Σελίδα 1 από 3

Διακοπή Δρομολογίων ΗΣΑΠ τα Σαββατοκύριακα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 19 Ιαν 2009 3:13 pm
από ingenieurin26
Δύο λεωφορειακές γραμμές θα λειτουργήσουν εκτάκτως το Σαββατοκύριακο (24 και 25-1-09) καθώς διακόπτονται προσωρινά, λόγω έργων, τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ στο τμήμα από την Ομόνοια ως τον Ταύρο.

Σ` αυτό το τμήμα θα λειτουργήσουν Σάββατο και Κυριακή οι λεωφορειακές γραμμές: 010 «Στ. ΗΣΑΠ Ομόνοια-Στ. ΗΣΑΠ Ταύρος» και 011 «Στ. ΗΣΑΠ Ομόνοια-Στ. ΗΣΑΠ Ταύρος Express».

Η γραμμή «010» θα εξυπηρετεί τους σταθμούς: Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, Πετράλωνα και Ταύρος.

Η «Express» θα εξυπηρετεί τους σταθμούς: Ομόνοια, Πετράλωνα και Ταύρος.

Η αφετηρία και των δύο γραμμών θα είναι επί της οδού Αθηνάς (μεταξύ πλατείας Ομονοίας και Λυκούργου). Το τέρμα τους θα είναι στον Ταύρο, στο χώρο πάρκινγκ του σταθμού.

Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ. Το ίδιο και οι ώρες λειτουργίας των δύο γραμμών.

Πηγή http://www.oasa.gr/

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ, 19 Μαρ 2009 6:24 pm
από ingenieurin26
[...]Κλειστό θα παραμείνει για το Σαββατοκύριακο το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από τον Ταύρο μέχρι και τα Άνω Πατήσια λόγω εργασιών ανακαίνισης της γραμμής του ΗΣΑΠ.

Για τις μετακινήσεις τους οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη νέα λεωφορειακή γραμμή Χ1 που τίθεται σε λειτουργία για την εξυπηρέτησή τους κατά το διάστημα που οι παραπάνω σταθμοί του ΗΣΑΠ θα τεθούν εκτός λειτουργίας. [...]

Συνέχεια του άρθρου εδώ.

Διακοπή Δρομολογίων ΗΣΑΠ τα Σαββατοκύριακα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ, 08 Απρ 2009 6:22 pm
από ingenieurin26
Σάββατο 11 Απριλίου & Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Ο Ηλεκτρικός θα εκτελεί τοπικό δρομολόγιο από ΠΕΙΡΑΙΑ μέχρι ΑΤΤΙΚΗ και από Ν.ΙΩΝΙΑ μέχρι ΚΗΦΙΣΙΑ. Για το τμήμα ΑΤΤΙΚΗ –Ν. ΙΩΝΙΑ έχει δρομολογηθεί η γραμμή Χ2 της ΕΘΕΛ η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις σε όλους ενδιάμεσους σταθμούς του δικτύου ΗΣΑΠ.

Πηγή: http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=99

Διακοπή Δρομολογίων ΗΣΑΠ τα Σαββατοκύριακα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ, 18 Απρ 2009 12:24 pm
από ingenieurin26
Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου & Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου 2009

Τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα εκτελούνται κανονικά σε όλο το δίκτυο όπως και τις καθημερινές ενώ ο σταθμός ΘΗΣΕΙΟ εξακολουθεί να παραμένει εκτός λειτουργίας.

Re: Διακοπή Δρομολογίων ΗΣΑΠ τα Σαββατοκύριακα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 28 Απρ 2009 9:05 pm
από Elendil
Σάββατο 2 Μαΐου & Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα εκτελούνται κανονικά σε όλο το δίκτυο όπως και τις καθημερινές ενώ ο σταθμός ΘΗΣΕΙΟ εξακολουθεί να παραμένει εκτός λειτουργίας.

Για φίλαθλους και όχι μόνο.. ;)

Πηγή

Επιπλέον:
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ 2/5/2009 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω του έργου ανακαίνισης της γραμμής, τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού είναι μειωμένα, με αποτέλεσμα να υπάρχει αργοπορία στη διέλευση των συρμών από τους σταθμούς.

Παρακαλείται το επιβατικό κοινό που πρόκειται να παρακολουθήσει τον αγώνα του Σαββάτου 2 Μαϊου 2009, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να χρησιμοποιήσει, εφ΄όσον επιθυμεί, και άλλα μέσα μετακίνησης προς και από το ΟΑΚΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΗΣΑΠ

Πηγή

Re: Διακοπή Δρομολογίων ΗΣΑΠ τα Σαββατοκύριακα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 04 Μάιος 2009 9:30 pm
από ingenieurin26
Παρασκευή 8/5, Σάββατο 9/5 και Κυριακή 10/5/2009

Η ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα δρομολόγια του Ηλεκτρικου την τρέχουσα εβδομάδα λόγω των εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής

1. Την Παρασκευή 8 Μαϊου 2009
από ώρα 17:00 έως τη λήξη των δρομολογίων και
το Σάββατο 9 Μαϊου 2009
από έναρξη έως τη λήξη των δρομολογίων ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
θα λειτουργεί μεταξύ των σταθμών ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΤΑΥΡΟΣ & ΟΜΟΝΟΙΑ -
ΚΗΦΙΣΙΑ

2. Την Κυριακή 10 Μαϊου 2009
από έναρξη έως τη λήξη του δρομολογίου ο Ηλεκτρικός θα λειτουργεί
μεταξύ των σταθμών ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΤΑΥΡΟΣ & Ν.ΙΩΝΙΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ.

Για τα εκτός λειτουργίας τμήματα, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με τις
ειδικές λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ 010 και 011 (ΟΜΟΝΟΙΑ- ΤΑΥΡΟΣ) και Χ4 (ΤΑΥΡΟΣ - Ν.ΙΩΝΙΑ ).
Επίσης από την Κυριακή 10 Μαϊου 2009 τίθενται εκτός λειτουργίας οι
σταθμοί ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ που σημαίνει ότι
οι συρμοί θα διέρχονται από τους ανωτέρω δύο σταθμούς χωρίς να
πραγματοποιούν στάση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού 210-3293000 κάθε μέρα.
Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού μας κοινού.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΗΣΑΠ

http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=107

Re: Διακοπή Δρομολογίων ΗΣΑΠ τα Σαββατοκύριακα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ, 13 Μάιος 2009 6:31 pm
από ingenieurin26
Η ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής τα

Σαββατοκύριακα 16, 17 και 23, 24 Μαϊου 2009

ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα εκτελεί δρομολόγια
από ΚΑΛΛΙΘΕΑ έως ΠΕΙΡΑΙΑ και
από ΟΜΟΝΟΙΑ έως ΚΗΦΙΣΙΑ


Για το τμήμα ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ οι επιβάτες εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν τη διαδρομή μπορούν να συνεχίσουν τη διαδρομή μπορούν να εξυπηρετηθούν με τη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ Χ7.

http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=109

Re: Διακοπή Δρομολογίων ΗΣΑΠ τα Σαββατοκύριακα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ, 10 Σεπ 2009 12:31 am
από ingenieurin26
Σαββατοκύριακα 12, 13 και 19, 20 Σεπτεμβρίου 2009
p_12_13_19_20__9.pdf
(783.19 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 174 φορές

http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=118

Re: Διακοπή Δρομολογίων ΗΣΑΠ τα Σαββατοκύριακα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ, 24 Σεπ 2009 1:03 pm
από Elendil
Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου

Η λεωφορειακή γραμμή «Χ 10», θα λειτουργήσει προσωρινά το Σαββατοκύριακο (26 και 27 Σεπτεμβρίου) και θα συνδέσει τους σταθμούς της γραμμής 1 του μετρό «Αττική» και «Ειρήνη», λόγω των έργων ανακαίνισης στο δίκτυο.

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι επί της Λιοσίων μπροστά από το σταθμό «Αττική» και το τέρμα της επί της Νερατζιωτίσσης απέναντι από την είσοδο του σταθμού «Ειρήνη».

Οι ενδιάμεσες στάσεις:

1. Με κατεύθυνση προς «Ειρήνη»: Λιοσίων ΙΚΑ , Αχαρνών(Κ. Πατήσια και Αγ. Ελευθέριος), Αγ. Λαύρας και Λ. Ηρακλείου (Περισσός, Πευκάκια, Ν. Ιωνία και Αστέρια ).

2. Με κατεύθυνση προς «Αττική»: Λ. Ηρακλείου ( Αστέρια, ΟΤΕ, Πευκάκια και Περισσός ),Αγ. Λαύρας, Αχαρνών ( Άγ. Ελευθέριος και Γέφυρα) και Λιοσίων ΙΚΑ.

3. Η συχνότητα των δρομολογίων της «Χ10» θα είναι αντίστοιχη των δρομολογίων του ΗΣΑΠ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ «185».

Πηγή

Re: Διακοπή Δρομολογίων ΗΣΑΠ τα Σαββατοκύριακα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ, 10 Οκτ 2009 12:03 pm
από ingenieurin26
Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου

Τη λεωφορειακή γραμμή Χ12 θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν οι επιβάτες το προσεχές Σαββατοκύριακο (10-11/10) για να μετακινηθούν καθώς το κομμάτι Καλλιθέα-Νέα Ιωνία του ΗΣΑΠ θα είναι εκτός λειτουργίας εξαιτίας των έργων που γίνονται.

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι επί της οδού Ελ. Βενιζέλου (Γράμμου) μεταξύ Σιβιτανίδου και Καραϊσκάκη και το τέρμα της επί της Νερατζιωτίσσας απέναντι από την είσοδο του σταθμού Ειρήνη.

Οι ενδιάμεσες στάσεις θα είναι κοντά στους σταθμούς του τρένου ενώ η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι η αντίστοιχη με του ΗΣΑΠ.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ «185».

Πηγή: εδώ