TheMaster έγραψε:Να ρωτησω και εγω ο κακεντρεχης με (χωρις ειρωνια) πραγματικη απορια :
1) Ειναι και οι 397 δικαιωμενοι (δεν ξερω αν η αποφαση ισχυει και για τους 465) υπαλληλοι καθαριστικο προσωπικο ?
Αν ναι , τι κτιρια εχει το υπουργειο που να απαιτουν ΤΟΣΟ καθαριστικο προσωπικο ? Τον ωκεανο σφουγγαριζουν ?
buzz7 έγραψε:TheMaster έγραψε:Να ρωτησω και εγω ο κακεντρεχης με (χωρις ειρωνια) πραγματικη απορια :
1) Ειναι και οι 397 δικαιωμενοι (δεν ξερω αν η αποφαση ισχυει και για τους 465) υπαλληλοι καθαριστικο προσωπικο ?
Αν ναι , τι κτιρια εχει το υπουργειο που να απαιτουν ΤΟΣΟ καθαριστικο προσωπικο ? Τον ωκεανο σφουγγαριζουν ?
Υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών, και στην προκειμένη υπάλληλοι καθαρισμού, δεν είναι μόνον αυτοί που εργάζονται στα κεντρικά κτίρια του υπουργείου αυτού στην Αθήνα αλλά και κόσμος που εργάζεται σε άλλες πόλεις π.χ. σε κάποια ΔΟΥ. Επομένως, για να βγάλεις συμπέρασμα για το αν πλεονάζουν ή όχι θα πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο και ύστερα να κάνεις τέτοια σχόλια (Τον ωκεανό σφουγγαρίζουν?) που απλά δημιουργούν εντυπώσεις...
TheMaster έγραψε:buzz7 έγραψε:TheMaster έγραψε:Να ρωτησω και εγω ο κακεντρεχης με (χωρις ειρωνια) πραγματικη απορια :
Υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών, και στην προκειμένη υπάλληλοι καθαρισμού, δεν είναι μόνον αυτοί που εργάζονται στα κεντρικά κτίρια του υπουργείου αυτού στην Αθήνα αλλά και κόσμος που εργάζεται σε άλλες πόλεις π.χ. σε κάποια ΔΟΥ. Επομένως, για να βγάλεις συμπέρασμα για το αν πλεονάζουν ή όχι θα πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο και ύστερα να κάνεις τέτοια σχόλια (Τον ωκεανό σφουγγαρίζουν?) που απλά δημιουργούν εντυπώσεις...
Προφανως και χρειαζεται ψαξιμο και για αυτο εβαλα στην παρενθεση "χωρις ειρωνια" γιατι το εχω απορια ? Γιατι πραγματικα ΠΟΣΑ κτιρια μπορει να εχει το ΥΠΟΙΚ εντος και εκτος Αθηνας ωστε να δικαιολογει τοσο προσωπικο ? Γιατι στο σχολειο μου ειχαμε 1 καθαριστρια που εκανε γαματη δουλεια και ειχε να κανει με προαυλιο και αιθουσες 300+ μαντραχαλαιων ...
TheMaster έγραψε:2) Με ποιο δικαιωμα απαγορευουν σε εργοδοτη να απολυσει καποιον (η διαθεσιμοτητα βγηκε αντισυνταγματικη με το σκεπτικο οτι ισουται με απολυση)?
nas έγραψε:TheMaster έγραψε:2) Με ποιο δικαιωμα απαγορευουν σε εργοδοτη να απολυσει καποιον (η διαθεσιμοτητα βγηκε αντισυνταγματικη με το σκεπτικο οτι ισουται με απολυση)?
Φαντάζομαι στο άδειο κεφαλάκι σου το απολύειν αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, έτσι;
TheMaster έγραψε: Αποτελει δικαιωμα αυτου που σε πληρωνει ...
TheMaster έγραψε: Να φανταστω παντως οτι στο κεφαλακι σου θα ηταν οκ να σε αναγκαζαν να πληρωνεις την καθαριστρια της πολυκατοικιας , ακομα και αν δεν ηθελες (δες το παραδειγμα που εδωσα) ?
nas έγραψε:TheMaster έγραψε: Αποτελει δικαιωμα αυτου που σε πληρωνει ...
Για αρχή, δεν με πληρωνει. Κλεβει την αξια που παραγω με την εργασια μου, αφου πρωτα φρόντισε να μην εχω αλλη επιλογη παρα να υποταχθω σε μια τετοια σχεση. Σε αυτον τον τυπο λοιπον, δεν αναγνωριζω κανενα δικαιωμα, και μονο η παρασιτικη υπαρξη του ειναι αρκετη συμφορα.TheMaster έγραψε: Να φανταστω παντως οτι στο κεφαλακι σου θα ηταν οκ να σε αναγκαζαν να πληρωνεις την καθαριστρια της πολυκατοικιας , ακομα και αν δεν ηθελες (δες το παραδειγμα που εδωσα) ?
Φυσικα κα οχι, αν, ως αφεντικο, εκρινα οτι αυτο ειναι ασυμφορο.
(Βεβαια ειμαι εργατης, οποτε στα π@π@ρια μου τα δυο για το τι συμφερει τα αφεντικα. Το μονο που με απασχολει ειναι το συμφερον της ταξης μου.)
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες