TEL9021 έγραψε:Πωλείται η εικονιζόμενη μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών
ASUS nVidia GTX 550 Ti 1GB.
Ιδού τα χαρακτηριστικά της:
https://www.asus.com/Graphics-Cards/ENG ... fications/Ήταν στο δικό μου PC μέχρι πρότινος, δεν παρουσίασε ποτέ κάποιο πρόβλημα, απλά πήρα καινούρια κάρτα και πλέον αυτή μου περισσεύει.
Είναι μέτρια κάρτα για τα σημερινά δεδομένα, στο δικό μου παλιότερο υπολογιστή παίζει DOTA 2 στα 40-50 fps σε 1080p. Αν έχετε σύγχρονη motherboard και επεξεργαστή θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σίγουρα.
Θα τη συνιστούσα είτε για κάποιον που έχει παλιό υπολογιστή και θέλει μια πάμφθηνη αναβάθμιση, ή για κάποιον που του πάσαραν Desktop με onboard κάρτα γραφικών που με το ζόρι ανοίγει το AutoCad.
Δε θα τη βρείτε στην αγορά πλέον σήμερα, οι σημερινές όμοιές της είναι κάτι low-range αηδίες όπως
αυτή.Ωστόσο, σέβομαι τη χαμηλή τιμή τους και προτίθεμαι να δώσω τη δικιά μου στην
εξευτελιστική τιμή των
€30.Επιπλέον στοιχεία που πρέπει να ξέρετε:
-Δεν έχω το CD εγκατάστασης, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο ίντερνετς για να βρείτε τα drivers της.
-Είναι μεγαλούτσικη, μήκος γύρω στα 23 cm (η κάρτα πάντα)
-Χρειάζεται επιπλέον ρεύμα από το τροφοδοτικό (σύνδεση με θύρα 6-pin). Το δικό μου PC του 2009 έχει τα απαραίτητα καλώδια/θύρες, φαντάζομαι και το δικό σας.
-Επικοινωνία μέσω ΠΜ, προφανώς.