Σελίδα 1 από 1

Συνελεύσεις Έτους

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 02 Νοέμ 2010 2:59 am
από Elendil
3 έγραψε:Θεωρω πως η συνελευση ετους στο 3ο γινεται με καλυτερους ορους.

Αν κρίνω απ'τη φετινή, πανηγυράκι απ'τα λίγα, με ένα απροσδιόριστο συνονθύλευμα παραταξιακού προεδρείου - ομιλητών, να μας περιμένουν σαν παραφουσκωμένα παγώνια στην αρχή, να αγορεύουν - τσακώνονται μεταξύ τους, πόλωση, κουβέντες περί ανέμων και υδάτων και τέτοια ασυνενοησία, ώστε κάναμε ψήφισμα για το ποιο ψήφισμα θα ψηφίσουμε πρώτο!! :lol:

Re: Σχόλια για τη συνέλευση 3ου έτους για την εκδρομή της τεχνικής γεωλογίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 02 Νοέμ 2010 3:12 am
από ingenieurin26
Διαχώρισα το θέμα για να μπορέσουν να απαντήσουν κι άλλοι.
Δεν γνωρίζω αν είναι πάντα έτσι αλλά αυτή η συνέλευση ήταν τόσο χαμηλού επιπέδου που δεν πάει άλλο ρε παιδιά. Με κάλυψε λίγο πολύ ο elendil, αλλά μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να μην επαναληφθεί αυτό; Θα γράψω πιο συγκεκριμένα άλλη στιγμή διότι είναι πολύ αργά.

Re: Σχόλια για τη συνέλευση 3ου έτους για την εκδρομή της τεχνικής γεωλογίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 02 Νοέμ 2010 3:08 pm
από lawine
Θεωρώ ότι θα έπρεπε να λειτουργούν συνελεύσεις έτους από το πρώτο έτος μέχρι και το πέμπτο έτος μαζί με τους επί πτυχίου. Ο αριθμός των φοιτητών της σχολής μας είναι απαγορευτικός για μια συνολική συνελεύση και κάθε άνθρωπος που έχει αυτοεκτίμηση αρνείται να πάει και να στριμωχτεί εκεί μέσα. Σε τελική ανάλυση δίνω κάποιο δίκιο σε όσους δεν έρχονται. Πρέπει να συσταθούν συνελεύσεις για κάθε έτος. Έτσι θα γίνεται μια συζήτηση σαφώς πιο ποιοτική και θα αναγωρίζονται τα προβλήματα και τα κακώς κείμενα πιο εύκολα. Γιατί κακά τα ψέματα όταν περάσεις από το πρώτο έτος δε σε ενδιαφέρουν τα προβλήματα του πρώτου έτους (δε μιλάω για αυτούς που έχουν υπερατομική συνείδηση αλλά για μένα την ατομίστρια). Τώρα.. το αν μας ενδιαφέρει, πως θα βγαίνει συνολική απόφαση συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ για να κατέβουμε στην πορεία θα απαντήσω ότι και όταν αυτό συμβαίνει ποτέ δεν κατεβαίνουμε ως σύλλογος. Χαιρετιόμαστε στην έξοδο του αμφιθεάτρου και στην πορεία πηγαίνει ο καθένας με τη "μαμά παράταξη".

Αυτή η "Χάβρα Ούνων" είναι ως ένα βαθμό αναμενόμενη αλλά όχι μη αναστρέψιμη. Ξανακαταθέτω την προσωπική μου εμπειρία από συνελεύσεις έτους 2004 που υπήρχαν χρονικά όρια στους ομιλητές. Και έτρεχε σαφώς καλύτερα η διαδικασία. Εκείνα τα παλικάρια που κάθονται στο προεδρείο για αυτό υπάρχουν, για να ρυμθίζουν τις δυσλειτουργίες.

Στο άλλο τόπικ αρνούμαι να γράψω..απαράδεκτη η λασπολογία και στην τελική ήταν αναμενόμενη αυτή η επίθεση..ένα ανεξάρτητο πλαίσιο μπαίνει σε ξένα χωράφια..υπάρχει ήδη ανεξάρτητο σχήμα στη σχολή μας ρε παιδιά...γιατί λειτουργείτε διασπαστικά;

Συγχαρητήρια στην ingenieurin26 και στα παιδιά που την στηρίζουν