Πανελλαδικό Συνέδριο Πολιτικών Μηχανικών

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Πανελλαδικό Συνέδριο Πολιτικών Μηχανικών

Δημοσίευσηαπό xvantsik » Πέμ, 16 Φεβ 2017 1:49 pm

Off topic:
Γελάω ότι το μόνο επιχείρημα ενάντια στην παραπαιδεία είναι το ότι χρησιμοποιούν και άλλες παρατάξεις. Γελάω αλήθεια :clap:
Άβαταρ μέλους
xvantsik Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό scriptame » Πέμ, 16 Φεβ 2017 3:08 pm

nopg έγραψε: Όσον αφορα τις σημειωσεις λιγους εχουμε δει απο αλλες παραταξεις να διαβαζουν απο αυτές. Προσωπικά ασχετα με το ποιος το κανει και γιατί πιστευω πως είναι θετικο μιας και μπορει να εμπλουτίσει τις γνωσεις οσον ενδιαφερονται και να γνωρίσεις τους μελλοντικους συναδέλφους σου απο αλλες πολεις. Οσον αφορα τη διάφημιση του φροντιστηρίου μου φαινεται πολυ πιο εξυπνη και συμφερουσα για εμας απο το να μοιραζαν φυλλαδες στην εισοδο της σχολης. Εν τελει haters gona hate.

Αυτό με τις σημειώσεις που λες,μου θυμίζει λίγο ''κύριε μη βγάζετε μόνο εμένα έξω,και οι άλλοι μιλάνε''.
Αυτό με την διαφήμιση δεν το κατάλαβα.Σε τι μας συμφέρει εμάς?Δε νομίζω να έχουμε εδώ ''haters'' όπως λες,καθώς οι περισσότεροι επιχειρηματολογούν για το event αυτό.Ας φροντίσουν οι διοργανωτές να μην εκτίθενται με την δράση τους ,για να πάρουμε σοβαρά τις προθέσεις τους.
Άβαταρ μέλους
scriptame

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό bandal » Πέμ, 16 Φεβ 2017 3:10 pm

GiannisRad έγραψε:
ε είστε και λίγο συναγωνιστές...

Να το παλι, κρινεις χωρις να εχεις ιδεα οτι εγω δεν μιλαω πια με δαπιτες, υπο την ιδιοτητα τους αυτη, και πως εχω να κατεβω εκλογες 3 χρονια, απλα και μονο επειδη ακους τον oxydo να λεει (την αληθεια βεβαια) οτι εχω το ονομα μου στο ψηφοδελτιο. Πως εκφερεις αποψη ρε φιλε μπορεις να μου πεις? Με ξερεις και απο χθες και γνωριζεις οτι ειμαι σημερα συναγωνιστης οποιουδηποτε Δαπιτη στη σχολη? Γιαννη Ραδιμα (φαινεται κ ολας) με λενε και οποιος θελει ειναι ευπροσδεκτος να με γνωρισει, και υστερα ας πει οτι γουσταρει για μενα.

κοίτα και γω είμαι στο ψηφοδέλτιο του συνδιασμού της χρυσής αυγής στο χωριό μου,αλλά μη βιαστεί κανείς να με κρίνει,με τους άλους χρυσαυγήτες δε μιλάω πια με αυτή τους την ιδιότητα

δε με πολυνοιάζει αν είσαι η δεν είσαι στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ φίλε, αλλά το "Εγω ξερω παιδια απο την Δαπ, με τα οποια δεν εχω σχεσεις περα απο ενα γεια" στα δικά μου μάτια διαβάζεται σαν "εγώ που πέρα από ένα γεια δεν έχω σχέσεις,είμαι αντικειμενικός,δε μιλάω σαν Δαπίτης" και ο συνδυασμός του
με το "ειδικα σε φορουμ που κυριαρχουν μονο συγκεκριμενου "χρωματος" αποψεις" κεντάει. Εμένα μου φαίνεται πως στόχος σου ήταν να δώσεις βάρος στη γνώμη σου που είναι αντικειμενική,και να αφαιρέσεις βάρος απο γνώμες που είναι συγκεκριμένου χρώματος.
bandal

Δημοσίευσηαπό nopg » Πέμ, 16 Φεβ 2017 4:42 pm

scriptame έγραψε:
nopg έγραψε: Όσον αφορα τις σημειωσεις λιγους εχουμε δει απο αλλες παραταξεις να διαβαζουν απο αυτές. Προσωπικά ασχετα με το ποιος το κανει και γιατί πιστευω πως είναι θετικο μιας και μπορει να εμπλουτίσει τις γνωσεις οσον ενδιαφερονται και να γνωρίσεις τους μελλοντικους συναδέλφους σου απο αλλες πολεις. Οσον αφορα τη διάφημιση του φροντιστηρίου μου φαινεται πολυ πιο εξυπνη και συμφερουσα για εμας απο το να μοιραζαν φυλλαδες στην εισοδο της σχολης. Εν τελει haters gona hate.

Αυτό με τις σημειώσεις που λες,μου θυμίζει λίγο ''κύριε μη βγάζετε μόνο εμένα έξω,και οι άλλοι μιλάνε''.
Αυτό με την διαφήμιση δεν το κατάλαβα.Σε τι μας συμφέρει εμάς?Δε νομίζω να έχουμε εδώ ''haters'' όπως λες,καθώς οι περισσότεροι επιχειρηματολογούν για το event αυτό.Ας φροντίσουν οι διοργανωτές να μην εκτίθενται με την δράση τους ,για να πάρουμε σοβαρά τις προθέσεις τους.

Επομενως μπορω να κατακρινω μια παραταξη που βοηθαει τα μελη της με σημειωσεις,αλλα τα ατομα αλλης παραταξης που χρησιμοποιουν την ιδια μεθοδο (της αλλης παραταξης) ειναι στο απυροβλητο επειδη "δεν συμφωνουν" με την ηθικη αυτης της μεθοδου; Αυτο που σε συμφερει με τη διαφημιση ειναι ότι μια εταιρια διαθετει πορους για τη διοργανωση ενος συνεδριου το οποιο εσυ μπορεις να παρακολουθησεις δωρεαν.

Οι διοργανωτες ενος συνεδριου δεν ειναι αυτοι που συντασσουν το επιστημονικο προγραμμα αλλα οι υπευθυνοι για τη διοργάνωσή του. Τα Μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής είναι υπεύθυνα για το περιεχόμενο του συνεδρίου καθώς και ο κάθε φοιτητής που θα στείλει εργασία. Τώρα το πως εκλέχθηκε αυτή η οργανωτικη και επιστημονικη επιτροπη δεν το γνωρίζω και νομίζω θα έπρεπε όντως να βγει κάποια σχετική ανακοίνωση. Φαντάζομαι πάντως ότι αν κάποιος άλλος θέλει να μπει στην επιτροπή μπορεί να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους και να μάθει.

Σε καθε περιπτωσή αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ μια διοργάνωση; Έχει τύχει να δουλέψω σε συνέδρια και έχει παρά πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει ώστε να είναι ευπρεπές και ακόμη περισσότερη ώστε να είναι ενδιαφέρον και πετυχημένο. Εμείς δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε καθόλου με αυτό και απλώς αν θέλουμε να το παρακολουθήσουμε. Δεν μπορώ να βρω κάτι ΤΟΣΟ αρνητικό σε αυτό.
nopg

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό scriptame » Πέμ, 16 Φεβ 2017 6:20 pm

Οι σημειώσεις είναι το λιγότερο και δεν κατακρίνουμε όποιον τις χρησιμοποιεί,μιας και εδώ αγγίζουμε άλλο θέμα,που έχει να κάνει με το κατά πόσο μας καλύπτει το υλικό που μας παρέχει η σχολή.
Υπάρχουν και άλλου είδους βοήθειες.Έχουμε μάθει μέχρι και για μηνύματα σε παιδιά με τις απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων κτλ.κτλ.
Εγώ δεν πρόκειται να πάω στο συνέδριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το κράζω.
Επίσης μόνος σου προβληματίζεσαι για την επιστημονική επιτροπή που θα έχει οριστεί.
Άβαταρ μέλους
scriptame

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Πέμ, 16 Φεβ 2017 6:52 pm

xvantsik έγραψε:Off topic:
Γελάω ότι το μόνο επιχείρημα ενάντια στην παραπαιδεία είναι το ότι χρησιμοποιούν και άλλες παρατάξεις. Γελάω αλήθεια :clap:

Δεν ειναι επιχειρημα εναντια στην παραπαιδεια, ειναι αποδειξη οτι υπαρχει μια υποκριτικη σταση απο πολυ κοσμο απεναντι στο θεμα. Αν εισαι εναντιος στην παραπαιδεια, ε δεν αγοραζεις Γκαρουτσο ρε φιλε, ουτε κοιτας Ματινα. Λες, δεν πειραζει ας κοπω, θα το προσπαθησω μονος μου. Το να το κανεις και μετα να κραζεις οσους τα μοιραζουν, ε ειναι σκετη υποκρισια. Ειναι σαν σχεση κλεφτη-κλεπταποδοχου, ο κλεφτης ειναι χειροτερος αλλα δεν σημαινει οτι ο κλεπταποδοχος ειναι καθαρος.

Spoiler: show
Επισης δεν ειναι καθολου σαν σχεση dealer-ναρκωμανη επειδη οι Ματινες δεν σκοτωνουν και ο dealer ειναι σκουπιδι επειδη μοιραζει θανατο, οχι επειδη ειναι παρανομος.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Πέμ, 16 Φεβ 2017 7:21 pm

Παιδια για να μην το κουραζουμε πολυ:

1) Ναι το συνεδριο ειναι δαπιτοκρατουμενο και εχω σοβαροτατες αμφιβολιες για τον επιστημονικο του χαρακτηρα (πιθανοτατα στοχος του
ειναι τι αλλο, πελατειακες σχεσεις εκ νεου!!!)

2) Ναι GiannisRad υπαρχει δικτυο αντιγραφης στη ΔΑΠΑΡΑ και μαλιστα πολυ εκτεταμενο (τουλαχιστον ηταν πολυ εκτεταμενο μεχρι και πριν
καποιο διαστημα). Εγω προσωπικα εχω δει πολλους ασημους και μη δαπιτες να συμμετεχουν οσο καιρο ειμαι στη σχολη. Καποτε σε αυτο το
φορουμ ειχε γινει μεχρι και γκαλοπ για το αν θα πρεπει να εγκατασταθει jammer για τα κινητα τηλεφωνα σε περιοδους εξεταστικης.
(Φυσικα ο τοτε κοσμητορας Γκολιας δεν μπορουσε να διανοηθει οτι θα μπορουσε να εμποδισει τα "πνευματικα του παιδια" απο το να
περνανε τα μαθηματα οπως ειχαν συνηθισει :shh: ).

3) Ναι η ΔΑΠΑΡΑ εχει πολυ μεγαλυτερη ευθυνη για την παραπαιδεια απο καποιον μεμονωμενο που αγοραζει γκαρουτσους η ματινες. Αλλωστε
και ηθικα να το δεις, νομιζω δεν ειναι το ιδιο το να παω να αγορασω ενα γκαρουτσο απο ενα βιβλιοπωλειο για να με βοηθησει να περασω
ενα σεμφιτικο μαθημα που διδασκεται με κακιστο τροπο και μια παραταξη που δινει τα εν λογω βοηθηματα (εκτυπωμενα παρανομα
τουλαχιστον στην περιπτωση του γκαρουτσου) με ανταλλαγμα ψηφους. Η χειριστη μορφη πελατειακων σχεσεων και σαπιλας.

Γενικα μπορει η σταση μου ανεκαθεν να προσδιοριζοταν απο το "σκατα στις κομματικες παραταξεις" αλλα ιδιαιτερα για τη ΔΑΠΑΡΑ εχω μια ξεχωριστη θεση στο βοθρο.
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Πέμ, 16 Φεβ 2017 8:01 pm

Δεν καταλαβαινω που διαφωνουμε ομως, εγω δεν αρνουμαι ουτε το δικτυο αντιγραφης, ουτε τις πελατειακες σχεσεις (τις οποιες εχω δει πολυ καλα εκ των εσω), ουτε οτι οι Δαπ μοιραζει τις σημειωσεις για να παρει ψηφους. Απλα πιστευω οτι το να κρινεις τη δαπ για τις ματινες και τους γκαρουτσους οταν εσυ ο ιδιος χρησιμοποιεις τετοια μεσα, ειναι κωμικο. Αν την κρινεις για τις προθεσεις τις σε αυτη την ενεργεια, τοτε μαζι σου, αλλα μην κρινεις την ιδια την παραπαιδεια οταν εισαι μελος της. Δυο διαφορετικα πραγματα, το ενα ειναι ο σκοπος και το αλλο τα μεσα.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Πέμ, 16 Φεβ 2017 9:05 pm

GiannisRad έγραψε:...Απλα πιστευω οτι το να κρινεις τη δαπ για τις ματινες και τους γκαρουτσους οταν εσυ ο ιδιος χρησιμοποιεις τετοια μεσα, ειναι κωμικο.

Το ποστ μου περιεχει απαντηση σε αυτο
Συγκεκριμενα :
Ναι η ΔΑΠΑΡΑ εχει πολυ μεγαλυτερη ευθυνη για την παραπαιδεια απο καποιον μεμονωμενο που αγοραζει γκαρουτσους η ματινες.

Ολοι εχουμε ευθυνη στην παραπαιδεια εφοσον συμμετεχουμε ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλον, ομως η ΔΑΠ εχει τη μεγαλυτερη και αυτο μου δινει καθε δικαιωμα να την κρινω. Οπως ειπα ειναι διαφορετικο να αγοραζεις εναν γκαρουτσο για να διαβασεις ενα μαθημα με χαλια διδασκαλια και ειναι εντελως διαφορετικο το να χρησιμοποιεις την παραπαιδεια για να κερδισεις ψηφαλακια. Ενας απο τους 2 εμπλεκομενους εχει πολυ μεγαλυτερη συνεισφορα στην διαιωνιση της παραπαιδειας. Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να ακολουθησεις τον συλλογισμο μου.

Και εν τελει ρε GianniRad αφου συμφωνουμε σε ολα, γιατι εγω σιχαινομαι την ΔΑΠαρα και εσυ μπηκες (κατα τα λεγομενα του Oxydo, τα οποια επιβεβαιωσες) στο ψηφοδελτιο της?
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό bandal » Πέμ, 16 Φεβ 2017 9:45 pm

GiannisRad έγραψε:
xvantsik έγραψε:Off topic:

Δεν ειναι επιχειρημα εναντια στην παραπαιδεια, ειναι αποδειξη οτι υπαρχει μια υποκριτικη σταση απο πολυ κοσμο απεναντι στο θεμα. Αν εισαι εναντιος στην παραπαιδεια, ε δεν αγοραζεις Γκαρουτσο ρε φιλε, ουτε κοιτας Ματινα. Λες, δεν πειραζει ας κοπω, θα το προσπαθησω μονος μου. Το να το κανεις και μετα να κραζεις οσους τα μοιραζουν, ε ειναι σκετη υποκρισια. Ειναι σαν σχεση κλεφτη-κλεπταποδοχου, ο κλεφτης ειναι χειροτερος αλλα δεν σημαινει οτι ο κλεπταποδοχος ειναι καθαρος.

Spoiler: show
Επισης δεν ειναι καθολου σαν σχεση dealer-ναρκωμανη επειδη οι Ματινες δεν σκοτωνουν και ο dealer ειναι σκουπιδι επειδη μοιραζει θανατο, οχι επειδη ειναι παρανομος.

Θες γιατί το μαγαζάκι τους έχει απλώσε τα πλοκάμια του σε όλες τις βαθμίδες,θές γιατί πολλοί καθηγητές είναι κόπροι,υπάρχουν μαθήματα που οι παραταξιακές σημειώσεις καλύπτουν υπαρκτό κενό, και είναι ίσως μονόδρομος.Πειράζει που καλύπτουν αυτό το κενό? Όχι,πειράζει όμως που το εξαργυρώνουν πολιτικά.Έχει ευθύνη αυτός που τις χρησιμοποιεί?Όχι αρκεί να μην εξαγοράζεται,έχει όμως ευθύνη που δεν κάτι να τους καταστήσει άχρηστους. Υπάρχουν όμως και μαθήματα,όπου το κενό δεν υπάρχει και εκεί είναι η μεγάλη σκατίλα.Δεν έχει πέσει στην αντίληψη σου σε μαθήματα όπως η ΜΤΡ,που το εκπαιδευτικό υλικό είναι επαρκές ,να μοιράζουν λυμένες τις προς παράδοση ασκήσεις?όχι ανοικτά στα τραπεζάκια,όχι για όλους,για όσους είναι δικοί μας,για να γίνουν δικοί μας
bandal

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 2 επισκέπτες