Ειδήσεις & Κείμενα

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό panos_d » Κυρ, 02 Δεκ 2012 6:40 pm

Υ.Γ. : Μετα τον φασιστικο (κατα τα αλλα μονο για ΧΑ ξερετε να λετε) μονοημερο αποκλεισμο μου, χωρις να υπαρχει κανενας ουσιαστικα λογος (απλα η συντονιστρια παρεξηγηθηκε γιατι εγραψα κατι για την ιδια), επιστρεφω και θελω να γινει σαφες οτι θα συνεχισω να λεω την γνωμη μου ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι. Το φορουμ αυτοπροσδιοριζεται ως ανεξαρτητο και δημοκρατικο οποτε υπαρχει (;) η ελευθερια του λογου. Αν θελετε εδω να ακουγονται μονο οι αποψεις αριστερων-ακροαριστερων τοτε δηλωστε το ξεκαθαρα οι συντονιστες και καντε το φορουμ για την παραταξη σας και των ΕΑΑΚ.
panos_d

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 02 Δεκ 2012 7:09 pm

Αν συνεχίσεις να σκορπάς ψεύδη ότι είμαστε παράταξη θα πάρεις οριστικό αποκλεισμό. Δεν φταίει σε τίποτα ολόκληρη η σχολή να κλείσει το φορουμ επειδή κάποιοι του κολλάτε μια ταμπέλα και μετά δεν βρίσκονται συνεχιστές να το αναλάβουν.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Κυρ, 02 Δεκ 2012 7:20 pm

panos_d έγραψε:δηλωστε το ξεκαθαρα οι συντονιστες και καντε το φορουμ για την παραταξη σας και των ΕΑΑΚ.

Ποια είναι η παράταξή μας; Απάντησε με επιχειρήματα ή σώπασε για πάντα. Σε προκαλώ.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 02 Δεκ 2012 7:21 pm

On topic ανέκδοτο:
- Αποβιώνει ένα λαμόγιο και αναμένει στη σειρά προς αξιολόγηση: παράδεισος ή κόλαση.
- Κάθε τόσο πετάγετε και φωνάζει στην αξιολογήτρια: "Έχω δώσει στα φανάρια ένα ευρώ, γιαλιστερό, παρακαλώ!"
- Μια - δυο -τρεις, κάποια στιγμή ακούγεται από το βάθος μια φωνή: "Inge, δώστου ένα ευρώ γιαλιστερό και στείλτον στο διάολο!"
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό apo7 » Κυρ, 02 Δεκ 2012 9:20 pm

paktomenos έγραψε:Ο άπο (τις απόψεις του οποίου συμμερίζονται και άλλοι στο φόρουμ)

Ειναι πολλοι, και ζουν αναμεσα μας!

Τελοσπαντων, εκπλησσομαι θετικα που ο πακτωμενος, αν και γνωστο φασιστομουτρο που απορριπτει ασυζητητι καθε διαφορετικη αποψη, εκανε ερευνα πανω στις δημοσιευσεις μου. Καλω οποιον αλλο θελει να κανει το ιδιο (εστω να δει τα λινκ που παρεθεσε ο πακτωμενος), για να βρει μια οαση λογικης στο αριστεροκρατουμενο (παντα οσον αφορα τα πολιτικα) mqn.
apo7

Δημοσίευσηαπό gousia » Κυρ, 02 Δεκ 2012 9:26 pm

apo7 έγραψε:
paktomenos έγραψε:Ο άπο (τις απόψεις του οποίου συμμερίζονται και άλλοι στο φόρουμ)

Τελοσπαντων, εκπλησσομαι θετικα που ο πακτωμενος, αν και γνωστο φασιστομουτρο που απορριπτει ασυζητητι καθε διαφορετικη αποψη, εκανε ερευνα πανω στις δημοσιευσεις μου. Καλω οποιον αλλο θελει να κανει το ιδιο (εστω να δει τα λινκ που παρεθεσε ο πακτωμενος), για να βρει μια οαση λογικης στο αριστεροκρατουμενο (παντα οσον αφορα τα πολιτικα) mqn.

Που πηγε ο Πανος; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Δημοσίευσηαπό apo7 » Κυρ, 02 Δεκ 2012 9:33 pm

gousia έγραψε:Που πηγε ο Πανος; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τον φαγαν λαχανο; Κριμα το παλικαρι.
apo7

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 02 Δεκ 2012 9:35 pm

Αν θέλεις απάντησε κι εσύ επί της ουσίας αν είσαι υπέρ της βίας κατά των μεταναστών, γιατί βλέπω ότι όσο πάει χειροτερεύεις.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό apo7 » Κυρ, 02 Δεκ 2012 9:46 pm

Εγω ειμαι, και το εχω δηλωσει πολλακις, κατα της βιας των λαθρομεταναστων. Και γενικα κατα της ανοχης των λαθρομεταναστων. Το κρατος θα πρεπει να τους στειλει πισω στις χωρες τους.
Δεν ειμαι υπερ της βιας που ασκειται απο μεμονομενα ατομα ή ομαδες ατομων, αν καποιος θα πρεπει να ασκησει την απαιτουμενη βια ειναι το κρατος. Αλλα οποιος βλεπει μονο την βια των απελπισμενων κατοικων του Αγιου Παντελεημονα, ή αλλων εξαθλιωμενων απ'την λαθρομεταναστευση περιοχων, δεν καταλαβαινει την πραγματικη κατασταση. Το προβλημα ειναι η λαθρομεταναστευση, η βια των κατοικων (και της ΧΑ που παταει σ'ενα πραγματικο προβλημα και το εκμεταλλευεται πολιτικα) ειναι η - λανθασμενη - αντιδραση.
apo7

Δημοσίευσηαπό panos_d » Κυρ, 02 Δεκ 2012 9:48 pm

gousia έγραψε:
apo7 έγραψε:

Που πηγε ο Πανος; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εδω ειμαι τοσο πολυ σου ελειψα; Τι να κανουμε εγω δεν εχω i phone για να μπορω να απανταω και οταν ταξιδευω στο λεωφορειο..
panos_d

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες