PAINTER έγραψε:το έκανα.αλλά άμα δεν ήσουν εκπαιδευμένος να δαγκώνεις άμεσα (έτοιμος για βαβούρα και αντιπαράθεση), δεν θα τσίμπαγες. άρα επαληθεύεις τα λεγόμενά μου.
Καλά αρχίζει και μοιάζει με το παιχνίδι της κολοκυθιάς το όλο θέμα... Απλά να σου εξηγήσω οτι αν π.χ εγώ βγω αύριο στο φόρουμ και αρχίζω και λέω να μαζέψουμε υπογραφές για να κλείσει η σχολή πολιτικών μηχανικών επειδή π.χ δεν υπάρχουν λεφτά και δεν ειναι αναγκαία για την οικονομία μας αυτή την περίοδο , το ότι θα μου την πέσουν 100 ανθρωποι και θα μου πουν ''τι μαλακίες λες'' δεν σημαίνει οτι ειναι εκπαιδευμένοι να δαγκώνουν και να κάνουν βαβούρα ή οτι είναι μηχανικόψαρα και τσιμπάνε...Θέλω να πω οτι φόρουμ είναι και είτε το έκανες για να γίνει βαβούρα (όπως παραδέχτηκες) είτε το ανέβασες επειδή το πιστεύεις, είτε και τα δύο εγώ είχα κάθε δικαίωμα να απαντήσω όπως και έκανα.
PAINTER έγραψε:το ότι δεν είπα:ρεπόρτερ τί γαμάτα που τα λές, τί ωραίος που είσαι, δωσ' τους να καταλάβουν και άλλα τέτοια γλυψιματικά, δεν σημαίνει ότι θίχτηκα. ίσα ίσα μου άρεσε σαν παρατσούκλι και το χρησιμοποιώ έκτοτε όταν μου εκθιάζει κάποιος τον πρετεντέρη (τον καρατζαφέρη δεν έχω βρει ακόμα να τον εκθειάζει κάποιος). αλλά είπαμε, λύσσα. μας τυφλώνει και δεν βλέπουμε τι κάνουμε.
Δεν ηταν ανάγκη να μου πεις αυτά που αναφέρεις. Αλλά αυτό που είπες και ήταν σαν να τσίνησες (αναμφισβήτητα), δίνει την εντύπωση στον κόσμο που δεν σε ξέρει προσωπικά οτι πειράζεσαι. Αν λοιπόν δεν πειράχτηκες από τη δημοσίευση αλλά από το nickname ή το avatar που έκανε τη δημοσίευση, και αυτό σε ώθησε να ειρωνευτείς
viewtopic.php?f=21&t=134&start=480, τότε το συμπέρασμα που βγαίνει είναι οτι έχεις κάτι συμπλεγματικό με το nickname reporter , αφού ουτε κι εσύ με ξέρεις προσωπικά. Ψάξτο...
PAINTER έγραψε:(α, κάπου εκεί είχες πει ότι το κομμουνιστικό καθεστώς δεν ήταν ολοκληρωτικό. το διάβασε αυτό η κόρη του στάλιν και πέθανε από τα γέλια
Το καθεστώς της σοβιετικής ένωσης επί Στάλιν ήταν η δικτατορία του προλεταριάτου. Άρα ήταν καταπιεστικό. Το θέμα είναι από ποιους ήταν καταπιεστικό και απέναντι σε ποιους. Γι αυτό το λόγο είπα οτι δεν ήταν ολοκληρωτικό με την έννοια που σε έχουν εκπαιδεύσει να αναπαράγεις...Ότι και καλά ήταν ο πάνσοφος στάλιν πάνω και τους εξουσίαζε όλους και οι άλλοι κάθονταν να τους εξουσιάζει επειδή ήταν πάνσοφος και πατέρας:lol:

edit: μετά και την έμμεση παράκληση του morisson δεν θα ανταπαντήσω...Κι εγώ βαρέθηκα. Ευχαριστώ morisson!