Σχετικά με το 1:Σε κάποιες σχολές που ξέρω ισχύει το "με οτι οδηγο σπουδων μπήκες,με αυτον τον οδηγό θα βγεις"
Ωστόσο,δεν ξέρω τι ισχύει σε άλλες...
Zagreus έγραψε:Από άλλη σχολή που ''μεταρρυθμίστηκε'' (Φυσικό) ξέρω πως οι παλιοί μπορούν να δώσουν το ένα μάθημα από τα δύο που συγχωνεύτηκαν αν έχουν περάσει το άλλο. Τώρα στην περίπτωσή μας ποιός ξέρει...
Jiggly έγραψε:Σχετικά με το 1:Σε κάποιες σχολές που ξέρω ισχύει το "με οτι οδηγο σπουδων μπήκες,με αυτον τον οδηγό θα βγεις"
Ωστόσο,δεν ξέρω τι ισχύει σε άλλες...
ScepticEngineer έγραψε:Δηλαδη θα συνεχισουν να εξεταζονται για 6 χρονια τουλαχιστον (δεδομενου οτι οι φετινοι πρωτοετεις εχουν 5+2 χρονια περιθωριο πλην τη φετινη χρονια) μαθηματα τα οποια θα εχουν καταργηθει η θα εχουν συγχωνευτει σε αλλα, χωρις προφανως να γινονται διαλεξεις για αυτα, και με διαφορετικα προγραμματα εξεταστικων(?) απο αυτα της επομενης φουρνιας πρωτοετων και επειτα; Λιγο κουλο μου φαινεται (για να μην πω και ανεφικτο).
dionikkwna έγραψε:Απλα δηλώνεις άλλο. Το κανα με Παυ σε Μηχ Συν Μέσου. Πρόσεχε γιατι το Σεπτεμβρη μπορείς να δώσεις μόνο ότι έχεις δηλώσει χειμώνα η εαρινό
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες