ingenieurin26 έγραψε:Αν συνεχίσεις να σκορπάς ψεύδη ότι είμαστε παράταξη θα πάρεις οριστικό αποκλεισμό. Δεν φταίει σε τίποτα ολόκληρη η σχολή να κλείσει το φορουμ επειδή κάποιοι του κολλάτε μια ταμπέλα και μετά δεν βρίσκονται συνεχιστές να το αναλάβουν.
Γιατι δεν ειναι αληθεια οτι το φορουμ αυτο δημιουργηθηκε απο παιδια του Εγκελαδου; Τοσο κακο το θεωρειτε και φοβαστε να το πειτε; Εγω δεν το θεωρω κακο ισα ισα που τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και οι τωρινοι συντονιστες -οσον αφορα τα μαθηματα- ενημερωνουν καθημερινα και εχουν κανει μια παρα πολυ καλη προσπαθεια και ολα αυτα χωρις να εχουν οφελος. Εγω αυτα τα παραδεχομαι και κανεις πιστευω απο τους χρηστες δεν εχει αμφιβολια γι αυτο. Και να κανω μια διευκρινηση γιατι ισως παρερμηνευτηκα: Οταν ειπα οτι οι συντονιστες πρεπει να δηλωσουν ξεκαθαρα οτι θελουν να ακουγονται μονο οι αποψεις αριστερων-ακροαριστερων εννουουσα φυσικα για τα πολιτικα topics του φορουμ. Και επαναλαμβανω: Αν θελουν οι διαχειριστες ας γραψουν στο τοπικ με τους κανονες του MQN οτι εδω επιτρεπεται να γραφουν μονο οσι χρηστες ειναι αριστεροι. Μην μας λετε οτι ειναι ενα ελευθερο και ανεξαρτητο φορουμ. Αν το ξεκαθαρισετε εγω ενταξει δεν ξαναγραφω και δεν ξαναανεβαζω κανενα κειμενο. Τοσο απλα!