Διαδηλώσεις 19 και 20/10

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Διαδηλώσεις 19 και 20/10

Δημοσίευσηαπό mourgolykos » Πέμ, 20 Οκτ 2011 10:32 pm

paktomene λάθος!
Ο neoktana θα είναι εδώ!
Εσύ θα έχεις πεθάνει από το χημικά...οπότε δεν θα γελάσεις και πολυ...
mourgolykos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό woody_alex » Πέμ, 20 Οκτ 2011 11:09 pm

woody_alex

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό morisson » Πέμ, 20 Οκτ 2011 11:23 pm

Μεταφέρθηκαν κάποιες δημοσιεύσεις στον μπλέ κάδο.Ας προσέχουμε λίγο τα σχόλιά μας.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό apo7 » Πέμ, 20 Οκτ 2011 11:36 pm

woody_alex έγραψε:http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/dite-pos-archise-i-machi-pame-koukouloforon-fotoreportaz.html

Ε, αν πανε καποιοι με αερα αφεντικου και ετοιμοι για καυγα*, καυγας θα γινει. Βρηκαν κι οι απλυτοι ευκαιρια να κανουν μπαχαλα κι αρχισαν να πεταν πετρες(οι μολοτωφ πεσανε πιο μετα).

*Μιλαω για τους δεν πληρωνω. Θα μπορουσαν να ειχαν παει και να συζητησουν ευγενικα με το ΠΑΜΕ για να περασουν απο την περιφρουρηση. Αντιθετα-φαινεται και στις φωτογραφιες- πανε με τον αερα "καντε ολοι στην ακρη μην τα σπασω ολα". Οι κομμουνιστες εφοσον πηραν την αποφαση να κανουν περιφρουρηση, δεν μπορουσαν να αφηνουν τους παντες να περνανε ετσι. Γιατι καπως ετσι χωνονται οι απλητοι μεσα στο πληθος και καταστρεφουν τις συγκεντρωσεις - οπως εχει αποδειχτει πολλες φορες.
apo7

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 21 Οκτ 2011 12:27 am

προσωπικα θεωρω απαραδεκτο να φευγουν μολοτωφ κ πετρες σε κοσμο που διαδηλωνει οπου (σχεδον ;) ) κ αν ανηκει...παντως για να ειμαι ειλικρινης εγω την επιθεση που ειδα ηταν απο την περιφρουρηση του παμε αρχικα..βεβαια απαραδεκτο ηταν κ το νταβατζιλικι του συγκεκριμενου πολιτικου χωρου σημερα, οπως απαραδεκτο αν οπως τους αποδιδεται ισχυει, το γεγονος των συνενοησεων τους με την αστυνομια..κ λιγο οξυμωρο θα πω σαν σταση απο εναν χωρο που καλει σε ανυπακοη κ απειθαρχια..φιλε σταλιν οσες ''μασκες κ να πεσουν'' η καθημερινοτητα μας δεν θα αλλαξει κ για αυτην δεν ευθηνονται ουτε οι μπαχαλοι, ουτε οι αναρχικοι ουτε οι αριστεροι ουτε το κκε..φταιει ενα πολιτικο συστημα που εσυ κ η παραταξη σου αποτελειτε κωμματι της..ποτε δεν ειναι αργα να το αντιληφθειτε κ να αλλαξετε σταση

Βασικά αυτό. :thumbup: :thumbup:

Γνωρίζω ότι το ΠΑΜΕ εμπόδισε κάποια τμήματα της πορείας να εισέλθουν στο Σύνταγμα και μονοπώλησε την αγωνιστική δράση - αλλά και πάλι, είναι εντελώς απαράδεκτο να πετάς πέτρες και μολότοφ απέναντι σε ένα πλήθος ατόμων που δεν έχουν παρά την ελάχιστη προστασία.

Είναι κρίμα που η αριστερά επιλέγει να διχοτομηθεί (;) και σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 21 Οκτ 2011 1:09 am

Βρες μου τι είπε η "Αριστερά" για σήμερα και μετά μιλάμε για διχοτόμηση.Αν βαριέσαι να ψάξεις θα σου στείλω εγώ.

Ο εχθρός είναι γνωστός πλέον.Παλιότερα ήταν οι κομμουνιστές στην παρανομία.Τώρα ο τίτλος μάλλον έχει γίνει κρεμαστάρι και οι επίσημοι φορείς κάνουν τα στραβά μάτια για την σημερινή στάση του ΠΑΜΕ.Και πριν προλάβεις να πεις για το απαράδεκτο της πέτρας κλπ, θα πρέπει να μας πεις πόσο νόμιμο είναι σε διαμαρτυρία να κλείνει ετσιθελικά τον χώρο για τον εαυτό του ένα κόμμα και να μην δέχεται συζήτηση.Ας αφήσουμε λοιπόν α)τις επιλεκτικές ευαισθησίες β) την στάση ίσων αποστάσεων.Το πράγμα ήταν αναμενόμενο ότι θα πάει εκεί και οι "κομμουνιστές" έπρεπε να το γνωρίζουν αυτό.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 21 Οκτ 2011 1:15 am

Και πριν προλάβεις να πεις για το απαράδεκτο της πέτρας κλπ, θα πρέπει να μας πεις πόσο νόμιμο είναι σε διαμαρτυρία να κλείνει ετσιθελικά τον χώρο για τον εαυτό του ένα κόμμα και να μην δέχεται συζήτηση.

Αν τα σταθμίζεις το ίδιο τότε έχεις πολύ επικίνδυνη λογική. Εκτός από τα "ΚΝΑΤ" υπήρχε και απλός κόσμος εκεί πίσω στην πορεία. Και τα ίδια τα "ΚΝΑΤ" θα εκπλαγείς αν δεις ότι είναι σαραντάρηδες οικοδόμοι σαν αυτό που πέθανε. Αν αυτός είναι ο αντίπαλός σου (απλά επειδή αποφάσισε να κάνει face control σε μία πορεία - σιγά τα αυγά, όταν έρχεται το μπλακ μπλοκ και με απορροφά για να στήσει τη συγκρουσιακή του τακτική δεν είναι το ίδιο πράγμα από πλευράς επιβολής εξουσίας στο δρόμο;) τότε είσαι τελείως off.

Ντροπή. Τα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε πρωτίστως ανθρωπιστικά αλλιώς είμαστε "πολιτικές οντότητες"-έρμαια της βίας, που τώρα μπορεί να είναι μαζί σου, στη συνέχεια όμως θα είναι εναντίον σου, και τότε θα τον φας εσύ το φώκο.

http://www.youtube.com/watch?v=Vj4K5g3C ... r_embedded
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 21 Οκτ 2011 1:30 am

Ρε merde αγόρι μου.Πες ότι δεν ήσουν εκεί να ξέρω και εγώ ο άνθρωπος.

Δεν πα να ήταν και 60αριδες.Όταν έκαναν επίθεση δεν διέκριναν τίποτα.Οι ροπαλιές φεύγαν και σε ένα σημείο χτυπούσαν και δικούς τους.Αυτό το είδα προσωπικά με τα δικά μου μάτια.Το τι ήταν λοιπόν τα ΚΝΑΤ άσε να το ξέρω καλύτερα μιας και αν ήμουν 10 μέτρα πιο κοντά τους θα τις είχα φάει κατά πάσα πιθανότητα.Και δεν "αποφάσισε να κάνει face control".Απλά απαγόρεψαν στους διαδηλωτές να προχωρήσουν, όπως θα δεις και στο βίντεο στο τέλος-και το οποίο θα έπρεπε να είχες ήδη δει...

Και μην λες σε εμένα για ανθρωπισμούς σε αντιπαραβολή με τις τακτικές τους.Όλα εύκολα είναι από το πληκτρολόγιο.Ειδικότερα για τα φασιστοειδή του forum μας που ξαφνικά την είδαν φιλο-κκε.Το θέμα ήταν ότι σήμερα το ΠΑΜΕ συνειδητά ήθελε να μονοπωλήσει το πάνω μέρος της πλατείας και ετσιθελικά δεν άφησε κανένα να περάσει.Και για να το πάω και ένα βήμα παραπέρα και χωρίς να θέλω να αιτιολογήσω την ρίψη της-που αυτός που την πέταξε ήταν δυνάμει δολοφόνος- η μολότωφ δεν έφυγε "σε φιλήσυχους διαδηλωτές" αλλά σε κρανοφόρους των ΚΝΑΤ την ώρα που κάναν ντου και που τρώγαν τις πέτρες και δεν ένιωθαν χριστό.Και ήταν μια.Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ -που ήταν ανακύνωση- λέει ότι για τον θάνατο φταίνε οι αναρχικοί ενώ ο ιατροδικαστής έχει ήδη πει πως δεν φέρει τραύματα το θύμα και την διαταραχή την προκάλεσε η εισπνοή χημικών.(edit: δεν ντρέπονται οι γραφειοκράτες τους ψηφοφόρους τους που οι τελευταίοι πιστεύουν σε αυτούς και εκμεταλλεύονται έτσι το άτυχο θύμα για να στοχοποιήσουν έναν χώρο?Αρχίζουν και μοιάζουν στο σκατένιο κατεστημένο αλα Σαμαρά που αμέσως βγήκαν να πουν τα "συλλυπητήρια".Είστε τυφλοί ρε γαμώτο???)

Σήμερα ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα πάντως.Παρακαλώ λοιπόν, θα ήταν καλύτερο να υπάρχει άμεση εμπειρία των γεγονότων και μετά το κούνημα του δακτύλου.(και όταν λέω άμεση, δεν εννοώ από βίντεο ή από το "μου το είπε φίλος")

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... d1nOjqm3L4

Υ.Γ-Στην καραγεωργή δεν ήταν μόνο "μαύροι" -σε πείσμα της internetικής "άποψης"- αλλά και αρκετοί διαδηλωτές που έκραζαν το ΠΑΜΕ για την τακτική του...
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Σάβ, 22 Οκτ 2011 12:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: προστέθηκε προειδοποίηση στον χρήστη για τον χαρακτηρισμό "φασιστοειδή"
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 21 Οκτ 2011 1:36 am

Τα κακά τα βίντεοςςς είναι προϊόν μοντάζζζζ από φασιστοειδή, μην πιστεύετε στα μάτια σας, είναι του σατανά...
:ellinofreneia:
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 21 Οκτ 2011 1:45 am

Ρε merde αγόρι μου.Πες ότι δεν ήσουν εκεί να ξέρω και εγώ ο άνθρωπος.

To ότι δεν ήμουν εκεί δε μου απαγορεύει να χω γνώμη. Και εσύ έχεις αποψάρα για τη Σοβιετική Ένωση αλλά η τελευταία φορά που πέρασες έξω από Σοβιέτ ήταν βλέποντας τις Νύχτες Πρεμιέρας (λέω τώρα).

Δεν είπα ότι οι κνίτες δεν έκαναν λάθος. Δεν είδα πάντως να πετάνε μολότωφ σε κανένα. Ψιλές με ρόπαλα είναι...ψιλά γράμματα δεδομένης της κατάστασης, δες πόσο ξύλο πέφτει στις τελευταίες πορείες.

Υ.Γ Επειδή και εγώ ως μεγαλύτερος έχω πάει σε αρκετές πορείες (εκείνο τον αρχαίο Μάη-Ιούνη) και ξέρω - το ότι ήσουν εκεί δε σου δίνει credentials επαναστατικότητας. Σίγουρα έχεις πιο άμεση άποψη, δε σημαίνει όμως ότι είναι και πιο σφαιρική άποψη. Ίσα-ίσα που τα γεγονότα τα βλέπεις καλύτερα όταν κάτσει η σκόνη και ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Y.Γ 2: Κοίτα στο 1:14 στο βιντεάκι σου τον τσάτσο που έρχεται στα μουλωχτά, ρίχνει μια αδύναμη κλωτσιά και φεύγει τρέχοντας. αχαχαχαχαχ :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης