από giwrgos87 » Κυρ, 23 Οκτ 2011 12:51 pm
Ντροπη και στους 2.Γι αυτο θα μας γαμανε οι τραπεζιτες και τα golden boys,γιατι ειμαστε λαουτζικος,ενα ματσο αβουλα χρωματισμενα προβατα.Και καλα μας κανουν δηλαδη.Στην κοινωνια της ζουγκλας ο ισχυροτερος τρωει τον αδυναμο,και αδυναμος ειναι,και ο οικοδομος του ΠΑΜΕ που το ΚΟΜΜΑ τον τοποθετησε να φιλαει μια γαμημενη διασταυρωση λες και θα κριθει η ζωη του απο αυτο,αδυναμος ειναι και το περιθωριοποιημενο απο την κοινωνια χαιβανι που πιστευει οτι αν καψει μια τραπεζα θα αλλαξει ο κοσμος.
2 ερωτησεις:
1)Το ΚΚΕ θελησε να περιφρουρησει την διαδηλωση του και καλα και να μην αμαυρωθει αυτη απο τα επεισοδια.Τα καταφερε?Η μηπως λεω εγω συνεβαλε τελικα στο να μιλαμε παλι ολοι για το ξυλο και οχι για την πολιτικη.Ή θελει να μου πει οτι τωρα ο φοβισμενος ανθρωπακος,που δεν εχει συμμετασχει ποτε του σε πορεια,βλεποντας τα προχθεσινα γεγονοτα,θα πεισθει και θα συμμετασχει απο εδω και στο εξης.Εγω σου λεω πως ισχυει το αντιθετο και πως τετοιες πρακτικες διωχνουν τον κοσμο οχι μονο απο τους αγωνες που το ΚΚΕ ευαγγελιζεται αλλα τον διωχνουν και απο καθε ειδους πολιτικη σκεψη.
Εκτος βεβαια αν το ΚΚΕ τελικα ηθελε να αυτοπροβληθει στα ΜΜΕ πραγμα το οποιο και καταφερε δια του αποτελεσματος μιας και τις τελευταιες μερες ο ενας μετα τον αλλο τα στελεχη του ΠΑΜΕ βγαινουν στο χαζοκουτι και αναμασουν τα δικα τους..
2)Οι αυτοαποκαλουμενοι αναρχικοι σοβαρα πιστευουν οτι αν καποια μερα καταφερουν να καψουν την βουλη,την επομενη μερα η κοινωνια θα ειναι αγγελικως πλασμενη?χωρις διαφρορα?χωρις ο καθενας μας να κοιταει τον εαυτουλη του?με αλληλεγγυη και αλλες τετοιες πιπες?Πολυ απλα την θεση του ενος εξουσιαστη θα την παρει αλλος που θα ναι και χειροτερος.Ασε που για να επανερθουμε στην πραγματικοτητα ειναι ηλιθιο να πιστευεις οτι 1000-2000 ατομα μπορουν να υπερβουν τους 10.000 -20.000 των αστυνομικων.Επομενως ποια ρε γαμωτο ειναι η επιδιωξη του κουκουλοφορου που καιει μια τραπεζα?τι θελει να καταφερει περα απο το να τον παιξουν τα πουλημενα γι αυτον ΜΜΕ,το οποιο ειναι και το μονο αποτελεσμα το οποιο τελικα καταφερνει.Μηπως τελικα το ολο πανηγυρακι γινεται για το θεαθηναι.Αποτελει αυτο σταση "αναρχικου" (ανευ αρχης) το μονο που κανει στην ζωη του ειναι να δινει τροφη στα ΜΜΕ που αποτελουν και την 4η εξουσια και μεγιστη των αρχων?