Δημοψήφισμα για τα Κόμματα

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

εξω τα κομματα απο το πανεπιστημιο??

ναι
110
84%
οχι
18
14%
δεν ξερω
3
2%

Σύνολο ψήφων : 131

Re: Δημοψήφισμα για τα Κόμματα

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 31 Οκτ 2010 4:03 pm

Δε σου κάνω προσωπική επίθεση,η παρατήρηση απευθύνεται προς όλους.
Κι εγώ αρέσκομαι να γράφω στα τόπικ που άπτονται του πολιτικού,αλλά τελευταία με έχουν κουράσει γιατί ο καθένας γράφει ό,τι του κατέβει χωρίς να κάνει τον κόπο να διαβάσει προηγούμενα ποστ.Αν μπορείτε αποφύγετε τις κόντρες με κάθε ευκαιρία και απαντάτε με επιχειρήματα επί του συγκεκριμένου.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 31 Οκτ 2010 4:05 pm

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα γι αυτό και ξέσπασα!

Αναρωτιόμουν λοιπόν, πώς γίνεται να ψηφίζουν 1300 άτομα στις εκλογές κάθε χρόνο, αλλά κατά τ'άλλα να μην θέλουμε τις παρατάξεις στις σχολές.
Αλλά στις γενικές συνελεύσεις -προς θεού- 500 άτομα πατάνε τη φορά (ούτε οι μισοί των εκλογών).
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Carantine » Κυρ, 31 Οκτ 2010 4:41 pm

αφου δεν θέλουμε τα κόμματα/ παρατάξεις στη σχολη... τότε ωξω από τη παράγκα...
Γιατί δε πραγματοποιούμε ένα "επίσημο" δημοψήφισμα εντός της σχολής που να απαγορεύει την ύπαρξη κομμάτων/παραταξεων κτλπ?
Carantine

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 31 Οκτ 2010 4:45 pm

Γιατί το σύνταγμα επιτρέπει ελεύθερα στους πολίτες να συγκροτούν ομάδες στο χώρο δουλειάς τους ή στον κοινωνικό τους χώρο γενικότερα.
Ναι ο συνδικαλισμός στις σχολές είναι σάπιος,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει συνδικαλισμός.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό 3 » Κυρ, 31 Οκτ 2010 5:16 pm

Βαλτε ενα δημοψηφισμα στο "ποσο καμμενο ειναι αυτο το τοπικ και αυτοι που συμμετεχουν". ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Θελω να ψηφισω.

Ρεεεεεεεε Κυριακη ειναι, τελευταια μερα του τετραημερου, ασχοληθειτε με τιποτα αλλο στη ζωη σας απο το να βγαζετε την αρλουμπα και το μενος σας στο διαδικτυο, οποιαδηποτε πλευρα και να εκφραζετε. Ακου "δημοψηφισμα για τα κομματα". "Δημοψηφισμα για τους συμμετεχοντες στα τοπικ του mqn" επιτρεπεται να ανοιξω;

Η αντιπαραθεση ειναι επιπεδου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!! Και η σκεψη για το δημοψηφισμα τελειως "μου 'ρθε μια φαινη ιδεα". Προτιμω το καταληψη-αντικαταληψη. Ακου "τα λεφτα του μπαμπα". Ναι το εχω ξανακουσει, εχουμε και τα πλουσιοπαιδα στο σχολειο..

ΥΓ.: Πανω στο "επιπεδο Δημοτικου". Αλλες φορες το εχω πει και "επιπεδο καφενειου", ισως αφηνοντας μια εικονα υπεροψιας για τον εαυτο μου. Παντως στη ζωη μου δεν το παιζω ξερολας, το λεω ειλικρινα. Απλα αυτο που βλεπω ειναι πως υπαρχουν καποιοι που χρησιμοποιουν επιχειρηματα και υφος λογου εγκεκριμενου αρθρογραφου ποδοσφαιρικης εφημεριδας.. Επειδη καποτε ειχα χωθει και εγω σε αυτο το τρυπακι στα 16 μου, του να ξεκοκκαλιζω τις αθλητικες φυλλαδες, και να αφομοιωνω αποψεις και το επιπεδο της αντιπαραθεσης τους, πολυ πιο μετα καταλαβα πως ολα αυτα ειναι οπαδικοι αφορισμοι για το μεγα πληθος, που ταπεινωνουν τη διαλεκτικη αντιπαραθεση και τη διανοητικη ωριμανση των ατομων σε επιπεδο λυκειου.. Δυστυχως αυτο δεν το καταλαβαινουμε παρα πολυυυυ αργα, ισως και ποτε. Καλυτερα ομως να κοψουμε τις αθλητικες φυλλαδες. Και την ταυτοτητα του "φιλαθλου" μαζι, εστω και αν δεν ειμαστε "οπαδοι". Ειλικρινα μετα νιωθεις αλλος ανθρωπος..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stalin » Κυρ, 31 Οκτ 2010 5:40 pm

Carantine έγραψε:αφου δεν θέλουμε τα κόμματα/ παρατάξεις στη σχολη... τότε ωξω από τη παράγκα...
Γιατί δε πραγματοποιούμε ένα "επίσημο" δημοψήφισμα εντός της σχολής που να απαγορεύει την ύπαρξη κομμάτων/παραταξεων κτλπ?

Ελα ρε Carantine, σιγά μην κηρύξουμε και στρατιωτικό νόμο. Συμφωνώ πως οι παρατάξεις σε ένα υγιές πανεπιστήμιο δεν έχουν καμία θέση. Αλλά αν δεν υπήρχαν πολύ φοβάμαι πως η αυθαιρεσία θα ήταν σε άλλα επίπεδα και η ασυνενοησία. Εδώ οι παρατάξεις πιέζουν συνέχεια την γραμματεία να κάνει την δουλειά της και πάλι...
Πολυ φοβάμαι πως αν δεν υπήρχαν, το πρόγραμμα εξετάσεων θα το έπαιρνες στην εξέταση του πρώτου μαθήματος στο Γκίνη!
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Δευτ, 01 Νοέμ 2010 1:57 am

Χοχοχο, εδώ γελάμε! Μη μου πείτε ότι οι ΔΑΠΑΡΑ και η ΠΑΣΠΑΡΑ χρειάζονται για να συμπληρώνουν τα πάσα των πρωτοετών; (βλέπε αιθουσούλα 1ο όροφο Γκίνη ανάμεσα στα σχεδιαστήρια) Στην αρχιτεκτονική ρε, πώς παίρνουν πάσο εκείνη τη στιγμή, πώς έχουν πρόγραμμα χωρίς καθυστερήσεις; Ουστ ρε που θέλετε με την ανικανότητά σας να λύσετε την ανικανότητα της γραμματείας! Όταν η γραμματεία τα σκατώσει μεγάλε, πηγαίνουμε όλοι και κατεβάζουμε καντήλια. Τι πάει να πει μωρή ένα μήνα για το πάσο; Το χουμε χάσει μου φαίνεται. Ούτε πλαστικοποίηση δεν κάνουν πια. Τα πάσα για τους ημέτερους τα γράφαν σχεδόν στο πόδι και τα μοιράζαν. Δευτέρα πάω για φασαρία, χωρίς τη ΔΑΠ.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Δευτ, 01 Νοέμ 2010 2:18 am

Intelx πρόσεχε πως μιλάς, αλλιώς θα φας το πρώτο σου warn... :lol: :lol:

Και λίγα με την ΔΑΣΠΑΠΑ οκ? ;)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό m.q.n.i.n.a » Δευτ, 01 Νοέμ 2010 3:14 am

intelx86 έγραψε:Χοχοχο, εδώ γελάμε! Μη μου πείτε ότι η ΔΑΠΑΡΑ και η ΠΑΣΠΑΡΑ χρειάζονται για να συμπληρώνουν τα πάσα των πρωτοετών; (βλέπε αιθουσούλα 1ο όροφο Γκίνη ανάμεσα στα σχεδιαστήρια) Στην αρχιτεκτονική ρε, πώς παίρνουν πάσο εκείνη τη στιγμή, πώς έχουν πρόγραμμα χωρίς καθυστερήσεις; Ουστ ρε που θέλετε με την ανικανότητά σας να λύσετε την ανικανότητα της γραμματείας!

Ε στην αρχιτεκτονική το εκλογικό ποσοστό των ΔΑΠ και ΠΑΣΠ δε φτάνει ούτε το 10% ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ (λειτουργεί η γραμματεία, χάνεται η πελατεία ;) ).
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 01 Νοέμ 2010 3:59 pm

intelx86 έγραψε:Χοχοχο, εδώ γελάμε! Μη μου πείτε ότι οι ΔΑΠΑΡΑ και η ΠΑΣΠΑΡΑ χρειάζονται για να συμπληρώνουν τα πάσα των πρωτοετών; (βλέπε αιθουσούλα 1ο όροφο Γκίνη ανάμεσα στα σχεδιαστήρια) Στην αρχιτεκτονική ρε, πώς παίρνουν πάσο εκείνη τη στιγμή, πώς έχουν πρόγραμμα χωρίς καθυστερήσεις; Ουστ ρε που θέλετε με την ανικανότητά σας να λύσετε την ανικανότητα της γραμματείας! Όταν η γραμματεία τα σκατώσει μεγάλε, πηγαίνουμε όλοι και κατεβάζουμε καντήλια. Τι πάει να πει μωρή ένα μήνα για το πάσο; Το χουμε χάσει μου φαίνεται. Ούτε πλαστικοποίηση δεν κάνουν πια. Τα πάσα για τους ημέτερους τα γράφαν σχεδόν στο πόδι και τα μοιράζαν. Δευτέρα πάω για φασαρία, χωρίς τη ΔΑΠ.

Καταρχάς εγώ δεν μίλησα για ΔΑΠ και ΠΑΣΠ. Αλλά απο την ΔΑΠ (που μπορώ να ξέρω) αλλά και από άλλες παρατάξεις, παιδιά έχουν φάει τις ώρες τους να πρήζουν την γραμματεία για 1000 πράγματα. Μην κολλάτε και να τα λέμε όλα και τα καλά και τα κακά. (Οι αφίσες πχ είναι στα άσχημα).
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης