Ειδήσεις & Κείμενα

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 20 Ιαν 2013 2:02 pm

Εικόνα

Oops... she did it again!

«Φωτιές» άναψε η, μητέρα δύο παιδιών, Britney Spears, που απέδειξε για πολλοστή φορά πως ο «λύκος κι αν εγέρασε...».

Η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη το απόγευμα του Σαββάτου να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λος Άντζελες χωρίς να φορά στηθόδεσμο. Έχοντας δίπλα της συνεχώς έναν από τους σωματοφύλακες της, η 31χρονη Brithney Spears πέρασε την είσοδο γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, με αρκετούς θαυμαστές της να έχουν συγκεντρωθεί εκεί, μόλις έγινε γνωστό ότι θα κάνει την εμφάνισή της.

Όλα για τη δημοσιότητα...;

Ένα είναι σίγουρο...

Με τέτοιες εμφανίσεις, πως να μην... σχολάσει ο αρραβώνας με τον Jason Trawick, από τον οποίο χώρισε πριν μια εβδομάδα.

ΠΗΓΗ : http://www.zougla.gr/lifestyle/article/ ... d-it-again
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Κυρ, 20 Ιαν 2013 2:07 pm

Reporter έγραψε:Εικόνα

Oops... she did it again!

«Φωτιές» άναψε η, μητέρα δύο παιδιών, Britney Spears, που απέδειξε για πολλοστή φορά πως ο «λύκος κι αν εγέρασε...».

Η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη το απόγευμα του Σαββάτου να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λος Άντζελες χωρίς να φορά στηθόδεσμο. Έχοντας δίπλα της συνεχώς έναν από τους σωματοφύλακες της, η 31χρονη Brithney Spears πέρασε την είσοδο γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, με αρκετούς θαυμαστές της να έχουν συγκεντρωθεί εκεί, μόλις έγινε γνωστό ότι θα κάνει την εμφάνισή της.

Όλα για τη δημοσιότητα...;

Ένα είναι σίγουρο...

Με τέτοιες εμφανίσεις, πως να μην... σχολάσει ο αρραβώνας με τον Jason Trawick, από τον οποίο χώρισε πριν μια εβδομάδα.

ΠΗΓΗ : http://www.zougla.gr/lifestyle/article/ ... d-it-again

ΣΟΚ: Νέες φώτο της Britney εδώ
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 20 Ιαν 2013 2:09 pm

ΣΟΚ: Νέες φώτο της Britney εδώ

Δεν εμφανίζει το λινκ. Φτιάχτο.
Reporter

Δημοσίευσηαπό apo7 » Κυρ, 20 Ιαν 2013 2:14 pm

Δηλαδη οταν οι μισες σελιδες σε αυτο το νημα ειναι αντιγραφη απο το rednotebook δεν πειραζει, η δικια μου η αναρτηση μονο πειραξε;
Οσο για το αγνωστου προελευσεως, εβαλα και λινκ: http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B1%CF%82, ισως δεν μπηκε καλα την προηγουμενη φορα.

Τωρα αν αυτο που δε σου αρεσε στην αναρτηση μου ηταν το ποιον του κειμενου (αφου στα τεχνικα θεματα δεν εκανα κατι που δεν εχει γινει παμπολλες φορες ηδη και το εχεις επιτρεψει) πες το μου ξεκαθαρα, για να ξερω τι επιτρεπεται να κανω. Πες μου ηταν πολυ ακραιο το να τονιζω οτι η πορεια μισους κατα των Ελληνων που εγινε επ'αφορμη της κηδειας δεν ηταν σωστο, πες μου να μιμηθω περισσοτερο τις αναρτησεις πιο ηπιων γραφοντων, οπως αυτη στην προηγουμενη σελιδα που τελειωνει:

Που να σας πεθάνει ό,τι αγαπάτε φασιστάκια επαγγελματίες έλληνες.
apo7

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό morisson » Κυρ, 20 Ιαν 2013 2:35 pm

Νομίζω οτι σου το είπα ευθέως οτι, όπως λες και εσύ "δεν μου άρεσε το κείμενο σου" γιατί έθετε προβληματισμούς όπως "Ποιος θα βγάλει από το κώμα την 15χρονη Μυρτώ" , σαν ο Πακιστανός να μην είχε μάνα,όπως προφανώς είχε και η Μυρτώ.Αυτό που προέβαλε λοιπόν ήταν η φυλετική διάκριση μεταξύ των ανθρώπων, πράγμα που σαν φόρουμ δεν μπορούμε να το στεγάσουμε.

Αυτό του pakt τωρα το είδα, και όπως θα παρατηρήσεις το έκοψα.Αλλά καλύτερα να απαντάς προσωπικά, και όχι σαν συνάρτηση των άλλων.

apo7 έγραψε:Δηλαδη οταν οι μισες σελιδες σε αυτο το νημα ειναι αντιγραφη απο το rednotebook δεν πειραζει, η δικια μου η αναρτηση μονο πειραξε

Και σε αυτό αναφέρθηκα πιο κάτω που έγραψα για copy-paste.Μην θίγεσαι.Και επίσης οι περισσότεροι νομίζω απο εκεί γράφουν και με όνομα, χωρίς να λέω οτι μ' αρέσει η στυγνή παράθεση κειμένου.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 20 Ιαν 2013 2:49 pm

"Ειδήσεις και κείμενα" είναι το τόπικ, σιγά μη ρωτήσω τον apo7 όταν διαβάζω ένα ενδιαφέρον κείμενο από το rednotebook που θέλω να μοιραστώ και με άλλους...
Το ρατσιστικό και φυλετικό μίσος είναι όμως άλλη ιστορία, γιατί η ανθρωπιά δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης ή διαφωνίας...
Και ότι ένας 27άχρονος σφαγιάστηκε σαν αρνί δε το συζητάμε ούτε σα φόρουμ ούτε μαζί σου!

Τράβα διάβασε φασιστάκο!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό apo7 » Κυρ, 20 Ιαν 2013 2:49 pm

Μα δεν ειναι φυλετικη διακριση, δεν ειναι το προβλημα οτι οι λαθρομεταναστες ανηκουν κυριως στην ινδικη ή στην αραβικη φυλη.
Το προβλημα ειναι οτι ειναι παρανομοι, και κυριως οτι ειναι παρα πολλοι. Και εχουν δημιουργησει τρομακτικη εγκληματικοτητα. Δηλαδη και αγγλοσαξονες ή νορβηγοι ή δεν ξερω γω τι να ηταν ολες αυτες οι ορδες, παλι θα ειχαμε μεγαλο προβλημα.
Το προσθετο αρνητικο με αυτους που υπαρχουν τωρα (σε σχεση με τους δυνητικους αγγλοσαξονες λαθρομεταναστες) ειναι ο φανατικος ισλαμισμος τους, οχι η φυλη τους. Εχω βαλει σε προηγουμενα ποστ φωτογραφιες απο πορειες λαθρομεταναστων στην Αθηνα που κρατανε πλακατ "κατω η δημοκρατια, ερχεται το Ισλαμ", και στην εν λογω πορεια μισους ειχαν μπροστα τους ιμαμηδες οι οποιοι τους ξεσηκωναν, κι οι οποιοι εχουν πανω σ'αυτες τις ορδες τρομακτικο ελεγχο. Και πλεον αυτες οι ορδες, με καθοδηγηση των ιμαμηδων εκδηλωνουν το μισος τους κατα των Ελληνων, οπως εδειχνε και το κειμενο που ανεβασα.
apo7

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Κυρ, 20 Ιαν 2013 4:11 pm

Γυρνάμε σελίδα με έκρηξη βόμβας στο The Mall Athens! Δύο ελαφρά τραυματίες, οι απολογισμοί.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/ekrhksh_se_emporiko_kentro_sto_marousi.2093104.html
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό apo7 » Κυρ, 20 Ιαν 2013 4:16 pm

Προβοκατσια του Σαμαρα!
apo7

Δημοσίευσηαπό redy » Κυρ, 20 Ιαν 2013 5:18 pm

apo7 έγραψε:Προβοκατσια του Σαμαρα!

Όχι αυτή θέλει ικανότητες. Εδώ μάλλον φταίει η πολιτική του.
redy Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες