Συνέντευξη Μπουτάρη

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 11 Δεκ 2011 9:48 pm

Reporter έγραψε:Απλά εσύ είσαι ο υπεράνω και σπας πλάκα με μας τους γραφικούς που με τον εναν ή τον άλλον τρόπο προσπαθούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας συλλογικά...Το πιασα το πνεύμα του μικροαστικού ελιτισμού που σε διακατέχει...

Τί σχέση έχει η λύσα σου με τις συλλογικές διεκδικήσεις;;;;Απορώ από που στο διαολο τα βγάζεις όλα αυτά!....μικροαστικός ελιτισμός;;; :lol: :lol: :lol:
Reporter έγραψε:Κυρίως δεν αντέχω τη μαζική λοβοτομή που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, και την οποία αναπαράγουν συνειδητά τυπάκια σαν κι εσένα προσδοκώντας να κερδίσουν κάποια στιγμή κάτι από τον κονφορμισμό τους.

δεν σου επέβαλε κανείς τίποτα!και δεν το ήξερα ότι έπρεπε να ρωτάμε τα κεντρικά του κκε, για να συζητήσουμε ένα θέμα!!!ΡΕ ΤΟΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!

αλλά έτσι είναι, άμα σε έχουν εκπαιδεύσει για να είσαι συνέχεια έτοιμος να δαγκώσεις, που να σκεφτείς καθαρά;;;

και ακόμα περιμένω, βρες τα ποστ στα οποία βασίζεις τις π@π@ριές σου
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 11 Δεκ 2011 10:13 pm

PAINTER έγραψε:δεν σου επέβαλε κανείς τίποτα!και δεν το ήξερα ότι έπρεπε να ρωτάμε τα κεντρικά του κκε, για να συζητήσουμε ένα θέμα!!!ΡΕ ΤΟΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!

αλλά έτσι είναι, άμα σε έχουν εκπαιδεύσει για να είσαι συνέχεια έτοιμος να δαγκώσεις, που να σκεφτείς καθαρά;;;

και ακόμα περιμένω, βρες τα ποστ στα οποία βασίζεις τις π@π@ριές σου

Καλά εντάξει. Εδώ παραδέχτηκες οτι τόνισες επίτηδες φράσεις προκειμένου να ''τσιμπήσουμε'' και να αρχίσει το αλληλοδάγκωμα και μετά μιλάς οτι είμαστε και εκπαιδευμένοι για ''δάγκωμα'' :lol: :lol: :lol: Και δεν είπα οτι μου επέβαλλες εσύ κάτι. Αλλά η λοβοτομή ακόμα και για σαφή οικονομικά μεγέθη ,όπως το που πανε τα λεφτά των δανείων (για μισθούς συντάξεις ,ασφαλτοστρώσεις ή για τοκογλύφους) λαμβάνει χώρα καθημερινά απο το 99% των μ.μ.ε. Αυτή την προπαγάνδα αναπαράγει εμμέσως και ο Μπουτάρης όταν μιλάει οτι δεν εχει λεφτά για ασφαλτοστρώσεις επειδή δεν εχει απολύσει κόσμο, και αυτή την προπαγάνδα αναπαράγεις και εσύ είτε για να τρολλάρεις είτε επειδή ρέπεις σταδιακά προς τον καρατζαφύρερ.
Τα ποστ που αναφέρομαι ειναι στο youtube videos εκεί που πειράζεσαι επειδή λέω τον καρατζαφέρη καρατζαφύρερ και τον πρετεντέρη pretenderη. Επίσης κσι στο τοπικ funny pictures τσίνησες επειδή ανέβασα μια φωτό με αντιρατσιστικό μήνυμα....και αρχισε μετά μια συζήτηση που εκθείαζες τον ανταγωνισμό και την επικράτηση του δήθεν ικανότερου στα πλαίσια του κοινωνικού δαρβινισμού.
Όσο για τα κεντρικά του κκε τι να πω...Τέτοια επιχειρήματα εχουν καταντήσει τόσο κλισέ που βαριέμαι να απαντήσω....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 11 Δεκ 2011 10:37 pm

το έκανα.αλλά άμα δεν ήσουν εκπαιδευμένος να δαγκώνεις άμεσα (έτοιμος για βαβούρα και αντιπαράθεση), δεν θα τσίμπαγες. άρα επαληθεύεις τα λεγόμενά μου.

viewtopic.php?f=21&t=134&start=480
το ότι δεν είπα:ρεπόρτερ τί γαμάτα που τα λές, τί ωραίος που είσαι, δωσ' τους να καταλάβουν και άλλα τέτοια γλυψιματικά, δεν σημαίνει ότι θίχτηκα. ίσα ίσα μου άρεσε σαν παρατσούκλι και το χρησιμοποιώ έκτοτε όταν μου εκθιάζει κάποιος τον πρετεντέρη (τον καρατζαφέρη δεν έχω βρει ακόμα να τον εκθειάζει κάποιος). αλλά είπαμε, λύσσα. μας τυφλώνει και δεν βλέπουμε τι κάνουμε.

για την συζήτηση με τα μεταναστευτικά, προέβαλα προβληματισμούς γενικούς, χωρίς να υποστηρίζω φασιστικές ιδεολογίες.. άμα είναι να μην συζητάμε, τότε να ονομάσουμε το σαιτ ιντιμίντια και να κόψουμε κάθε συζήτηση. (α, κάπου εκεί είχες πει ότι το κομμουνιστικό καθεστώς δεν ήταν ολοκληρωτικό. το διάβασε αυτό η κόρη του στάλιν και πέθανε από τα γέλια http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=329108 )

τέλος, για τα κεντρικά του κκε τί να μου πεις...αφού δεν έχεις τίποτα να μου πεις!

εδιτ:τώρα είδα ότι έχεις απαντήσει κάτω από το ποστ για τον πρετεντερη. φαντάσου, δεν είχα κουνήσει τίποτα τότε
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 11 Δεκ 2011 10:59 pm

PAINTER έγραψε:το έκανα.αλλά άμα δεν ήσουν εκπαιδευμένος να δαγκώνεις άμεσα (έτοιμος για βαβούρα και αντιπαράθεση), δεν θα τσίμπαγες. άρα επαληθεύεις τα λεγόμενά μου.

Καλά αρχίζει και μοιάζει με το παιχνίδι της κολοκυθιάς το όλο θέμα... Απλά να σου εξηγήσω οτι αν π.χ εγώ βγω αύριο στο φόρουμ και αρχίζω και λέω να μαζέψουμε υπογραφές για να κλείσει η σχολή πολιτικών μηχανικών επειδή π.χ δεν υπάρχουν λεφτά και δεν ειναι αναγκαία για την οικονομία μας αυτή την περίοδο , το ότι θα μου την πέσουν 100 ανθρωποι και θα μου πουν ''τι μαλακίες λες'' δεν σημαίνει οτι ειναι εκπαιδευμένοι να δαγκώνουν και να κάνουν βαβούρα ή οτι είναι μηχανικόψαρα και τσιμπάνε...Θέλω να πω οτι φόρουμ είναι και είτε το έκανες για να γίνει βαβούρα (όπως παραδέχτηκες) είτε το ανέβασες επειδή το πιστεύεις, είτε και τα δύο εγώ είχα κάθε δικαίωμα να απαντήσω όπως και έκανα.

PAINTER έγραψε:το ότι δεν είπα:ρεπόρτερ τί γαμάτα που τα λές, τί ωραίος που είσαι, δωσ' τους να καταλάβουν και άλλα τέτοια γλυψιματικά, δεν σημαίνει ότι θίχτηκα. ίσα ίσα μου άρεσε σαν παρατσούκλι και το χρησιμοποιώ έκτοτε όταν μου εκθιάζει κάποιος τον πρετεντέρη (τον καρατζαφέρη δεν έχω βρει ακόμα να τον εκθειάζει κάποιος). αλλά είπαμε, λύσσα. μας τυφλώνει και δεν βλέπουμε τι κάνουμε.

Δεν ηταν ανάγκη να μου πεις αυτά που αναφέρεις. Αλλά αυτό που είπες και ήταν σαν να τσίνησες (αναμφισβήτητα), δίνει την εντύπωση στον κόσμο που δεν σε ξέρει προσωπικά οτι πειράζεσαι. Αν λοιπόν δεν πειράχτηκες από τη δημοσίευση αλλά από το nickname ή το avatar που έκανε τη δημοσίευση, και αυτό σε ώθησε να ειρωνευτείς viewtopic.php?f=21&t=134&start=480, τότε το συμπέρασμα που βγαίνει είναι οτι έχεις κάτι συμπλεγματικό με το nickname reporter , αφού ουτε κι εσύ με ξέρεις προσωπικά. Ψάξτο...

PAINTER έγραψε:(α, κάπου εκεί είχες πει ότι το κομμουνιστικό καθεστώς δεν ήταν ολοκληρωτικό. το διάβασε αυτό η κόρη του στάλιν και πέθανε από τα γέλια

Το καθεστώς της σοβιετικής ένωσης επί Στάλιν ήταν η δικτατορία του προλεταριάτου. Άρα ήταν καταπιεστικό. Το θέμα είναι από ποιους ήταν καταπιεστικό και απέναντι σε ποιους. Γι αυτό το λόγο είπα οτι δεν ήταν ολοκληρωτικό με την έννοια που σε έχουν εκπαιδεύσει να αναπαράγεις...Ότι και καλά ήταν ο πάνσοφος στάλιν πάνω και τους εξουσίαζε όλους και οι άλλοι κάθονταν να τους εξουσιάζει επειδή ήταν πάνσοφος και πατέρας:lol: :lol: :lol:

edit: μετά και την έμμεση παράκληση του morisson δεν θα ανταπαντήσω...Κι εγώ βαρέθηκα. Ευχαριστώ morisson!
Τελευταία επεξεργασία από Reporter και Κυρ, 11 Δεκ 2011 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό morisson » Κυρ, 11 Δεκ 2011 11:03 pm

Το καταλαβαίνετε και εσείς, οτι απο ένα σημείο και μετά, απαντάτε έτσι για να απαντήσετε.Κουβεντα να γίνεται που λέμε. :P
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 11 Δεκ 2011 11:12 pm

Reporter έγραψε: Αλλά αυτό που είπες και ήταν σαν να τσίνησες (αναμφισβήτητα)..........Αν λοιπόν δεν πειράχτηκες από τη δημοσίευση αλλά από το nickname ή το avatar που έκανε τη δημοσίευση, και αυτό σε ώθησε να ειρωνευτείς viewtopic.php?f=21&t=134&start=480, τότε το συμπέρασμα που βγαίνει είναι οτι έχεις κάτι συμπλεγματικό με το nickname reporter , αφού ουτε κι εσύ με ξέρεις προσωπικά. Ψάξτο...

το αναμφισβήτητα μου αρέσει......έχεις σύνδρομο καταδίωξης, νομίζεις ότι όλοι θέλουν να στην πούνε

morisson έγραψε:Το καταλαβαίνετε και εσείς, οτι απο ένα σημείο και μετά απαντάτε έτσι για να απαντήσετε.Κουβεντα να γίνεται που λέμε. :P
φύγε μόρισσον της ειρήνης και της τάξης.εδώ μιλάμε για έλεγχο ιδεών και που να κυβερνήσουν κιόλας

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 11 Δεκ 2011 11:15 pm

Μανόλο αμα κυβερνήσουν θα δεις τον ήλιο να ανατέλλει από τη δύση. Και θα πούνε ότι τους προβοκάρει η καπταλιά. :lol: :lol: Τώρα σοβαρά ρε μανολο έβαλες όλο αυτό με το Μπουτάρη για να πειραχτούν οι κνίτες?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 11 Δεκ 2011 11:18 pm

έλα, τρίτος στην ψαριά.
αιρετικέ, όποιος δεν τσιμπάει, συζητάει. και ο oxydo και ο ακης αναφέρθηκαν σε θέματα που σηκώνει συζήτηση το άρθρο. αυτοί γιατί δεν τσίμπησαν; και υπάρχουν και άλλα θέματα επ' αυτού. αλλά είπαμε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες