Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: FAQs για το κλειστό Πολυτεχνείο και άλλα καυτά ζητήματα

Δημοσίευσηαπό fateswarm » Παρ, 04 Οκτ 2013 5:44 pm

Ερώτηση δική μου προς τους αρμοδίους οποιουσδήποτε. Έχω να δώσω ένα μάθημα και αν δεν το δώσω πάει του χρόνου. Να φύγω απ'την αθήνα να μην περιμένω;
fateswarm

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 04 Οκτ 2013 5:45 pm

Δεν είμαι αρμόδιος απλά μια φιλική συμβουλή σου δίνω.... Πάρε μια απόφαση μόνος σου. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ng » Παρ, 04 Οκτ 2013 6:36 pm

ξερουμε αν θ'αρχισουν καποια μαθηματα απο δευτερα?
ng

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 04 Οκτ 2013 6:39 pm

Ξερουμε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανένα μάθημα από Δευτέρα.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό ice92 » Παρ, 04 Οκτ 2013 10:44 pm

Σε περίπτωση που τελικά χαθεί το μισό χειμερινό εξάμηνο, ή έστω αρκετά μεγάλο μέρος του ώστε να μην μπορούν να γίνουν εξετάσεις, τι γίνεται; Γιατί φυσικά δε γίνεται οι πρωτοετείς να ξεκινήσουν εαρινό!.. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να χάσουμε ολόκληρο χρόνο;.. Συγγνώμη αν ακούγομαι (διαβάζομαι) ακραίος ή πανικόβλητος, αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε; :|
Άβαταρ μέλους
ice92

Έτος εισαγωγής: 2013

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Σάβ, 05 Οκτ 2013 12:02 am

ice92 έγραψε:Σε περίπτωση που τελικά χαθεί το μισό χειμερινό εξάμηνο, ή έστω αρκετά μεγάλο μέρος του ώστε να μην μπορούν να γίνουν εξετάσεις, τι γίνεται; Γιατί φυσικά δε γίνεται οι πρωτοετείς να ξεκινήσουν εαρινό!.. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να χάσουμε ολόκληρο χρόνο;.. Συγγνώμη αν ακούγομαι (διαβάζομαι) ακραίος ή πανικόβλητος, αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε; :|

το ότι θα στριμωχτεί το πρόγραμμα είναι βέβαιο... στο ΕΜΠ αν δεν κάνω λάθος δεν έχει χαθεί ποτέ εξάμηνο. ακόμα κι όταν είχαν μήνες απεργία/κατάληψη, το πρόγραμμα έβγαινε (με επίπτωση στην απόδοση των φοιτητών εννοείται). το να χαθεί 6μηνο είναι περίπου εξ' ίσου κακό για όλα τα έτη, διότι ουσιαστικά χάνεται 1 χρόνος. ίσως οι φοιτητές που έχουν επικοινωνία με τους απεργούς μπορούν να ρωτήσουν τι παίζει να γίνει..
(δεν είναι καθόλου ακραίο να νοιάζεσαι για το αν θα χάσεις 8.766 ώρες από τη ζωή σου) :!:
Ολοκληρωμένος Τύπος

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Σάβ, 05 Οκτ 2013 12:07 am

fateswarm έγραψε:Ερώτηση δική μου προς τους αρμοδίους οποιουσδήποτε. Έχω να δώσω ένα μάθημα και αν δεν το δώσω πάει του χρόνου. Να φύγω απ'την αθήνα να μην περιμένω;

αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για όλη την επόμενη βδομάδα, και αν τα έξοδα για τα μεταφορικά δεν είναι πολλά (δεν ξέρω από που είσαι), θα πρότεινα να φύγεις. η αναμονή είναι δυσάρεστο συναίσθημα, ειδικά όταν δεν ξέρεις πότε ανοιγουμε...
Ολοκληρωμένος Τύπος

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Σάβ, 05 Οκτ 2013 2:06 am

Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:
fateswarm έγραψε:Ερώτηση δική μου προς τους αρμοδίους οποιουσδήποτε. Έχω να δώσω ένα μάθημα και αν δεν το δώσω πάει του χρόνου. Να φύγω απ'την αθήνα να μην περιμένω;

αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για όλη την επόμενη βδομάδα, και αν τα έξοδα για τα μεταφορικά δεν είναι πολλά (δεν ξέρω από που είσαι), θα πρότεινα να φύγεις. η αναμονή είναι δυσάρεστο συναίσθημα, ειδικά όταν δεν ξέρεις πότε ανοιγουμε...

Ολοκληρωμενε τυπε ο συναδελφος δε νομιζω να περιμενει απαντηση.ερωτηση αγανακτησης νομιζω ειναι.θελοντας να δειξει οτι του χουν δημιουργησει προβλημα και δεν εχουμε και καμια ενημερωση σχετικα με τις προθεσεις τους για τακτοποιηση των φοιτητων.
FREEMAN

Re: Νέα για τις απεργίες εργαζομένων στο ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Σάβ, 05 Οκτ 2013 2:29 am

Ακουμπάμε στον Διπλανό μας!
Σποτάκι των απεργών εργαζομένων. Το κοινοποιούμε παντού!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό civilgeo » Σάβ, 05 Οκτ 2013 4:41 am

Από τι έχω ακούσει είχε χαθεί κάποτε εξάμηνο,νομίζω αρχές δεκαετίας του 80. Δηλαδή οι πρωτοετείς είχαν ξεκινήσει στο εαρινό εξάμηνο. Αυτό είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη λειτουργεία της σχολής γι' αυτό προσπάθούν να τελειώνει πάντα το εξάμηνο.
civilgeo

Έτος εισαγωγής: 1998

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες