Σχόλια με αφορμή τη δολοφονία υποστηρικτών της Χ.Α.

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Σχόλια με αφορμή τη δολοφονία υποστηρικτών της Χ.Α.

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 3:22 am

cvilian, εσύ πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή σε εκπομπή του χατζηνικολάου. Σπάνιο ταλέντο είσαι.

Εχουμε 3 νέα -συνομήλικα με εμάς- παιδιά νεκρά μέσα σε περίπου ένα μήνα (μαζί με τον Π.Φύσσα), και ειλικρινά είναι να απορεί κανείς που αντί όλοι να αναλογιστούμε τι σκατά συμβαίνει στη χώρα μας και τόσο εύκολα βγαίνουν μαχαίρια, πιστόλια κλπ, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από βαρύγδουπα διανοουμενίστικα κείμενα.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα αφεντικά τα βρίσκουν ζόρικα στην κερδοφορία και είπαν να βάλουν τα σκυλιά τους να πιάσουν δουλειά. Αυτό σου ακούγεται "ιδεολογικό"?

Υ.Γ- Υπάρχουν τα σκουπίδια και υπάρχουν και οι άνθρωποι που γνωρίζουν ποιοι είναι πραγματικά σκουπίδια. Το αν εσύ θεωρείς ότι είμαι ένα και το αυτό με την Ζαρούλια, στα @@ μου. Όσοι θεωρείτε ότι υπάρχει "κομμουνιστικός δάκτυλος" πίσω από τις πρόσφατες δολοφονίες, φέρτε αποδείξεις και αφήστε τις μαλακίες και τους υπαινιγμούς. Γιατί τα ιστορικά στοιχεία είναι εναντίον σας. Και δεν υπάρχει καμια "χώρα που πάει στραβά". Υπάρχουν αντιμαχόμενες τάξεις εντός αυτής της χώρας.

edit:ο κούλογλου διαβάζει mqn!
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Shi » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 3:55 am

Η επιλεκτική απομονωση φράσεων απο το κείμενο μου δείχνει και το επίπεδο του διαλόγου που μπορείτε να κάνετε.
Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής νομίζω ότι είναι κάτι το ηθικά δυσάρεστο για τον καθένα. Μετά το ηθικό κομμάτι όμως καποιοι έχουν λογική και γνώσεις, εργαλεία που τους βοηθούν να εξετάζουν τα γεγονότα και καποιοι λετουργούν σαν χιμπατζήδες.
Πέρα απο αυτό σε μαλακίες περι κλάματος μανάδων,οικογενιών και λοιπές παπαριές δεν θα ασχοληθω να απαντήσω.

Ο μόνος που επωφελείται απο αυτή την εκτέλεση είναι ο κρατικός μηχανισμός ο οποίος θα εξαπολύσει κυνήγι μαγισσών στον χώρο του μαχητικού εργατικού κινήματος , προσπαθώντας να δημιουργήσει μια ταύτιση του κόσμου που αγωνίζεται για μια ελευθεριακή κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης με τους μαφιόζους λακέδες των αφεντικών που εμφανίζονται ως οι αντίπαλοι τους, χρησιμοποιώντας ως συνδετικό κρίκο τη χρήση βίας.
Αυτό όμως που διαρκώς παραλείπουν, είναι οτι η αστική νομιμότητα τους, είναι βουτηγμένη στο αίμα και στη βία. Είναι η βία που ασκείται καθημερινά στους εργάτες,στους αστέγους, τους μετανάστες, σε όποιον διαλέγει να σηκώσει το κεφάλι του.
Έτσι λοιπόν για τους φασίστες την τελευταία εμπροσθοφυλακή των αφεντικών και του κεφαλαίου (θιασωτές αυτής της παράστασης), δεν περισσεύει ούτε σταγόνα οίκτου.
Πάντως είναι καταπληκτικό το ότι χώρις ένα αποδεικτικό στοιχείο έχει κινητοποιηθεί ολόκληρος ο αντιδραστικός μηχανισμός της χώρας - που τόσο καιρό διάφοροι χρυσανθοί και φαήλοι φροντίζουν να τρέφουν με θεωρίες για ακραίους- και έχει ήδη εντοπίσει και στοχοποιησεί ως τρομοκράτες ένα ολόκληρο κίνημα.

Τους απαντάμε πως τρομοκρατία είναι το κράτος και η μισθωτή σκλαβία και όχι δυο φασίστες στο χώμα.
«Απ’ τα τσακάλια δεν γλιτώνεις, με ευχές και παρακάλια»
«Κι (…) Αν είν’ ο λάκκος σου, πολύ βαθής, χρέος με τα χέρια σου, να σηκωθείς».
Άβαταρ μέλους
Shi

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 5:20 am

Όποιος υποστηρίζει εκτελεστές είναι βλάκας. Εκτός από το ότι δε σέβεται βασικές αρχές Δικαιοσύνης, είναι και γελοιωδώς απλοποιημένη η ιδεολογία τους.

Δεν είναι τίποτα παραπάνω από χουλιγκάνια οι εκτελεστές, ανήκουν στις χειρότερες γωνίες των γηπέδων του '80.
Mechalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 10:38 am

Δεν μπορεί κανένας να ξέρει ποιός σκότωσε τον Φύσσα (ποιός βρίσκεται απο πίσω εννοώ τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της η δικαιοσύνη) και κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποιός σκότωσε αυτά τα παιδιά.
Αλλά έχουμε ήδη 3 νεκρούς και απ'ότι όλα δείχνουν έχει να κάνει με τον πολιτικό χώρο στον οποίο βρίσκονται.
Μιλάμε νομίζω για 3 πολιτικές δολοφονίες στην Ελλάδα του 2013.
Και ακούω απο παιδιά 20 χρονών αυτά που ακούω.
shi έχω πραγματικά τρομάξει με αυτά που λες.
Πολύ μίσος ρε φίλε.
Παπαριές το κλάμα των μανάδων;
Δεν θα κλάψουμε για δύο φασισταριά;
Για όνομα του Θεού ρε παλλικάρι μου. Χαλάρωσε λίγο.
Στις τελευταίες εκλογές ΧΑ ψήφισαν συνολικά 441.000 Έλληνες (εάν διαβάζω σωστά εδώ: http://ekloges.newsnowgr.com/kommata/20 ... %B9%CE%B1/).
Δεν ήμουν ένας απο αυτούς, αλλά... ας πεθάνουν όλοι;
Τυφλή βία και δεν τρέχει και τίποτα;
Εάν ας πούμε εσύ εκείνη την ώρα είχες την ατυχία να περνάς κάτω απο τα γραφεία και σε γαζώνανε θα λέγαμε τώρα "δεν θα κλάψουμε για ένα κομμούνι λιγότερο";
Και πώς τους λέμε έτσι φασίστες; Και πώς λέμε πως έχουν αίμα στα χέρια τους; Ξέρουμε την ιστορία τους; Είχαν στοχοποιηθεί; Γιατί απ'ότι κατάλαβα οι εκτελεστές αρχίσαν πυρ και όποιον πάρει ο Χάρος. Τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παιδιά έχουν αίμα στα χέρια τους; Να τους σκοτώσουμε επειδή ήταν μέλη της ΧΑ;
Δεν πιστεύω στα αυτιά μου παιδιά απο αυτά που λέτε.
Πακτωμένε οι Φασίστες έχουν αίμα στα χέρια τους και οι Πακιστανοί όχι; Ορίστε;
Για ψάξε λίγο για τους Πακιστανούς τί ακριβώς τρέχει στο Πακιστάν και έλα μετά να πείς ποιός έχει αίμα στα χέρια του. Να τους σκοτώσουμε όλους δηλ; Τί τσουβάλιασμα είναι αυτό;
Επειδή δηλαδή πριν απο κάποιες δεκαετίες οι Κομμουνιστές είχαν σκοτώσει τον ξάδελφο του μπατζανάκη του θείου του παππού μου ας τους σκοτώσουμε όλους επειδή "έχουν αίμα στα χέρια τους";
ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;

Σορρυ για τα απανωτά post, απλά να συμπληρώσω πως το άρθρο του Βαξεβάνη, μολονότι αρχικά θα το κατηγοριοποιήσω στις "θεωριές συνομωσίας" που αρέσκονται οι αριστεροί, με κάνει να έχω το νου μου μπας και δεν είναι σαχλαμάρες.
Προς το παρών του δίνω μία 5% πιθανότητα να είναι έτσι. Δεν θα εκπλαγώ εάν όλα αυτά είναι σχεδιασμένα απο κάποιο γραφείο της CIA, αλλά προς το παρών δίνω 95% πιθανότητα αυτά που ζούμε να είναι αποτέλεσμα εγκεφαλικής ανεπάρκειας και όχι οργανωμένου σχεδίου.
Τελευταία επεξεργασία από leo8 και Κυρ, 03 Νοέμ 2013 12:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: συγχώνευση δημοσιεύσεων
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 4:03 pm

@jason_ab

1) Άσε το άρθρο του βαξεβάνη και δες τα δύο που ανέβασα εγώ. Αν και αυτά σου φαίνονται συνωμοσίες, τότε ΘΕΣ να βλέπεις συνωμοσίες

2) Τον Φύσσα ξέρουμε ποιος τον σκότωσε. Λέγεται Ρουπακιάς και ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής. Ξέρουμε ότι ήταν πολιτική δολοφονία και όχι δολοφονία για την μπάλα. Ξέρουμε πόσο άβολο ήταν για τους μονοπωλιακούς ομίλους ΣΚΑΙ και τα ρέστα να ασχολούνται υπό την πίεση των μαζικών λαϊκών κινητοποιήσεων με ένα θέμα που τους γ@μ@ει τα σχέδια (όσοι παρακολουθούσαμε tv τότε βέβαια). Ξέρουμε επίσης ότι στην δολοφονία Φύσσα δεν βγήκαν οι υπουργάρες να κλαίνε σε πάνελ για την "αξιοπρέπεια της ελληνίδας μάνας του ανώνυμου χρυσαυγίτη". Αντίθετα, όταν βγήκε ένας υπουργός της ΝΔ ( ο καλατζής), είπε στην μάνα του Φύσσα να σιωπήσει.

Υ.Γ- Δεν είμαστε όλοι βλάκες συνάδελφοι. Είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο καθένας. Αφήστε λοιπόν τα αποστασιοποιημένα σχόλια και τα (φαινομενικά) ουδέτερα ή αντικειμενικά.

edit:

Πακτωμένε οι Φασίστες έχουν αίμα στα χέρια τους και οι Πακιστανοί όχι; Ορίστε;
Για ψάξε λίγο για τους Πακιστανούς τί ακριβώς τρέχει στο Πακιστάν και έλα μετά να πείς ποιός έχει αίμα στα χέρια του. Να τους σκοτώσουμε όλους δηλ; Τί τσουβάλιασμα είναι αυτό;

O,TI NANAI
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό cvilian » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 5:46 pm

Αδυνατώ να βρω τι δεν καταλαβαίνεις. Δεν έκανα τίποτα διαφορετικό από ότι περιγράφεις. Διάβασα τι ανέβηκε και τη συζήτηση που ακολούθησε, και οι αντιδράσεις κάποιων συναδέλφων με οδήγησαν, αφορμώμενο από την ιδεολογία μου όπως λες, σε αυτά τα απαξιωτικά σχόλια. Δεν μπορώ να σχολιάσω διαφορετικά άτομα 20-25 χρονών που σπουδάζουν και δεν αντιλαμβάνονται την αξία της ζωής. Και δεν είναι επίκληση στο συναίσθημα αυτό όπως ο/η πολιτικός αναλυτής-εγκέφαλος shi νόμιζε ενώ πανηγύριζε για τις δύο δολοφονίες. Το δικαίωμα στη ζωή είναι το θεμελιωδέστερο ανθρώπινο δικαίωμα, από το οπόιο μάλιστα απορρέουν και όλα τα υπόλοιπα, καθώς προφανώς αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη να είσαι ζωντανός για να μπορείς να απολάυσεις το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, της εργασίας, της παιδείας κοκ.
Αν τώρα θεωρείς πως κάθε συζήτηση που δεν έχει μια αναφορά σε μια «ιστορική» μελέτη που έχει κατακλύσει το ιντερνετ και μπάζει από παντού, είναι συζήτηση καφενειακού επιπέδου, τότε μάλλον είμαι καφενειακός τύπος που χρησιμοποιεί επιχειρήματα τύπου: «οι σκατάδες οι πολιτικοί φταίνε για όλα» (αλήθεια, που το είδες αυτό?)

Το αστείο όμως δεν είναι το κείμενο, προφανώς και μπορεί να έχει επαφή με τη πραγματικότητα. Το πιο αστείο είναι που ξαφνικά μαζεύτηκαν εδώ όλοι οι διδάκτορες στην συγκριτική ιστορία, και με ύφος νομπελιστών, εβγάλαν και το πόρισμα: Αφού η μελέτη-ευαγγέλιο λέει ότι κατά 99.9% κάθε τρομοκρατικό χτύπημα που αποδίδεται στην ακροαριστερά είναι στη πραγματικότητα προβοκάτσια του ακροδεξιού παρακράτους, είναι πασιφανές πως τα προχθεσινά είναι άλλη μια επιβεβαίωση της παραπάνω νομοτέλειας. Άλλωστε εδώ και καμιά βδομάδα αμά βγεις έξω μυρίζει έντονα Ιταλία του ’70. :shifty: Το ότι έχουν αλλάξει βέβαια όλες οι παράμετροι που επηρεάζουν τόσο τη κατασκευή της προβοκάτσιας , όσο και τη διάδοση μιας πληροφορίας (ταχύτητα μετάδοσης, μέσα μετάδοσης, πλήθος κόσμου που μπορεί να καταγράψει και να διαδόσει την είδηση,πλήθος κόσμου που έχει πρόσβαση στην ενημέρωση και μάλιστα την ανεξάρτητη, καλύτερο επίπεδο μόρφωσης πομπών και δεκτών κλπ) από την Ιταλία του ’70 στην Ελλάδα του ’13 μας αφήνει αδιάφορους. Άσχετα με το ότι η προβοκάτσια έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την επικοινωνία ενός συμβάντος προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις –άρα πόσο εύκολα στήνεται μια προβοκάτσια στην Ελλάδα του ’60 και την Ιταλία του ’70, και πόσο εύκολα το ’13?

Στη συνέχεια έχουμε το κείμενο του Βαξεβάνη. Ας ανέβει λοιπόν και ένα του Φαήλου Κρανιδίωτη, ένα του Θανάση Χειμωνά και ένα του Μιμάκου-Παύλου Χαικάλη-Μπαλαφούτη να έχουν όλα τα κόμματα έναν εκπρόσωπο. Γιατί δεν νομίζω να είναι κρυφή η σχέση Βαξεβάνη-ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Κόκκινου. Στο πως ο Βαξεβάνης κατάφερε να καταγράψει ότι ακούγεται στα καφενεία σαν επιχείρημα υπέρ της προβοκάτσιας και στην ουσία να την κατασκευάσει κιόλας γράφοντας ένα ευαγγέλιο για όσους θέλουν σώνει και ντε να διατηρήσουν το μύθο περί ακροαριστερών-αγγελικών ψυχών (που θυμίζουν λίγο: τους δίδυμους πύργους τους έριξαν οι εβραίοι/αμερικανοί/ελοχίμ γιατί μόνο αυτοί θα ωφελούνταν από....) αναφέρθηκε ο jason_ab , αλλά μάλλον αυτό το κείμενο δεν είναι καφενειακού επιπέδου γιατί το επικρότησε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Oxydo.

Όσοι θεωρείτε ότι υπάρχει "κομμουνιστικός δάκτυλος" πίσω από τις πρόσφατες δολοφονίες, φέρτε αποδείξεις και αφήστε τις μαλακίες και τους υπαινιγμούς

Αυτός τώρα ο άνθρωπος, αποκαλεί τους υπόλοιπους σκουπίδια και βλάκες. Γιατί δεν φέρνεις εσύ αποδειξείς ότι υπάρχει “μη-κομμουνιστικός” δάχτυλος και να αφήσεις τις "μαλακίες και τους υπαινιγμούς"? Ή οι αποδείξεις σου είναι τα ιστορικά σου στοιχεία από ένα κείμενο που βρήκες??? Σοβαρά?? :crazy2: :crazy2:

Προσωπικά, δεν θεωρώ απίθανο κανένα ενδεχόμενο. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά που μπορεί να οργάνωσαν τέτοιο σκηνικό για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, υπάρχουν και άρρωστα μυαλά που μπορεί να πήραν το όπλο για να καθαρίσουν φασίστες. Και τέτοια σκηνικά υπάρχουν. Όταν μαζεύονται οι συνδεσμίτες και μαχαιρώνονται στα πλευρά, είναι κάποια προβοκάτσια? ή είναι απλά ψυχοπαθείς που χαίρονται με το πόνο και το αίμα του άλλου? Κι αν τώρα πέφτω στο (5) του Βαξεβάνη και απλά δεν θέλω να σκοτώνεται κόσμος, τότε χαίρομαι ειλικρινά που είμαι τόσο χαζός και ο δαιμόνιος Βαξεβάνης μου έκανε ψυχογράφημα χωρίς καν να με γνωρίζει. Αλλά όσο η πρώτη ερώτηση που θέτει ο καθένας στο εαυτό του είναι το "ποιός ωφελείται από το γεγονός" και όχι το "ποιός χάνει", θεωρώ ότι θα χάνουμε το δάσος. Και τα περισσότερα κείμενα που έχουν ανέβει μέχρι στιγμής απαντούν στο πρώτο και όχι στο δεύτερο ερώτημα.
cvilian

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 5:47 pm

Spoiler: show
Shi έγραψε:Η επιλεκτική απομονωση φράσεων απο το κείμενο μου δείχνει και το επίπεδο του διαλόγου που μπορείτε να κάνετε.
Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής νομίζω ότι είναι κάτι το ηθικά δυσάρεστο για τον καθένα. Μετά το ηθικό κομμάτι όμως καποιοι έχουν λογική και γνώσεις, εργαλεία που τους βοηθούν να εξετάζουν τα γεγονότα και καποιοι λετουργούν σαν χιμπατζήδες.
Πέρα απο αυτό σε μαλακίες περι κλάματος μανάδων,οικογενιών και λοιπές παπαριές δεν θα ασχοληθω να απαντήσω.

Ο μόνος που επωφελείται απο αυτή την εκτέλεση είναι ο κρατικός μηχανισμός ο οποίος θα εξαπολύσει κυνήγι μαγισσών στον χώρο του μαχητικού εργατικού κινήματος , προσπαθώντας να δημιουργήσει μια ταύτιση του κόσμου που αγωνίζεται για μια ελευθεριακή κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης με τους μαφιόζους λακέδες των αφεντικών που εμφανίζονται ως οι αντίπαλοι τους, χρησιμοποιώντας ως συνδετικό κρίκο τη χρήση βίας.
Αυτό όμως που διαρκώς παραλείπουν, είναι οτι η αστική νομιμότητα τους, είναι βουτηγμένη στο αίμα και στη βία. Είναι η βία που ασκείται καθημερινά στους εργάτες,στους αστέγους, τους μετανάστες, σε όποιον διαλέγει να σηκώσει το κεφάλι του.
Έτσι λοιπόν για τους φασίστες την τελευταία εμπροσθοφυλακή των αφεντικών και του κεφαλαίου (θιασωτές αυτής της παράστασης), δεν περισσεύει ούτε σταγόνα οίκτου.
Πάντως είναι καταπληκτικό το ότι χώρις ένα αποδεικτικό στοιχείο έχει κινητοποιηθεί ολόκληρος ο αντιδραστικός μηχανισμός της χώρας - που τόσο καιρό διάφοροι χρυσανθοί και φαήλοι φροντίζουν να τρέφουν με θεωρίες για ακραίους- και έχει ήδη εντοπίσει και στοχοποιησεί ως τρομοκράτες ένα ολόκληρο κίνημα.

Τους απαντάμε πως τρομοκρατία είναι το κράτος και η μισθωτή σκλαβία και όχι δυο φασίστες στο χώμα.

Μιλας για χιμπατζηδες αλλα μαλλον εισαι ο μεγαλυτερος. Προσωπικα εχω γραμμενη την ιδεολογια σου εκει που δεν πιανει μελανι, οταν εχω να την αντιπαραθεσω με την ανθρωπινη ζωη (ναι, ακομα και τη ζωη ενος φασιστα). Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.

Υ.Γ.1 Προσωπικα δεν πιστευω οτι οι χρυσαυγιτες δολοφονηκαν απο υγιη μελη της αριστερας (αν δολοφονηθηκαν τελικα απο μελη της αριστερας), και ουτε εχω IQ ραδικιου για να χαρακτηρισω ενα ολοκληρο χωρο "τρομοκρατικο" επειδη ετσι προσταζει ο Πρετεντερης και ο καθε Πρετεντερης (και οσοι κρυβονται απο πισω). Οπως και να χει ομως, εχει ανοιξει ενας κυκλος αιματος που δεν θελει και πολυ για να βγει εκτος ελεγχου, ποσο μαλλον οταν δεν μπορεις να περιμενεις μετριοπαθεις αποψεις ουτε απο ατομα ορισμενης μορφωσης και ευφυιας. (Shi μην παιρνεις θαρρος, δεν εννοω εσενα)

Υ.Γ.2 Ειδα τις φωτογραφιες των θυματων και προσωπικα δεν μου δημιουργηθηκε η παραμικρη συμπαθεια. Κλασσικοι λουμπεν τυποι που απεχθανομαι οσο ο καθενας απο σας. Ωστοσο οποιος πιστευει οτι ολοι οι φασιστες (ειτε οι συνηδητοποιημενοι οπως αυτοι οι 2, ειτε οι εκατονταδες χιλιαδες παραπλανημενοι ψηφοροι) πρεπει να βρεθουν στο χωμα αντι να νουθετηθουν (οσο ειναι δυνατο κατι τετοιο) ειναι ιδιοι. Ειπαμε, φασιστες υπαρχουν παντου. :thumbdown:
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 6:27 pm

Ρε παιδιά η ουσία είναι μία.
Ό,τι και να λέμε το βασίζουμε στο ένστικτό μας, στην ιστορική γνώση μας και στην προσωπική θεώρηση των πραγμάτων.
Το οτι το καθίκι ο Ρουπακιάς πήρε οδηγίες απο τα άλλα καθίκια της ΧΑ είναι αρκετά προφανές στα δικά μου μάτια, δεν παύει να είναι ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ (μέχρι τώρα τουλάχιστον).
Το οτι υπάρχει ένας ενεργός πόλεμος ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και κάποιους οι οποίοι είναι αναρχικοί ή ακροαριστεροί ή όπως θέλετε πείτε το είναι προφανές στα δικά μου μάτια, δεν παύει να είναι ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ.
Το οτι τους Χρυσαυγίτες τους σκότωσε κάποιος απο τους αναρχικούς-ακροαριστερούς είναι αρκετά πιθανό (όχι προφανές) στα δικά μου μάτια, αλλά δεν παύει να είναι ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ.
Αυτή η συνταγή: πετάμε παραποιημένη ιστορία κατά το δοκούν, πετάμε τις απόψεις μας ώς γεγονότα και όταν κάποιος άλλος λέει την άποψή του ζητάμε αποδείξεις, είναι κλασσικό "ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ". Χρόνια τώρα έχει γίνει βαρετό. Πετάμε θεωρίες συνομωσίας, ζαλίζουμε τον κόσμο και όποιος ψαρώσει.
Όλα αυτά όμως είναι κλασσική ΚΚΕ νοοτροπία και επιχειρηματολογία. Χιλιομασημένη, χιλιοφορεμένη και βαρετή,τίποτα καινούριο. Προσωπικά μόνο την αισθητική μου χαλάει, δεν την βρίσκω επικίνδυνη.
Αυτό το μίσος όμως "ας ψοφήσουν και κανα δύο φασιστάκια" είναι καινούριο. Και επικίνδυνο. Φοβάμαι οτι κάποιοι αριστεροί εξελίσσονται απο γραφικά πορωμένοι σε επικίνδυνα πορωμένοι.

Πακτωμένε δεν θαύμασα τον Καλατζή σε αυτό το σκηνικό που είπες, αλλά τί σημασία έχει εάν η ΝΔ έχει κρετίνους; Τώρα το ανακάλυψες; Κόμμα κρετίνων είναι άλλωστε...
Όσο για τους Πακιστανούς θα σου πώ πως κάποιος ο οποίος ψάχνει να αποδώσει "αίμα στα χέρια τους" μπορεί να βρεί πολλούς λόγους. Οι περισσότεροι κακομοίρηδες που χρειάζονται βοήθεια είναι, το παράδειγμα σου το έφερα για να σου δείξω το λάθος της νοοτροπίας "αφού είναι χρυσαυγίτης έχει αίμα στα χέρια του, άρα είναι αναλώσιμος".
Αιμα στα χέρια τους έχουν όλοι εάν αρχίσουμε να ομαδοποιούμε ανθρώπους.
Κύριοι οι ημέρες αυτές χρειάζονται ψυχραιμία και ανοιχτά μυαλά, όχι πορωμένα συνθήματα "θάνατος στους απο εδώ, θάνατος στους απο εκεί".

cvilian +1000
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό apo7 » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 7:44 pm

Βιντεο οπου ο Πρετεντερης εκφραζει πολλους απο εδω μεσα
http://www.youtube.com/watch?v=AUwPhUnG-mA
apo7

Δημοσίευσηαπό gousia » Κυρ, 03 Νοέμ 2013 9:12 pm

Jason_ab έγραψε:Ρε παιδιά η ουσία είναι μία.
Ό,τι και να λέμε το βασίζουμε στο ένστικτό μας, στην ιστορική γνώση μας και στην προσωπική θεώρηση των πραγμάτων.
Το οτι το καθίκι ο Ρουπακιάς πήρε οδηγίες απο τα άλλα καθίκια της ΧΑ είναι αρκετά προφανές στα δικά μου μάτια, δεν παύει να είναι ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ (μέχρι τώρα τουλάχιστον).
Το οτι υπάρχει ένας ενεργός πόλεμος ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και κάποιους οι οποίοι είναι αναρχικοί ή ακροαριστεροί ή όπως θέλετε πείτε το είναι προφανές στα δικά μου μάτια, δεν παύει να είναι ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ.
Το οτι τους Χρυσαυγίτες τους σκότωσε κάποιος απο τους αναρχικούς-ακροαριστερούς είναι αρκετά πιθανό (όχι προφανές) στα δικά μου μάτια, αλλά δεν παύει να είναι ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ.
Αυτή η συνταγή: πετάμε παραποιημένη ιστορία κατά το δοκούν, πετάμε τις απόψεις μας ώς γεγονότα και όταν κάποιος άλλος λέει την άποψή του ζητάμε αποδείξεις, είναι κλασσικό "ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ". Χρόνια τώρα έχει γίνει βαρετό. Πετάμε θεωρίες συνομωσίας, ζαλίζουμε τον κόσμο και όποιος ψαρώσει.
Όλα αυτά όμως είναι κλασσική ΚΚΕ νοοτροπία και επιχειρηματολογία. Χιλιομασημένη, χιλιοφορεμένη και βαρετή,τίποτα καινούριο. Προσωπικά μόνο την αισθητική μου χαλάει, δεν την βρίσκω επικίνδυνη.
Αυτό το μίσος όμως "ας ψοφήσουν και κανα δύο φασιστάκια" είναι καινούριο. Και επικίνδυνο. Φοβάμαι οτι κάποιοι αριστεροί εξελίσσονται απο γραφικά πορωμένοι σε επικίνδυνα πορωμένοι.

Πακτωμένε δεν θαύμασα τον Καλατζή σε αυτό το σκηνικό που είπες, αλλά τί σημασία έχει εάν η ΝΔ έχει κρετίνους; Τώρα το ανακάλυψες; Κόμμα κρετίνων είναι άλλωστε...
Όσο για τους Πακιστανούς θα σου πώ πως κάποιος ο οποίος ψάχνει να αποδώσει "αίμα στα χέρια τους" μπορεί να βρεί πολλούς λόγους. Οι περισσότεροι κακομοίρηδες που χρειάζονται βοήθεια είναι, το παράδειγμα σου το έφερα για να σου δείξω το λάθος της νοοτροπίας "αφού είναι χρυσαυγίτης έχει αίμα στα χέρια του, άρα είναι αναλώσιμος".
Αιμα στα χέρια τους έχουν όλοι εάν αρχίσουμε να ομαδοποιούμε ανθρώπους.
Κύριοι οι ημέρες αυτές χρειάζονται ψυχραιμία και ανοιχτά μυαλά, όχι πορωμένα συνθήματα "θάνατος στους απο εδώ, θάνατος στους απο εκεί".

cvilian +1000

http://www.youtube.com/watch?v=FlCSjyGw1Ok
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες