paktomene λάθος!
Ο neoktana θα είναι εδώ!
Εσύ θα έχεις πεθάνει από το χημικά...οπότε δεν θα γελάσεις και πολυ...
woody_alex έγραψε:http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/dite-pos-archise-i-machi-pame-koukouloforon-fotoreportaz.html
προσωπικα θεωρω απαραδεκτο να φευγουν μολοτωφ κ πετρες σε κοσμο που διαδηλωνει οπου (σχεδον) κ αν ανηκει...παντως για να ειμαι ειλικρινης εγω την επιθεση που ειδα ηταν απο την περιφρουρηση του παμε αρχικα..βεβαια απαραδεκτο ηταν κ το νταβατζιλικι του συγκεκριμενου πολιτικου χωρου σημερα, οπως απαραδεκτο αν οπως τους αποδιδεται ισχυει, το γεγονος των συνενοησεων τους με την αστυνομια..κ λιγο οξυμωρο θα πω σαν σταση απο εναν χωρο που καλει σε ανυπακοη κ απειθαρχια..φιλε σταλιν οσες ''μασκες κ να πεσουν'' η καθημερινοτητα μας δεν θα αλλαξει κ για αυτην δεν ευθηνονται ουτε οι μπαχαλοι, ουτε οι αναρχικοι ουτε οι αριστεροι ουτε το κκε..φταιει ενα πολιτικο συστημα που εσυ κ η παραταξη σου αποτελειτε κωμματι της..ποτε δεν ειναι αργα να το αντιληφθειτε κ να αλλαξετε σταση
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Και πριν προλάβεις να πεις για το απαράδεκτο της πέτρας κλπ, θα πρέπει να μας πεις πόσο νόμιμο είναι σε διαμαρτυρία να κλείνει ετσιθελικά τον χώρο για τον εαυτό του ένα κόμμα και να μην δέχεται συζήτηση.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Ρε merde αγόρι μου.Πες ότι δεν ήσουν εκεί να ξέρω και εγώ ο άνθρωπος.
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης