε όσοι πήραν PLAYSTATION1 τότε....
spyrorizos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:45 pm

GOTHIC 2
Το καλύτερο RPG και σίγουρα αρκετά δύσκολο. Δεν έχεις καμία βοήθεια από το παιχνίδι, μόνος σου μαθαίνεις τα πάντα, έχει aggressive τερατα που σου την πέφτουν ενώ εσύ ανεμελιάζεις στα δάση και σε @#$%#@ και ακόμα και ο χειρισμός in battle είναι λίγο δύσχρηστος.ΓΙα αυτό είναι τόοοοοοοσο τέλειο..... !!!!!!!!!!!! Σου καρφώνεται να το τερματίσεις από πείσμα.
έχει βέβαια και τις κλασσικές RPGιές που συναντάς σε κάθε σοβαρό παιχνίδι του είδους.
http://www.youtube.com/watch?v=3-GoMSIVX9c
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:47 pm

Καλό το SNES,αλλά ο διάδοχος,το 64μπιτο Ν64 με τζόιστικ(GOLDENEYE,ZELDA 3D,SUPERMARIO 3D κτλ..),δεν παιζότανε,χάσανε όσοι πήραν PLAYSTATION1 τότε....

Μόνο το Zelda και το Super Mario θυμάμαι ως εμβληματικά παιχνίδια...το PS1 είχε τεράστιο γαμάτο Library. Με θυμάμαι να λιώνω με το Spyro the Dragon στο σπίτι της θείας (!).

Και από gta που είπες πριν, τα έχω παίξει όλα (1,2,San Andreas κτλ) πλην του 3. Γαμάτα! 0.ο

Y.Γ OxYdO είναι σαν το Oblivion να φανταστώ;
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό pm » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:49 pm

spyrorizos έγραψε:Καλό το SNES,αλλά ο διάδοχος,το 64μπιτο Ν64 με τζόιστικ(GOLDENEYE,ZELDA 3D,SUPERMARIO 3D κτλ..),δεν παιζότανε,χάσανε όσοι πήραν PLAYSTATION1 τότε....

:thumbup: :thumbup: πολύ σωστός ;) super mario 64 k zelda ocarina of time ftw

ειδικά το mario 64 το παίζω ακόμα πολύ συχνά.. έκατσε ένας και το χάκαρε έφτιαξε το super mario 74 gia emulator δύσκολο αλλά περισσότερα stars και γενικά πολύ καλό όποιος ενδιαφέρεται ας με πμ
pm

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:49 pm

spyrorizos έγραψε:Καλό το SNES,αλλά ο διάδοχος,το 64μπιτο Ν64 με τζόιστικ(GOLDENEYE,ZELDA 3D,SUPERMARIO 3D κτλ..),δεν παιζότανε,χάσανε όσοι πήραν PLAYSTATION1 τότε....

Εγώ είχα και τα 2(το ps1 το αγόρασα από ενα γνωστό μου πολύ φθηνά) αλλά ασχολήθηκα κυρίως με το 64.Το N64 το πήρα ανοιξη του 97(νομίζω κάπου τότε είχε βγεί στην Ελλάδα) και κόλλησα!Το πρώτο zelda(το majoras mask δεν μ άρεσε) και το goldeneye ήταν από τις παιχνιδάρες του είδους τους...
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:51 pm

Ναι τέτοια φάση. Χειρότερα γραφικά νομίζω (παιχνίδι του 2002). Αξίζει να το δοκιμάσει κανείς, εγώ είχα κολλήσει πολύ :thumbup:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:52 pm

Στον αντίποδα του Gothic 2 να αντιπροτείνω το The Elder Scrolls : Morrowind πoυ το διαδέxθηκε το εξαιρετικό The Elder Scrolls : Oblivion . Έχω ακόμη κρατημένο το character profile του Oblivion . 146 quests αν θυμάμαι καλά!!! Το καλύτερο είναι ότι δεν τελείωσαν τα quests. Έχει και άλλα!!!
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:54 pm

Δε θέλουμε αντίποδα!!! :raspberry: :raspberry: Θέλουμε Gothic 2 !!! :ellinofreneia:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 14 Οκτ 2011 4:56 pm

Χαχαχα με το ποστ μου έριξα τη φιτιλιά και μπλόκαρα την εκπαιδευτική διαδικασία :twisted: :twisted: .Αφού δε θέλετε καταλήψεις χαχχαχαχα :lol: :lol:
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης