Gay@Ntua

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Gay@Ntua

Δημοσίευσηαπό strangelic » Κυρ, 12 Ιουν 2011 7:57 pm

Off topic:
mertaghon έγραψε:παρακαλω ας το γυρισουμε σε διαλογο,..

μπορεί να διαφωνώ εντελώς με τις απόψεις σου, αλλά συμφωνώ με αυτό :)
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 12 Ιουν 2011 7:59 pm

@ kyriakos: Δεν διαφωνουμε πολυ! Βεβαια το παραδειγμα σου λιγο, με "χαλασε" γιατι δεν θεωρω οτι εχουν τα ολα τα πραγματα την ιδια βαρυτητα. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για μια εποχη σκοταδισμου οπως ηταν ο μεσαιωνας.. Οσο για τις ενστασεις... ακομα δεν εχει βρεθει ενας ανθρωπος να μου πει το σκοπο που εχει αυτο το τοπικ... τεσπα... let it be που λες και εσυ και ας ασχοληθουμε με κατι αλλο πιο σοβαρο..

P.S Παντως... εχω πολυ μεγαλη απορια δω ποιος/α πονηρη εφτιαξε διπλο λογαριασμο με 2ο e-mail (crossmind) για να πει την εξυπναδα του... Για να δουμε θα ξαναεμφανιστει ο φαντομας, να του αφιερωσω το I will survive!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Κυρ, 12 Ιουν 2011 8:01 pm

παιδια να ρωτησω ..

σε οσους''γκει'' εχω γνωρισει εχουν μια ταση να λενε διαρκως οτι ειναι ''γκει και ειμαστε περηφανοι'',
με τον τροπο τους,που καπως ενοχλει τον περιγυρο..

ε δηλαδη αν εγω ξερω γω δεν μου ερχεται κατι...ε πχ θελω κατι..
ειναι ωραιο να αρχιζω σαν παιδι να φωναζω κ να λεω

εεε ουυυ θελω παγωτοο ή θελω μπαανιαααα!! τι 10 χρονων ειμαι..??

ακυρο παραδειγμα,το πιασατε ελπιζω..

τι λετε??και με τα gayparades..εγω βλεπω να ξεφτυλιζουν την διαφορετικοτητα την οποια δηθεν υπερασπιζονται..

βγαινει ο αντρας με το ταγκακι και κουναει ξερω γω το ροζ ματσουκι κ γελανε ολοι..

πως να τα παρω αυτα σοβαρα??προσπαθω,αλλα για ψυχολογικα κουκουρουκου συμπεριφερονται.. :)
δηλαδη πες δεν λεω ειναι ψυχολογικη αρρωστη κατασταση η ομοφυλοφιλια..

ΑΥΤΟΙ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ?? :? : :crazy: πως ειναι κουκουρουκου?..

edit σε ευχαριστω strangelic ;) ,να σταματησουν οι προσωπικες επιθεσεις και να δω κ εγω κ ολοι μας τις αποψεις ολων :D

για πειτε.
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό strangelic » Κυρ, 12 Ιουν 2011 8:11 pm

@mertaghon αυτό που λές ουσιαστικά είναι ένα πρόβλημα το οποίο κατά την δική μου γνώμη το έχουν πολλοι. Έχεις ακουστά να υποθέσω τον όρο attention whore? :P

το να φωνάζεις είμαι gay ή (κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά στο ελλάντα) είμαι άντρας γ***άς, ή είμαι χαζογκόμενα, είναι ένα προβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ανθρωποι, και δεν είναι θέμα ομοφυλοφιλίας, είναι θέμα χαρακτήρα, και ανατροφής.και είναι το ίδιο άσχημο είτε είσαι straight είτε όχι. νομίζω καταλαβαίνεις πώς το εννοώ...

από κει και πέρα ίσως το gay parade είναι θέμα αισθητικής για σένα, αλλά για κάποιους είναι θέμα έκφρασης, ότι υπάρχουν ίσως και είναι άνθρωποι σαν όλους; Δεν θέλω να επεκταθώ πάνω στο θέμα gay pride γιατί θα ξεφύγουμε πιστευω...
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Κυρ, 12 Ιουν 2011 8:32 pm

ναι καταλαβα τι εννοεις..

ασε να το σκεφτω ΄λιγο,1η φορα το σκεφτομαι ετσι.

θα επανελθω :)
mertaghon

Δημοσίευσηαπό Dust » Κυρ, 12 Ιουν 2011 9:00 pm

1. Για να ευθυμήσουμε http://www.youtube.com/watch?v=Sdr9CtkAkm8
2. Για να ακούσουμε μια πολύ ωραία ερμηνεία και απ' το στίχο να προβληματιστούμε http://www.youtube.com/watch?v=nA3Cx4VvQs4
3. Για να ξανακούσουμε το παραπάνω τραγούδι σε χειρότερη ποιότητα από πριν αλλά με τα σχόλια του Κ.Τουρνά. http://www.youtube.com/watch?v=CvAPUStiKTI

mertaghon μάλλον θα συμφωνήσω με το προηγούμενο ποστ σου στο ότι όχι δεν μ' αρέσει αυτό το θέαμα και για μένα είναι γλοιωδες. Ναι μεν με ενοχλεί αλλά απ' την άλλη ίσως και μπορώ μια φορά το χρόνο να ανεχτώ κάτι τέτοιο δεδομένου το κράξιμο που δέχονται αυτά τα παιδιά όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Εγώ δεν το παίρνω ότι είναι γκέι και περήφανοι γι' αυτό όσο ότι " ρε φίλε είμαι γκέι και δεν θα ντραπώ για αυτό, όσο και αν το θέλεις". Και δεν βρίσκω γιατί πρέπει να ντραπεί γι' αυτό ότι απόκλιση απ' το φυσιολογικό και να έχει όσο αυτή δεν βλάπτει άλλα όντα γύρω του(συμπεριλαμβανομένης και της κατσίκας του).

Όμως συνολικά καλό θα είναι να συμφωνήσουμε όλοι στο ποστ περί επαναφοράς του διαλόγου...γιατί ορισμένα ποστ κρύβουν πολύ φωτιά και κάρβουνο(crossmind πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σε κόφτει αν ο amazing έχει απωθημένο. Αν έχει θα το βρει μόνος του και δεν θα του το πεις εσύ.) Πολυφωνικό site και όλα να ακούγονται μεν αλλά προσωπικές επιθέσεις δεν είναι αποδεκτές ανεξαρτήτως αν υποστηρίζετε γκέι, στρέιτ , την κου κλουξ κλαν ή τον εαυτό σας. Και φυσικά πολύ περισσότερο αν το κάνετε για να την πείτε στον άλλο (συνήθως ανεπάρκειας επιχειρημάτων)!
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Άβαταρ μέλους
Dust

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Antoine609 » Κυρ, 12 Ιουν 2011 9:52 pm

dust +1

Οσο για μας τους υπολοιπους, εξεταστικη ειναι ρε παιδια θα περασει :lol: θα πεσουν και οι ζεστες εν καιρω!
Its only after you lost everything
that you are you free to do anything
Antoine609

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Κυρ, 12 Ιουν 2011 11:11 pm

ναι αλλα αν ειναι σοβαρα ατομα πως συμμετεχουν στο γκειparade?
ναι ισως ψαχνουν attention,αλλα οοοολοιιιι αυτοι ψαχνουν attention???

opoτε ολοι αυτοι δεν ειναι σοβαροι...σωστα τα λεω?

θα ακουστω πολυ καπως τωρα αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το πω

εγω σοβαρο γκει δεν εχω συναντησει...
κατι χαζογελοιο-ανθρωπους που σαν ξαναμμενα γατακια σε κοιτανε και ....ας το κοψω εδω..

εναλλακτικα βροντοφωναζουν ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ και ειμαι περηφανος...κ εμενα τι μενοιαζει φιλε? :roll: *

γενικα θελω( ακομψα σιγουρα) να πω..σοβαρο ομοφυλοφυλο εχετε συναντησει??εγω οπως καταλαβατε :D σιγουρα οχι..

τι λετε?strangelic,dust?κ οι υπολοιποι?

(*εννοειται αν ειναι σοβαροι και τους διωχνουν απο την δουλεια τους π.χ. ε τοτε κατακριτεο,αλλα δεν θελω να το παμε εκει,οχι ακομα ισως..)
mertaghon

Δημοσίευσηαπό redy » Δευτ, 13 Ιουν 2011 12:05 am

δε νομιζω οτι η εικονα του gayparade στην Ελλαδα τουλαχιστον, μπορει να ειναι αντιπροσωπευτικη ολων των gay. Οπως επισης και καποιος gay που συναντησες... Γιατι τα παραπανω προυποθετουν ανθρωπους που εχουν το θάρρος, την αγνοια κινδυνου ισως, η ακομα αφελεια να δηλωσουν δημοσια αυτη την ιδιαιτεροτητα τους. Οπως βλεπουμε και απο το topic, οταν το κάνουν δεν κρινονται πλεον μονο για τις ικανοτητες τους αλλα και τη σεξουαλικη τους ιδιαιτεροτητα. Φανταστειτε λοιπον εναν ανθρωπο με ενα συγκεκριμενο status, εναν "σοβαρο" ισως αν αυτο εννοουν καποιοι παραπανω, να το πει... οτι κατεκτησε, οτι θα κανει απο εκει κι επειτα, η παραμικρη του κινηση θα επισκιαζεται απο το αδερφη...
redy Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Δευτ, 13 Ιουν 2011 12:07 am

Δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες mertaghon.
ναι αλλα αν ειναι σοβαρα ατομα πως συμμετεχουν στο γκειparade?

Πχ, το ιδιο δε γινεται και στο καρναβαλι? Δηλαδη οποιος σημμετεχει εναι καραγκιοζης? Το Gayparade ειναι μια ευκαιρια να ξεδωσουν, αλλα και ενας τροπος να πουν οτι ''Υπαρχουμε''.
Επισης
εγω σοβαρο γκει δεν εχω συναντησει

Ερωτηση¨εχεις συναντησει gay ατομα στην καθημερινη σου ζωη και οχι στην τηλεοραση? γιατι συμφωνω πως οι περισσοτεροι που εχω δει στην τηλεοραση ειναι καραγκιοζηδες (αν εξαιρεσεις αυτους στα ντοκιμαντερ)
Αλλα επειδη εχω γνωρισει στην καθημερινοτητα μου πολλα ατομα gay-by-lesbi, να σου πω πως ειναι και γαμω τα παιδια πρωτον, και αρκετα σοβαροι-σπουδαγμενοι τυποι δευτερον...
Και τελος απο τη δουλεια τους διωχνουν αν ειναι διαφορετικοι απο την κλασικη εικονα του μεσου εργαζομενου (η τουλαχιστον εχουν προβληματα) Και εγω ειχα καποτε καποια προβληματα, γιατι δεν ειμουν ακριβως ο τυπικος εργαζομενος που ενα αφεντικο επιζητουσε. Δεν πχ την ταινια millenium trilogy κια θα καταλαβεις τι εννοω.
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες