Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό foufoutos1 » Παρ, 22 Νοέμ 2013 10:34 am

Και εγώ παιδιά στα ίδια είμαι! 6 μαθήματα για πτυχίο! Το ένα το δίνω αύριο (το έμαθα χθες) και τα υπόλοιπα 5 τα δίνω από Τετάρτη εως Κυριακή! Και υποτίθεται ήθελα να πάρω πτυχίο τώρα, γιατί από το νέο έτος θέλω να φύγω εξωτερικό! Ωραία! Με τις υγείες μας...
foufoutos1

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό m.q.n.i.n.a » Παρ, 22 Νοέμ 2013 11:28 am

Καλά όλοι έχουμε πάθει ένα μικρό σοκ με τον τρόπο που στοιβάχτηκαν όλα τα μαθήματα σε εφτά μέρες σαν να μην υπάρχει αύριο, αλλά πιστεύει κανείς ότι με το να κλαιγόμαστε μεταξύ μας στο mqn θα καταφέρουμε κάτι;
Ο πρόεδρος θέλει να δείξει ότι διεκπεραιώθηκε ομαλά και εμπρόθεσμα το πρόγραμμα. Προφανέστατα δεν έχει δώσει καμία σημασία για το αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και προσωπικά θεωρώ ότι αντιλαμβάνεται πλήρως το μπάχαλο αλλά έχει επιλέξει αυτή την κατεύθυνση συνειδητά (κοινώς, τι κι αν πατώσουμε αρκεί να τηρηθεί το πρόγραμμα ώστε να φανεί ότι η σχολή λειτουργεί κανονικότατα).
Το αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να αλλάξει κάτι έστω και λίγο προς το καλύτερο εξαρτάται από τη δική μας στάση, αν δεν το προσπαθήσουμε εμείς δεν νομίζω να μας λυπηθεί κανείς!
Υπάρχει μια πρωτοβουλία από εαακ για διαμαρτυρία στον πρόεδρο (λεπτομέρειες εδώ) σήμερα Παρασκευή στις 11:30.
Προτείνω να συζητήσουμε αν υπάρχει διάθεση για επιπλέον κινήσεις σε αυτή την κατεύθυνση για να διεκδικήσουμε εξεταστική για τους φοιτητές και όχι για τις εντυπώσεις έστω και αυτή την τελευταία στιγμή.
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό cvam » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:25 pm

παιδια κι εγω 3 για πτυχιο εχω και τα δινω μεσα σε 4 μερες... πιστευα τωρα να τελειωνω με μαθηματα.....χαμενοι οι φοιτητες βγηκαμε τελικα ...για αλλη μια φορα υπομονη και θα γινουμε ρομποτακια(εχω γινει ηδη) ...καλη μας επιτυχια !
τίποτα δεν παει χαμένο....
cvam

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Παρ, 22 Νοέμ 2013 2:42 pm

Ακούγεται σενάριο για εξεταστική Εαρινών και Χειμερινών μαζί και στην επόμενη εξεταστική (του υποτιθέμενου Φεβρουαρίου).
Είμαι ο μόνος που έχει τέτοια πληροφόρηση;
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό maraki.pap » Παρ, 22 Νοέμ 2013 2:45 pm

από πού το άκουσες αυτό??
maraki.pap

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Παρ, 22 Νοέμ 2013 2:48 pm

Ζητώ συγνώμμη και καταλαβαίνω πως δεν είναι δυνατόν να λέμε ό,τι μας έλθει έτσι αυθαίρετα χωρίς να μπορούμε να απαντήσουμε "απο πού το ακούσαμε αυτό". Δυστυχώς όμως αδυνατώ να σου απαντήσω.
Απλά ρωτάω μήπως έχει κάποιος άλλος ανάλογη πληροφορία.
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Δημοσίευσηαπό anonymous71 » Παρ, 22 Νοέμ 2013 2:51 pm

δεν πολυστέκει, είναι πιο λογικό αν θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο να γίνει το καλοκαίρι
anonymous71

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Παρ, 22 Νοέμ 2013 2:53 pm

Το έχω ακούσει κι εγώ ως πιθανό σενάριο, αλλά για τους επί πτυχίω όπως πέρυσι...

http://www.eteachers.gr/%CF%83%CF%84%CE ... B9-%CE%B5/
jsjskt

Δημοσίευσηαπό porom pom pom » Παρ, 22 Νοέμ 2013 3:26 pm

η υπευθυνη δυναμη που εγγυηθηκε την ομαλη διεξαγωγη της εκπαιδευτικης διαδικασιας που ειναι? με τετοιο προγραμμα πως θα παρει πτυχιο το παιδι που περναει την τραγωδια του?
porom pom pom

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Παρ, 22 Νοέμ 2013 3:36 pm

porom pom pom έγραψε:η υπευθυνη δυναμη που εγγυηθηκε την ομαλη διεξαγωγη της εκπαιδευτικης διαδικασιας που ειναι? με τετοιο προγραμμα πως θα παρει πτυχιο το παιδι που περναει την τραγωδια του?

χωρίς να εγκρίνω ή να αποδοκιμάζω την υπεύθυνη αυτή δύναμη, νομίζω το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να δώσεις 5 μαθήματα από τα 15 που χρωστάς, αντί για 0.
Ολοκληρωμένος Τύπος

Έτος εισαγωγής: 2010

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες