Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό epicas » Παρ, 14 Οκτ 2016 11:48 pm

Παιδιά καλησπέρα .
Λοιπον εχω την εξής απορια και την παραθέτω εδω πέρα μηπως καποιος που γνωριζει εχει να μου δώσει καποια συμβουλή .

Λοιπον εχω ενα λαπτοπ λενοβο που το εχω παρει απο το e-shop . Πριν 2 μηνες αποφάσισα να του κανω μια μικρή αναβάθμιση . Το εστειλα λοιπον στο eshop ( εντός εγγύησης ) και μετα απο 4 μερες ηταν ετοιμο . Το πηρα πισω και οταν το ανοιξα δουλευε μια χαρα στην επιφάνεια εργασίας . Ωστόσο οταν πηγα να παίξω παιχνίδι , σήκωσε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και μπροστα στην οθονη εμφανιζόντουσαν ασπρες γραμμες . Το πηρα λοιπον και τους το επέστρεψα πισω .Περασε μια βδομαδα και μου παν πως δεν μπορουν να το επισκευάσουν και θα το στειλουν λενοβο .
Το χει λοιπον η λενοβο 1,5 μηνα τωρα .
Πηρα τηλέφωνο το eshop δευτερα και μου λεει μεχρι τελος βδομαδας θα είναι ετοιμο . Περνω σήμερα και μου λενε δευτερα τριτη . Ωστόσο ξαναπέρνω μετα απο λιγο να κανω καποια ερωτηση σχετικά με την εγγύηση και το σηκώνει αλλος τεχνικός ο οποιος μου απανταει για το λαπτοπ δικαιολογία που μου ειχαν πει 3 βδομαδες πριν ( οτι η λενοβο περιμένει ενα ανταλλακτικό ) .Επομένως συμπερένουμε οτι δευτερα τριτη δεν θα ειναι ετοιμο .

Εχει λοιπον καποιος να μου προτείνει πως να χειριστώ την κατασταση για να τους πιέσω παραπάνω , καθως εχω μείνει χωρις εργαλείο ;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό xaral » Δευτ, 17 Οκτ 2016 1:18 am

Έχει κανείς διαθέσιμες τις λύσεις από τις περσινές ασκήσεις στο μάθημα Βραχομηχανική - Σήραγγες;
xaral

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό Jimmis » Δευτ, 17 Οκτ 2016 9:26 am

Ξέρει κανεις αν ο βαθμός στο autocad μετραει για τον μέσο όρο του πτυχίου? Και γενικά τι μετράει και τι όχι?
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Άβαταρ μέλους
Jimmis Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Δευτ, 17 Οκτ 2016 9:32 am

Jimmis έγραψε:Ξέρει κανεις αν ο βαθμός στο autocad μετραει για τον μέσο όρο του πτυχίου? Και γενικά τι μετράει και τι όχι?

Θεωρώ πως όχι. Είναι προαιρετικό. Αναγράφεται απλά στο δίπλωμα ότι το παρακολούθησες (αν δεν κάνω λάθος)
Τα υπολοιπα,όσα έχεις ως υποχρεωτικά, μετράνε κανονικά χωρίς συντελεστές βαρύτητας κτλ.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Δευτ, 17 Οκτ 2016 5:44 pm

Ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για νακοψει καποιος ενα μαθημα αφοτου εχει περαστει στα στοιχεια φοιτητων ??
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Jimmis » Δευτ, 17 Οκτ 2016 6:13 pm

TheMaster έγραψε:Ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για νακοψει καποιος ενα μαθημα αφοτου εχει περαστει στα στοιχεια φοιτητων ??

Δύσκολο απο πλευράς γραμματείας μαλλον, πιστεύω πρέπει να ερθεις συννενόηση με τον καθηγητή του μαθήματος μήπως ξαναδώσεις σαν βελτίωση.
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Άβαταρ μέλους
Jimmis Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Δευτ, 17 Οκτ 2016 11:03 pm

Ευχαριστω :)
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Bazinga! » Παρ, 21 Οκτ 2016 5:22 pm

Τα μαθήματα που έχουμε περάσει τωρα τον Σεπτέμβριο και δεν έχουν περαστεί οι βαθμοί στο σύστημα χρειάζεται να τα δηλώσουμε?
Άβαταρ μέλους
Bazinga!

Δημοσίευσηαπό tsimento_lagneia » Παρ, 21 Οκτ 2016 5:58 pm

Bazinga! έγραψε:Τα μαθήματα που έχουμε περάσει τωρα τον Σεπτέμβριο και δεν έχουν περαστεί οι βαθμοί στο σύστημα χρειάζεται να τα δηλώσουμε?

αν εχεις παρει προσβασιμο οχι μην τα δηλωσεις !
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος με εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
tsimento_lagneia

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό elcv » Παρ, 21 Οκτ 2016 6:06 pm

Bazinga! έγραψε:Τα μαθήματα που έχουμε περάσει τωρα τον Σεπτέμβριο και δεν έχουν περαστεί οι βαθμοί στο σύστημα χρειάζεται να τα δηλώσουμε?

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στη γραμματεία και ο Τάσος μου είπε ότι επειδή καμιά φορά τυχαίνει να γίνονται λάθη και να είναι άλλοι οι βαθμοί που βγαίνουν στο mycourses κι άλλοι αυτοί που φτάνουν στη γραμματεία (πχ δεν προσήλθε, ενώ στα αποτελέσματα ο βαθμός ήταν προβιβάσιμος) καλό είναι να τα δηλώσεις κι αυτά και ούτως ή άλλως διαγράφονται όταν περαστούν στα στοιχεία. Γιατί αν είσαι άτυχος και συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα έχεις χάσει την προθεσμία υποβολής και τρέχα γύρευε. :problem:
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης