Πολιτικό Τέστ

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Πολιτικό Τέστ

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 18 Μαρ 2012 7:30 pm

Αυτό κι αν είναι τρολλιά!
Έχω λιώσει και μόνο που κάθεστε και απαντάτε!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 18 Μαρ 2012 7:34 pm

merde_conserve έγραψε:Εμένα πάλι με έβγαλε στο ένα τρίτο μέσα στην κομμουνιστική αριστερά...κάτι δεν πάει καλά με αυτό το test

Πάντως άνετα το trollάρεις το μηχάνημα. Με μερικές αλλαγές με έβγαλε ναι μεν αριστερό, αλλά με βλέψεις Παπαρήγας, κέντρου και Κουβέλη ταυτόχρονα. Τώρα θέλω να βρω τον γαμάτο συνδυασμό που θα με βγάλει φασίστα, κεντρώο και κνίτη ταυτόχρονα.

Καλά δεν έχει ούτε επίφαση επιστημονικότητας σίγουρα. Βέβαια έχω δει και χειρότερους πολιτκούς χάρτες που είχαν ανέβει στο athens.indymedia.org...

@lybe33. Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά μη νομίζεις οτι δεν υπάρχει κόσμος, γενικότερα αδιάφορος ,που μπορεί να του δώσει σημασία...Και η άποψη περί ύπαρξης πολιτικού χάρτη είναι βασικό στοιχείο της πολιτικής ανάλυσης που εκπορεύεται απο τα μ.μ.ε...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 18 Μαρ 2012 8:17 pm

Για μεγιστοποίηση της τρολιάς βρήκα την εξής στρατηγική.

Αρχικά θέτεις το αριστερός/δεξιός ως άξονα ιδεολογίας απαντώντας στο 1/3 περίπου των ερωτήσεων, στα πιο βασικά θέματα. Δηλαδή όλοι να ναι χριστιανοί ορθόδοξοι, σκατά στους πρεζάκηδες και τους μετανάστες κτλ και τσουπ, σε βγάζει δεξιό. Μετά τα υπόλοιπα 2/3 τα μοιράζεις σε τελείως ακροαριστερές και τελείως ακροδεξιές απαντήσεις (π.χ στη μία να σκαει το ότι είσαι υπέρ της στρατιωτικής καταστολής των εκδηλώσεων, στην άλλη να απαντάς ότι είσαι κατά της θανατικής ποινής κ.ο.κ). Και τότε τα παίζει ο αλγόριθμος και σου δίνει τόσο μεγάλη διασπορά στην έλλειψη που πιάνεις 3 χώρους άνετος.

Μετά παίρνεις τα αποτελέσματα και μπορείς να υπερηφανεύεσαι ότι είσαι και έτσ και γιουβέτσ - που είναι άλλωστε τρέντυ στη μεταδομική εποχή μας. :ellinofreneia:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 18 Μαρ 2012 8:51 pm

neaoktana έγραψε:Εγώ έκανα το "Τεστ" και το αποτέλεσμα του ήταν αρκούντως προσεγγιστικό στον εμπειρικό αυτοπροσδιορισμό μου.

Ανεκάλυψα ότι είχα κάνει άλλο - παρόμοιο Τεστ (με πολύ περισσότερες ερωτήσεις και χωρίς πολιτικούς φορείς, αλλά γενικότερη θεώρηση).
Εκείνο με κατέταξε στην αλληλοτομία Αριστερού, Φιλελεύθερου και Κεντρώου.
Πάντως και αυτό κοντά έπεσε...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 18 Μαρ 2012 8:56 pm

Από την ίδια σελίδα κάνω copy-paste τα παρακάτω. Αν είναι αλήθεια οτι κάποιοι ήδη έχουν ανταποκριθεί, εκτός από τρολλιά είναι ακόμα ενα λιθαράκι προπαγάνδας:

''πρόσκληση προς τα πολιτικά κόμματα

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα και τους υποψήφιους βουλευτές να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο του Πολιτικού Χάρτη ώστε να έχουμε μια πιο ακριβή τους θέση στο χάρτη, και οι πολίτες να μπορούν να προσδιορίζουν καλύτερα τη θέση τους σε σχέση με αυτά.
Εάν είστε επίσημος εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προμηθεύσουμε με ειδικό κωδικό εισόδου για να καταχωρήσετε τα αποτελέσματα του τεστ.
Εάν έχετε ήδη προμηθευτεί τον ειδικό κωδικό εισόδου, προχωρήστε στη φόρμα εισόδου πολιτικών κομμάτων.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει απαντήσει τα εξής πολιτικά κόμματα, μέσω των αναφερόμενων εκπροσώπων τους:
Οικολόγοι Πράσινοι
Κολοκούρης Ορέστης, πρ. Συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας
Φιλελεύθερη Συμμαχία
Νίκος Χαραλάμπους, Γενικός Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής
''
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες