Καταγγελία Κλοπής

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Καταγγελία Κλοπής

Δημοσίευσηαπό Σοφία Κ. » Πέμ, 25 Οκτ 2012 4:43 pm

Πριν από λίγο, στην αίθουσα Β2 (Σύμμικτες κατασκευές) κατά την διάρκεια του διαλείμματος και ενώ η αίθουσα ήταν κατάμεστη από συμφοιτητές, κάποιος πήρε το κινητό μου. Ένα sony ericsson W995. Παληό, πολυχρησιμοποιημένο - του λείπει και το πίσω καπάκι.
Δεν είναι η συσκευή που θα μου λείψει, ούτε τα σημαντικά (έως πολύ σημαντικά ) αρχεία. Είναι η αίσθηση που είχα για τη σχολή και αυτό το "ευγενές" και "πλήρες πολιτισμού" περιβάλλον που πλέον εξέλιπε. Δεν είναι η συσκευή αυτή που χάθηκε....μέσα στην τσάντα που (εμπιστευόμενη) τους συμφοιτητές μου την είχα πάνω στο θρανείο ορθάνοιχτη, υπήρχε ένα smart phone πολύ ακριβότερο και πρόσφατης τεχνολογίας. Χάθηκε το δικαίωμά μου και το τελευταίο μου περιθώριο να κρατήσω τον ρομαντισμό μου.
Κοιταχθείτε ματαξύ σας!
Άβαταρ μέλους
Σοφία Κ.

Έτος εισαγωγής: 0

Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΟΠΗΣ

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 25 Οκτ 2012 4:45 pm

Εντάξει ρε Σοφία Κ. Πώς είσαι σίγουρη οτι το έκανε συμφοιτητής και όχι κάποιος που τυχαία περνούσε??? Έχουν συμβεί κι αλλα στο παρελθόν με τυχάρπαστους που μπαίνουν στη σχολή και κλέβουν τσάντες από τα τραπεζάκια των παρατάξεων (για παράδειγμα)...
Reporter

Δημοσίευσηαπό Σοφία Κ. » Πέμ, 25 Οκτ 2012 5:34 pm

Δεν υπάρχαν "τυχάρπαστοι" εκείνη την ώρα! Εξάλλου δεν "χωρούσαν". ΚαΙ εγώ ήμουν λίγα βήματα μακριά! Είναι πιο βολικό να πιστέψω πως έγινε από ξένους...και να σου πω, μπορεί το κάνω κιόλας!
Ήδη όμως μου πέρασε ο θυμός....δεν θέλω να κολλήσω σε αρνητικά πράγματα. Τόσων παιδιών η εικόνα δεν μπορεί να χαλάσει από μια ατυχή στιγμή μιας μεμονωμένης περίπτωσης!
Άβαταρ μέλους
Σοφία Κ.

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 25 Οκτ 2012 7:44 pm

Σοφία Κ. έγραψε:Δεν υπάρχαν "τυχάρπαστοι" εκείνη την ώρα! Εξάλλου δεν "χωρούσαν". ΚαΙ εγώ ήμουν λίγα βήματα μακριά! Είναι πιο βολικό να πιστέψω πως έγινε από ξένους...και να σου πω, μπορεί το κάνω κιόλας!
Ήδη όμως μου πέρασε ο θυμός....δεν θέλω να κολλήσω σε αρνητικά πράγματα. Τόσων παιδιών η εικόνα δεν μπορεί να χαλάσει από μια ατυχή στιγμή μιας μεμονωμένης περίπτωσης!

Διαφωνώ ότι δεν υπάρχουν τυχάρπαστοι. Έχει τύχει και σε άλλη σχολή να μπει κάποιος (άσχετος), να παρακολουθήσει όλο το μάθημα και στο διάλειμμα να κλέψει πορτοφόλι και κινητό από τσάντα κάτω από τη μύτη του καθηγητή. Αυτοί ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Καταγγελία Κλοπής

Δημοσίευσηαπό 3 » Πέμ, 25 Οκτ 2012 10:32 pm

Ενταξει συνηθως οσα κλεφτρονια εχουν ερθει στη σχολη, τους ψιλοκαταλαβαινεις αμα τους παρατηρησεις εστω και λιγο, γιατι ειναι πιο μεγαλοι και γενικα πιο ξεκαρφωτοι (προσοχη λοιπον).. Εαν υπηρχε καποιος τετοιος, μαλλον αυτος θα ειναι.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 26 Οκτ 2012 7:12 pm

Ενταξει συνηθως οσα κλεφτρονια εχουν ερθει στη σχολη, τους ψιλοκαταλαβαινεις αμα τους παρατηρησεις εστω και λιγο, γιατι ειναι πιο μεγαλοι και γενικα πιο ξεκαρφωτοι (προσοχη λοιπον).. Εαν υπηρχε καποιος τετοιος, μαλλον αυτος θα ειναι.

Δεν περίμενα τέτοια σπατάλη φαιάς ουσίας για ποταπές κλοπές μετά την ανακάλυψη των χοντρών κοινωνικών προβλημάτων που βιώνει ο κόσμος όπως τα ορφανά στην Αφρική!

Spoiler: show
(j/k αγαπάμε 3 και τον τομέα που πήρε τη διπλωματική) :ellinofreneia:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Σάβ, 27 Οκτ 2012 3:22 pm

merde, μπας και ανήκεις στην "ομάδα" της "Συντέλειας"?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 27 Οκτ 2012 4:30 pm

Ναι
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Akainu » Σάβ, 27 Οκτ 2012 4:49 pm

Εμενα που μου ψιρισαν τα γυαλια ηλιου επειδη ημουν αρκετα ηλιθια ωστε να τα αφησω χυμα πανω στο θρανιο δεν επαθε τιποτα ο ρομαντισμος μου απλα ελουσα και καλα να παθω...κινητο στην τσεπη εκει που πρεπει να ειναι.. μεριδιο ευθυνης κατα κυριο λογο εχεις εσυ...reality bitchslap (κακο ε? )
Akainu

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Dust » Σάβ, 27 Οκτ 2012 6:14 pm

Akainu έγραψε:Εμενα που μου ψιρισαν τα γυαλια ηλιου επειδη ημουν αρκετα ηλιθια ωστε να τα αφησω χυμα πανω στο θρανιο δεν επαθε τιποτα ο ρομαντισμος μου απλα ελουσα και καλα να παθω...κινητο στην τσεπη εκει που πρεπει να ειναι.. μεριδιο ευθυνης κατα κυριο λογο εχεις εσυ...reality bitchslap (κακο ε? )

Ε όχι ότι και η κοπέλα φταίει.... Επειδή η κοινωνία μας βάζει στη λογική ότι οτιδήποτε αφήσουμε αφύλαχτο θα κλαπεί δε σημαίνει ότι πρέπει να το θεωρούμε και δεδομένο. Κάθε μέρα υπάρχουν ποστ στο "Lost and Found" για γεμάτα πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, κινητά και σημειώσεις. Υπάρχει και αυτή η λογική. Η σχολή είναι ο μόνος δημόσιος χώρος που τον νιώθω αρκετά δικό μου, νιώθω ασφαλής και μ' αρέσει που είμαι χαλαρός. Καλά θα κάνουμε να προσέχουμε τα πράγματά μας γιατί ο κόσμος δυστυχώς δεν είναι πάντα καλός αλλά ναι μου τη δίνει που σου ψύρισαν τα γυαλιά ή της κοπέλας της πήραν το κινητό και δεν το θεωρώ τόσο αυτονόητο για να πω ότι εσείς φταίτε..!
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Άβαταρ μέλους
Dust

Έτος εισαγωγής: 2009

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες