paktomenos έγραψε:Γνωρίζουμε όλοι τις θέσεις σου ρε ψηλέ εδώ μέσα.Όπως και τις δικές μου τις γνωρίζετε.Η κριτική σου ως εκ τούτου είναι πέρα για πέρα αντιδραστική.Γιατί ασφαλώς και αντιτιθέμεθα γενικότερα στην απόλυση εργαζομένων( αυτό για όσους θέλουν να λένε πως ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της αριστεράς (ακόμα και με κουβέλη μέσα λολ) ισχύει εξ υποθέσεως)
Αυτό αρκούσε ως απάντηση ώ μη αντιδραστικέ ποτέ και ολύμπιας ψυχραιμίας άνθρωπε.
Το ότι ξεκίνησε την δημοσιογραφία παράνομα σε μικρή ηλικία ,το ότι τα έξοδα των εκπομπών του στο εξωτερικό τα πλήρωνε μόνος του,το ότι συμμετείχε στον Στόλο της ελευθερίας με κίνδυνο της ζωής του (όπως εξελίχθηκε),ενώ την ίδια ώρα εσύ κατά πάσα πιθανότητα έβλεπες αγώνα ποδοσφαίρου,το ότι φιλοτιμήθηκε να καλύψει όλα τα έξοδα του deptocracy (δικιά του πρωτοβουλία) που μπορούσε από την τσέπη του και ζήτησε και την βοήθεια του κοινού του, και όχι από μεγαλο-χορηγούς,(όπως όλοι οι "επαναστάτες" αυτοαποκαλούμενοι σατιρο-κωμικοί) βοήθεια στην χρηματοδότηση δεν λέει τίποτα?
Μπορεί να λέει πολλά αλλά μπορεί να μην λέει και τίποτα. Αυτό το κρίνει ο καθένας μας. Και επειδή είπες ότι έβλεπα αγώνα ποδοσφαίρου αν εσύ την ίδια ώρα γκομένιζες θα σουν πιο ευαισθητοποιημένος από μένα και λιγότερο από τον Χατζηστεφάνου? Και αυτό που είπα εξυπνάκια είναι ότι πρέπει να μας πονάει πολύ περισσότερο για τους ανθρώπους πίσω από την κάμερα από τους δημοσιογράφους των 5-6 εργασιών.Και προφανώς θα δώσω εγώ στοιχεία όσο εσύ δίνεις στοιχεία για τους πληρωμένους δημοσιογράφους-δικαστικούς πολιτικούς (όλοι ξέρουμε ότι τα παίρνουν κανέναν όμως δεν τους πιάσαμε εμεις προσωπικά ουτε είδαμε προσωπικά τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία όλοι όμως συμφωνούμε ότι είναι κλεφτες και λαμόγια έτσι δεν είναι? )
(μικρό?) πέος μας όλα.
Αχ αυτό το κόμπλεξ. Αυτό και το πέος δεν πρέπει να μετράνε μερικοί.
Η κριτική σου ως εκ τούτου είναι πέρα για πέρα αντιδραστική
Είπε ο γαίδαρος τον πετεινό κεφάλα. Άμα δεν σ αρέσει η κριτική μου μην με διαβάζεις. Και εμένα δεν μου αρέσουν κάποια που λες αλλά δεν σου τη λέω επί του προσωπικού. Άντε όλοι την ορεξή σου νομίζεις ότι εχουμε?
Εγώ το τελειώνω εδώ.