ευαβ έγραψε:τωρα με συγχωρειτε που ανακατευομαι, αλλα θεωρειτε οτι ενα τετοιο θεμα πρεπει να βρισκεται στην σελιδα του MQN ? Ναι το καταλαβαινω η πολιτικη εχει θεση στο πανεπιστημιο και πολλες φορες γινεται στο site συζητηση πολιτικη, αλλα ομως να γινεται κ τετοια προβολη κομματος? για ποιο λογο? μετα εχουν πραγματικα δικιο οσοι πανε να υποστηριξουν οτι το ΜQN ειναι site αριστερων! εγω πιστευω πως δεν ειναι.. ομως οσο επιτρεπεται κατι τετοιο δεν εχω αποδειξεις!. εφοσον μπαινω σε ενα ιστοτοπο που αφορα την σχολη πολιτικων μηχανικων θελω να ενημερωθω για οτι ειναι σχετικο με αυτην, θεωρω οτι η διαφιμηση του συριζα και του καθε 'συριζα' δεν εχει θεση εδω. αν κανω λαθος συγχωρεστε με απλα δεν συμφωνω με ολο αυτο!
Θα απαντήσω στην παρατήρησή σου και σ' ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να πω κάποια πράγματα σχετικά με αυτό. Το φόρουμ έχει κατά βάση άξονα λειτουργίας τη σχολή κι ό,τι έχει να κάνει με αυτήν, συνεπώς και τις παρατάξεις που καλώς ή κακώς έχουν δράση μέσα στο σύλλογο. Σε επέκταση αυτή της νοοτροπίας ο ορίζοντας του φόρουμ δε τελειώνει στη σχολή και μόνο αλλά προφανώς θίγει και θέματα κοινωνικά, πολιτικά κ.ο.κ στα οποία δρουν διάφορες ομάδες μεταξύ των οποίων και τα κόμματα. Η συμφωνία λοιπόν που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι ότι αφήνουμε να γραφτούν πράγματα από όλους τους χώρους σε μια προσπάθεια διατήρησης των ισορροπιών. Αν τώρα κάποιοι δεν επιθυμούν να γράψουν όπως κάνουν κάποιοι άλλοι αυτό δε σημαίνει ότι δίνει ταυτότητα στο φόρουμ. Το συγκεκριμένο θέμα, ας πούμε δε μένει εξ'αιτίας της αριστερής προπαγάνδας αλλά προς ενημέρωση και πολυφωνία. Εμείς όπως και κάθε άνθρωπος, θέλω να πιστεύω, έχουμε κάποια πιστεύω κι έχουμε σχηματίσει ορισμένες απόψεις τις οποίες εάν θέλουμε τις εκφράζουμε χωρίς αυτό όμως να επηρεάζει τη διαχείριση του site. Νομίζω φαίνεται στην πλειονότητα των χρηστών ότι προσπαθούμε να χειριστούμε τα ζητήματα αμερόληπτα. Επειδή όμως πολλές φορές η διατήρηση των ισορροπιών αυτών είναι ένα λεπτό ζήτημα κι οι κακές γλώσσες περισσότερες αυτό πιθανώς να αλλάξει και να μην επιτρέπεται καμία ανακοίνωση κομματικού χώρου εκτός πανεπιστημίου γιατί όπως προείπα αυτή είναι η συμφωνία που έχουμε την παρούσα στιγμή.