από Nysta » Πέμ, 06 Μάιος 2010 7:17 pm
εγώ πιστεύω οτι αρχίζεις τη συζήτηση από λάθος βάση... μάλλον εννοείς την ήπειρο. με το σκεπτικό που εννοείς, η χώρα πρέπει να εκσυγχρονιστεί, πρέπει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ευρώπης, πρέπει να γίνουμε ΧΩΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ(!!!)πρέπει να δούμε τί πιστεύει και η υπόλοιπη ευρωπαική ήπειρος.
λοιπόν , αν δε στο πανε και δε το ξέρεις(δεν ήξερες και σύ), οταν ασκείς πολιτική, δηλαδή πείθεις, με τις ιδέες σου, άλλο κόσμο ο οποίος θα πείσει μ'αυτές τις ιδέες, πρέπει να στηρίζεσαι στο διάλογο, στην λογική και όχι στο συναίσθημα. μονο και μονο αν διαβάσουμε τα προηγούμενα πόστ σου emp, θα καταλάβουμε οτι πρόκειται μάλλον για κάποιον τραγελαφικό και άσχετο τύπο , ο οποίος κάνεις δηλώσεις μέσα από ένα forum(μπορει και περισσότερα στο ΕΜΠ), με μόνο σκοπό την επίθεση στον φοιτιτικό συνδικαλισμό, στο άσυλο και στις εκλογές. είσαι τόσο αστείος που δε μπορείς να ορθώσεις ΕΝΑ επιχείρημα. πες μου είσαι του Φ.Ω.Σ., πες μου κάτι χριστιαννικό κάτι ωράιο έτσι πιασάρικο αντι-αριστερό να καταλάβω. διαβάζοντας τα ποστ σου, το μόνο που μπορώ να φανταστώ για σένα -γιατί μερικές φορές φαντάζομαι πώς θα είναι η φωνή του συγγραφέα αυτού που διαβάζω- είναι ο άδωνις ή ο αδερφός του...
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..