από 3 » Κυρ, 31 Οκτ 2010 5:16 pm
Βαλτε ενα δημοψηφισμα στο "ποσο καμμενο ειναι αυτο το τοπικ και αυτοι που συμμετεχουν". ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Θελω να ψηφισω.
Ρεεεεεεεε Κυριακη ειναι, τελευταια μερα του τετραημερου, ασχοληθειτε με τιποτα αλλο στη ζωη σας απο το να βγαζετε την αρλουμπα και το μενος σας στο διαδικτυο, οποιαδηποτε πλευρα και να εκφραζετε. Ακου "δημοψηφισμα για τα κομματα". "Δημοψηφισμα για τους συμμετεχοντες στα τοπικ του mqn" επιτρεπεται να ανοιξω;
Η αντιπαραθεση ειναι επιπεδου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!! Και η σκεψη για το δημοψηφισμα τελειως "μου 'ρθε μια φαινη ιδεα". Προτιμω το καταληψη-αντικαταληψη. Ακου "τα λεφτα του μπαμπα". Ναι το εχω ξανακουσει, εχουμε και τα πλουσιοπαιδα στο σχολειο..
ΥΓ.: Πανω στο "επιπεδο Δημοτικου". Αλλες φορες το εχω πει και "επιπεδο καφενειου", ισως αφηνοντας μια εικονα υπεροψιας για τον εαυτο μου. Παντως στη ζωη μου δεν το παιζω ξερολας, το λεω ειλικρινα. Απλα αυτο που βλεπω ειναι πως υπαρχουν καποιοι που χρησιμοποιουν επιχειρηματα και υφος λογου εγκεκριμενου αρθρογραφου ποδοσφαιρικης εφημεριδας.. Επειδη καποτε ειχα χωθει και εγω σε αυτο το τρυπακι στα 16 μου, του να ξεκοκκαλιζω τις αθλητικες φυλλαδες, και να αφομοιωνω αποψεις και το επιπεδο της αντιπαραθεσης τους, πολυ πιο μετα καταλαβα πως ολα αυτα ειναι οπαδικοι αφορισμοι για το μεγα πληθος, που ταπεινωνουν τη διαλεκτικη αντιπαραθεση και τη διανοητικη ωριμανση των ατομων σε επιπεδο λυκειου.. Δυστυχως αυτο δεν το καταλαβαινουμε παρα πολυυυυ αργα, ισως και ποτε. Καλυτερα ομως να κοψουμε τις αθλητικες φυλλαδες. Και την ταυτοτητα του "φιλαθλου" μαζι, εστω και αν δεν ειμαστε "οπαδοι". Ειλικρινα μετα νιωθεις αλλος ανθρωπος..