Σελίδα 1 από 1

Εθελοντική Αιμοδοσία ΕΜΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 26 Μάιος 2015 4:55 pm
από BEST_Athens
Ο φοιτητικός οργανισμός Αιμοπετάλιο, το BEST Athens και η EESTEC LC Athens, σε συνεργασία με τους γιατρούς του Λαϊκού Νοσοκομείου, διοργανώνουν την 1η φοιτητική, εθελοντική αιμοδοσία στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Ιουνίου, στο κυλικείο των Τοπογράφων, από τις 10:00-16:00.
Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και οι μονάδες αίματος θα διατεθούν στον άγνωστο πάσχοντα ασθενή.

Όσοι ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στην αιμοδοσία, θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Διαβάστε εδώ τις οδηγίες.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στους εθελοντές του Αιμοπεταλίου, μέσω της σελίδας στο Facebook ή στο email: aimopetalio2002@gmail.com

Event on Facebook

Εικόνα

Re: Εθελοντική Αιμοδοσία ΕΜΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 26 Μάιος 2015 5:16 pm
από teo
Δεν είναι η πρώτη φοιτητική εθελοντική αιμοδοσία. Κάνει και το ΕΜΠ κάθε χρόνο εθελοντική αιμοδοσία.

Re: Εθελοντική Αιμοδοσία ΕΜΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 26 Μάιος 2015 9:48 pm
από TheMaster
Sharing is caring ! Αντε παμε μπας και μαζευτει καμια φιαλη ...