Ειδήσεις & Κείμενα

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:11 pm

Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:15 pm

lybe33 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά.

'Ελα τώρα που δεν καταλαβαίνεις.... ;)
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:18 pm

nqm έγραψε:Μια "φιλανθρωπη" πραξη ειναι κατι σαν να βλεπεις τις Τριτες το Λαζοπουλο ή να εχεις πανω απο το κρεβατι σου αφισα του Τσεγκεβαρα ή στη ντουλαπα σου ενα μπλουζακι του Ασιμου. Επαναστατης της μοδας και μετα κοιμασαι ικανοποιημενος με τον εαυτο σου σα το βοδι. Ουσια καμμια. Εναλλακτικα μπορεις να βαλεις τα ολ σταρ και να βγεις στα εξαρχεια για να πας στο φλο καφε και να ακουσεις πουλικακο. Μετα πας και ψηφιζεις Τσιπρα ή Κουβελη μαλλον..

Πραγματικά επαναστάτης αριστερός είσαι όταν κάνεις όλα τα παραπάνω (εκτός από την ψήφο, όπου εκεί στηρίζεις μία υπερ-ψαγμένη κουλτουριάρικη "επαναστατική" γκρούπα) αλλά με απαράμιλλο στυλ, καγκουριά και βάζεις και λίγο τραμπούκισμα στο μενού. Επίσης, όταν κάθε πρότασή σου περιέχει τις λέξεις: "επανάσταση, αντικαπιταλισμός, κομμουνισμός". Μόνο τότε δικαιούσαι να είσαι πραγματικά επαναστάτης!!! :thumbup:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό nqm » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:36 pm

Μια ερωτηση επι του θεματος: Ποιος ειναι ποιο αλληλεγγυος? αυτος που εχει δισεκατομμυρια και φτιαχνει ιδρυματα με μερικες χιλιαδες ευρω ενω με τα υπολοιπα χρηματα κανει επενδυσεις και διευρυνει τις ανισοτητες ή καποιος που εχει δυο ευρω και δινει το ενα?

Υ.Γ. Ναι , δεν διαβασα ολο το κειμενο, κοψτε με.. ξερετε πως: καντε μου ban ή κοληστε μου καμμια ταμπελα
nqm

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:41 pm

nqm έγραψε:Μια ερωτηση επι του θεματος: Ποιος ειναι ποιο αλληλεγγυος? αυτος που εχει δισεκατομμυρια και φτιαχνει ιδρυματα με μερικες χιλιαδες ευρω ενω με τα υπολοιπα χρηματα κανει επενδυσεις και διευρυνει τις ανισοτητες ή καποιος που εχει δυο ευρω και δινει το ενα?

Υ.Γ. Ναι , δεν διαβασα ολο το κειμενο, κοψτε με.. ξερετε πως: καντε μου ban ή κοληστε μου καμμια ταμπελα

Διάβασέ το τότε...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:42 pm

nqm έγραψε:Μια ερωτηση επι του θεματος: Ποιος ειναι ποιο αλληλεγγυος? αυτος που εχει δισεκατομμυρια και φτιαχνει ιδρυματα με μερικες χιλιαδες ευρω ενω με τα υπολοιπα χρηματα κανει επενδυσεις και διευρυνει τις ανισοτητες ή καποιος που εχει δυο ευρω και δινει το ενα?
Κανένας από τους δύο, αλληλέγγυος είναι αυτός που θεωρεί ότι ο αγώνας των εξαθλιωμένων είναι και δικός του και παλεύει μαζί τους.
Καλά Βασιλάκη Καϊλα, δεν είμαστε δα και το υπουργείο προπαγάνδας της ΕΣΣΔ. Ότι λες άσχετα πράγματα είπαμε, σιγά μη σου κάνουμε και ban :problem:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:46 pm

lybe μπορείς να κάνεις και έμμεσο ban κολλώντας ταμπέλες ή βάζοντας άλλους να κολλήσουν....Πάντως μόλις γίνετε κυβέρνηση κάποιοι θα είστε πολύ χρήσιμοι στην Γ.Α.Δ.Α....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:49 pm

Reporter έγραψε:lybe μπορείς να κάνεις και έμμεσο ban κολλώντας ταμπέλες ή βάζοντας άλλους να κολλήσουν....Πάντως μόλις γίνετε κυβέρνηση κάποιοι θα είστε πολύ χρήσιμοι στην Γ.Α.Δ.Α....
Αστείος & απαράδεκτος... :thumbdown:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:56 pm

Αστείος και απαράδεκτος? Ξέρω πολύ καλά τι σου λέω....Μου πήρε δυο-τρεις μέρες να καταλάβω τι συμβαίνει και κυρίως το πνεύμα κάποιων σκόρπιων δημοσιεύσεων και δικών σου που απευθύνονταν σε μένα...Γενικά είμαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι λέω. Δεν έχω τρολλάρει ή ενοχλήσει σε προσωπικό επίπεδο κανέναν μέσα στο φόρουμ ακόμα και όταν με βρίζανε. Και αυτό απλά γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι και το θεωρώ ανωριμότητα...Αλλά τα τελευταία παραπήγαιναν...Δυστυχώς...Και άμα θες ρώτα και τον agnwsto που τα λέμε καμμιά φορά...ΕΙΧΑ γενικά πολύ θετική εικόνα για το άτομό σου...Δεν έχω πια (αδιάφορο αν χέστηκες ή όχι)
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 26 Δεκ 2012 6:57 pm

Reporter έγραψε:Αστείος και απαράδεκτος? Ξέρω πολύ καλά τι σου λέω....Μου πήρε δυο-τρεις μέρες να καταλάβω τι συμβαίνει και κυρίως το πνεύμα κάποιων σκόρπιων δημοσιεύσεων και δικών σου που απευθύνονταν σε μένα...Γενικά είμαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι λέω. Δεν έχω τρολλάρει ή ενοχλήσει σε προσωπικό επίπεδο κανέναν μέσα στο φόρουμ ακόμα και όταν με βρίζανε. Και αυτό απλά γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι και το θεωρώ ανωριμότητα...Αλλά τα τελευταία παραπήγαιναν...Δυστυχώς...Και άμα θες ρώτα και τον agnwsto που τα λέμε καμμιά φορά...ΕΙΧΑ γενικά πολύ θετική εικόνα για το άτομό σου...Δεν έχω πια (αδιάφορο αν χέστηκες ή όχι)
Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα, δεν έχω γράψει ποτέ κάτι για σένα... :crazy:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες