Ειδήσεις & Κείμενα

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 21 Σεπ 2012 9:57 pm

Είστε τόσο εύθικτοι που δεν μπορώ να σας πιάσω. Δηλαδή ο μέσος χριστιανός θίγεται από το link του Reporter; Διαφωνώ. Περιττό να πω ότι δεν είναι καθόλου χριστιανικό να αποκαλείς κάποιον ξεφτιλισμένο. Να πάτε να εξομολογηθείτε. :twisted:
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 21 Σεπ 2012 9:59 pm

Reporter έγραψε:
blindone1712 έγραψε:παππους-της

Τι έγινε τώρα??? Αρχίσαμε να βρίζουμε?????

τουλαχιστον δεν βλαστημώ...καλα τι σου λεω τωρα και σενα
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό panos_d » Παρ, 21 Σεπ 2012 10:01 pm

ingenieurin26 έγραψε:Είστε τόσο εύθικτοι που δεν μπορώ να σας πιάσω. Δηλαδή ο μέσος χριστιανός θίγεται από το link του Reporter; Διαφωνώ. Περιττό να πω ότι δεν είναι καθόλου χριστιανικό να αποκαλείς κάποιον ξεφτιλισμένο. Να πάτε να εξομολογηθείτε. :twisted:

Κατα την αποψη μου ναι. Κατα την δικη σου οχι. Αν ομως ανεβασω κι εγω κατι που θιγει π.χ τους αριστερους δεν θα πεσετε ολοι σαν τα κορακια πανω μου;
panos_d

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 21 Σεπ 2012 10:03 pm

ολο αυτο λεγεται ''ελειψη σεβασμου''...οταν δεν σεβεσαι αυτο που ο αλλος θα σεβαστει στην θεση σου,τοτε καπου γινεται εκνευριστικο ολο αυτο
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 21 Σεπ 2012 10:03 pm

Η ιδέα του χριστιανισμού δεν θίγεται οταν κάποιοι ψηφίζουν δολοφόνους , μαχαιροβγάλτες, ανθρώπους της νύχτας καθώς και περίσκατους ακροδεξιούς πολιτικάντηδες που υπόσχονται να πνίγουν γυναικόπαιδα στο Αιγαίο....Πόση υποκρισία ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????///
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 21 Σεπ 2012 10:07 pm

μονο και μονο που συνδεεις τον χριστιανισμο με την χρυση αυγη (ή τον καρατζαφερη),αυτο λεει πολλα....καποιοι,πρεπει να καταλαβαινεται εστω και τα στοιχειωδη καποτε

κι επειδη σου εχει κατσει στον λαιμο αυτο με το αιγαιο,εσυ τι κανεις για να προστατεψεις ολους αυτους τους μεταναστες π θελουν οι κακοι ελληνες να πνιξουν?
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 21 Σεπ 2012 10:12 pm

Επειδή υπάρχουν κάποιοι "αριστεροί" εδώ μέσα που είναι επιθετικοί, δεν πρόκειται να ανεχτούμε αντίστοιχα "δεξια" τρολ που όλες τους οι δημοσιεύσεις περιστρέφονται γύρω από αυτό. Κακώς κατηγορείτε αυτούς για την έλλειψη διαλόγου στο site , εσείς δεν έχετε λόγο, δεν έχετε το θάρρος της γνώμης σας και δεν έχετε και διαθεση να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό. Μην κοροιδεύετε τους εαυτούς σας.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 21 Σεπ 2012 10:13 pm

Δεν συνδέω γενικά τον χριστιανισμό με τον καρατζαφύρερ και τα χρυσαύγουλα. Απλά οι τελευταίοι έχουν κάνει τον γέροντα παστίτσιο και τις κιμαδοπροφητείες του ευαγγέλιο..

blindone1712 έγραψε:κι επειδη σου εχει κατσει στον λαιμο αυτο με το αιγαιο,εσυ τι κανεις για να προστατεψεις ολους αυτους τους μεταναστες π θελουν οι κακοι ελληνες να πνιξουν?

Δεν ψηφίζω αυτούς που διευκολύνουν τους ιμπεριαλιστές να την πέσουν στις χώρες των μεταναστών, όταν την πέφτουν στις χώρες τους κατεβαίνω σε αντιιμπεριαλιστικές πορείες ώστε να τους απονομιμοποιήσω. Επίσης, με κάθε ευκαιρία προσπαθώ να συμβάλλω στην απονομιμοποίηση της απανθρωπιάς και του ναζιφασισμού....Και δεν μίλησα ποτέ γενικά περί κακών Ελλήνων....Νομίζω όμως οτι ξέφυγε η προσοχή μας από το θαύμα....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 21 Σεπ 2012 10:18 pm

Εικόνα

Οργή προκαλεί μια σελίδα που δημιούργησαν επιτήδειοι στο Facebook και εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο, μια από τις πιο φωτισμένες αγίες μορφές της Εκκλησίας μας, των τελευταίων δεκαετιών.

Οι εμπνευστές της σελίδας «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ / ELDER PASTITSIOS» δεν διστάζουν, με άλλοθι το «χιούμορ», να προκαλούν σε καθημερινή βάση την Ορθοδοξία με άθλια posts.

Περισσότερα στο ειδησεογραφικό site του Χαρδατρέλλα, newsbomb!

Spoiler: show
Εικόνα

αχααχαχαχαχαχ θεϊκό!

btw αν ανεβάζατε κάτι που θα χλεύαζε ξέρω γω την αριστερά θα σας κράζαμε, δεν θα ζητούσαμε να κατέβει. Αν χλεύαζες τον νεκρό από ρατσιστική επίθεση μετανάστη, εε εκεί θες ξύλο. Αλλά αυτό με τον γέροντα δεν είναι το ίδιο διότι αυτό το "χούμορ" δεν στοχεύει στον γέροντα αλλα σε αυτούς που πιστεύουν ότι μιλούσε σε σαύρες!
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 21 Σεπ 2012 10:18 pm

δυστυχως οι ''αριστεροι'' εχετε παντα μια καραμελα να αναμασατε....''δεν μπορουμε να ανεχτουμε''
ολο μελι μελι και τελικα απο τηγανιτα τπτ
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης