Ομως οι αναμνησεις μου περιορίζονται σε αυτο και δεδομένου του οτι βρισκομουν σε ηλικια που αντιμετωπιζα αλλιως τα πραγματα απότι τωρα,είναι νομιζω πολυ καλο το οτι ειδα το πως αντεδρασαν τα ατομα της τωρινης μου ηλικιας.Το ξεσκονισμα των τοπικς λοιπον πηρε χρονο αλλά αξιζε

Επίσης περαν των αλλων εγω παρατηρησα και εναν αυθορμητισμο και πληθωρα απαντησεων στο φορουμ.Τα λενε οι παλιοι πως εχουν αλλαξει τα πραγματα στ συλλογο μας και πως παλια ηταν πιο ενεργος (βλεπε και Γιαπι) και ερχονται και οι συζητησεις που γινοταν εδω να το επιβεβαιωσουν.
αχ τι εποχες ξανα
Και τωρα η διαφωνία μου με το ποστ

τα, για μένα, κωμικοτραγικά : η διανόηση των φοιτητών λέει ότι τέρμα πια τη βία, να βασιλεύσει και πάλι ειρήνη, υπάρχει δρόμος χωρίς οργή, και κάνει μια τραγική διαμαρτυρία, τόπικ 4 : viewtopic.php?f=15&t=430
Κι εγω δεν συμφωνω με τον δρομο χωρις οργή κτλ αλλα από την αλλη βλεπω μια αυθορμητη αντιδραση των φοιτητων να διαμαρτυρηθουν,το οποιο απο μονο του λεει πολλα.Αρα για εμενα δεν ειναι τραγικη η διαμαρτυρια,παρα τις οποιες ενστασεις μου.Θα στηριζα