Date007 έγραψε:Παιδιά,έψαχνα διάφορα πανεπιστήμια στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και παρατήρησα το εξής,το οποίο μου δημιούργησε ετούτη την απορία:
Συνήθως οι αιτήσεις για αποδοχή σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα πρέπει να γίνουν από Ιανουάριο έως τέλη Μαρτίου για τα περισσότερα πανεπιστήμια και απαραίτητο έγγραφο είναι ο μέσος όρος πτυχίου.Πώς γίνεται κάποιος να πάει για μεταπτ. το ίδιο έτος που θα παραδώσει διπλωματική??Δηλαδή,αν εγώ θέλω να πάω Σεπτέμβριο του 2014,αμέσως με το που παραδώσω διπλ.,σημαίνει ότι θα κάνω αίτηση Ιανουαρίο-Μάρτιο του 2014,την ίδια περίοδο δηλαδή που θα κάνω διπλωματική(και προφανώς δεν θα την έχω τελειώσει) και άρα δεν θα μπορώ να στείλω βαθμό πτυχίου,καθώς η διπλωματική μετράει σε αυτόν.Δηλαδή μοιραία πρέπει κάποιος να χάσει ένα χρόνο??Μήπως το έχει ψάξει κάποιος και ξέρει τι παίζει.?
Ευχαριστώ!
andskia έγραψε:Ποιοι παραγοντες επηρεαζουν την ποιτητα μιας ταινιας?
Σιγουρα δεν ειναι μονο τα p(1080p,720p) γιατι βλεπω πως σε διαφορα site παρουσιαζονται ταινιες με δηθεν υψηλη ποιοτητα(720ρ,1080ρ) των οποιων η χωρητικοτητα ειναι ιδια με αυτην ενος dvdrip δηλαδη καπου στα 700Mb.Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι οι ταινιες αυτες εχουν καλη αναλυση σε μικρες οθονες,οπότε οσο μεγαλωνει τοσο χειροτερευει η ποιοτητα της.
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες