Γελάω ότι το μόνο επιχείρημα ενάντια στην παραπαιδεία είναι το ότι χρησιμοποιούν και άλλες παρατάξεις. Γελάω αλήθεια

nopg έγραψε: Όσον αφορα τις σημειωσεις λιγους εχουμε δει απο αλλες παραταξεις να διαβαζουν απο αυτές. Προσωπικά ασχετα με το ποιος το κανει και γιατί πιστευω πως είναι θετικο μιας και μπορει να εμπλουτίσει τις γνωσεις οσον ενδιαφερονται και να γνωρίσεις τους μελλοντικους συναδέλφους σου απο αλλες πολεις. Οσον αφορα τη διάφημιση του φροντιστηρίου μου φαινεται πολυ πιο εξυπνη και συμφερουσα για εμας απο το να μοιραζαν φυλλαδες στην εισοδο της σχολης. Εν τελει haters gona hate.
GiannisRad έγραψε:ε είστε και λίγο συναγωνιστές...
Να το παλι, κρινεις χωρις να εχεις ιδεα οτι εγω δεν μιλαω πια με δαπιτες, υπο την ιδιοτητα τους αυτη, και πως εχω να κατεβω εκλογες 3 χρονια, απλα και μονο επειδη ακους τον oxydo να λεει (την αληθεια βεβαια) οτι εχω το ονομα μου στο ψηφοδελτιο. Πως εκφερεις αποψη ρε φιλε μπορεις να μου πεις? Με ξερεις και απο χθες και γνωριζεις οτι ειμαι σημερα συναγωνιστης οποιουδηποτε Δαπιτη στη σχολη? Γιαννη Ραδιμα (φαινεται κ ολας) με λενε και οποιος θελει ειναι ευπροσδεκτος να με γνωρισει, και υστερα ας πει οτι γουσταρει για μενα.
scriptame έγραψε:nopg έγραψε: Όσον αφορα τις σημειωσεις λιγους εχουμε δει απο αλλες παραταξεις να διαβαζουν απο αυτές. Προσωπικά ασχετα με το ποιος το κανει και γιατί πιστευω πως είναι θετικο μιας και μπορει να εμπλουτίσει τις γνωσεις οσον ενδιαφερονται και να γνωρίσεις τους μελλοντικους συναδέλφους σου απο αλλες πολεις. Οσον αφορα τη διάφημιση του φροντιστηρίου μου φαινεται πολυ πιο εξυπνη και συμφερουσα για εμας απο το να μοιραζαν φυλλαδες στην εισοδο της σχολης. Εν τελει haters gona hate.
Αυτό με τις σημειώσεις που λες,μου θυμίζει λίγο ''κύριε μη βγάζετε μόνο εμένα έξω,και οι άλλοι μιλάνε''.
Αυτό με την διαφήμιση δεν το κατάλαβα.Σε τι μας συμφέρει εμάς?Δε νομίζω να έχουμε εδώ ''haters'' όπως λες,καθώς οι περισσότεροι επιχειρηματολογούν για το event αυτό.Ας φροντίσουν οι διοργανωτές να μην εκτίθενται με την δράση τους ,για να πάρουμε σοβαρά τις προθέσεις τους.
xvantsik έγραψε:Off topic:
Γελάω ότι το μόνο επιχείρημα ενάντια στην παραπαιδεία είναι το ότι χρησιμοποιούν και άλλες παρατάξεις. Γελάω αλήθεια
GiannisRad έγραψε:...Απλα πιστευω οτι το να κρινεις τη δαπ για τις ματινες και τους γκαρουτσους οταν εσυ ο ιδιος χρησιμοποιεις τετοια μεσα, ειναι κωμικο.
Ναι η ΔΑΠΑΡΑ εχει πολυ μεγαλυτερη ευθυνη για την παραπαιδεια απο καποιον μεμονωμενο που αγοραζει γκαρουτσους η ματινες.
GiannisRad έγραψε:xvantsik έγραψε:Off topic:
Δεν ειναι επιχειρημα εναντια στην παραπαιδεια, ειναι αποδειξη οτι υπαρχει μια υποκριτικη σταση απο πολυ κοσμο απεναντι στο θεμα. Αν εισαι εναντιος στην παραπαιδεια, ε δεν αγοραζεις Γκαρουτσο ρε φιλε, ουτε κοιτας Ματινα. Λες, δεν πειραζει ας κοπω, θα το προσπαθησω μονος μου. Το να το κανεις και μετα να κραζεις οσους τα μοιραζουν, ε ειναι σκετη υποκρισια. Ειναι σαν σχεση κλεφτη-κλεπταποδοχου, ο κλεφτης ειναι χειροτερος αλλα δεν σημαινει οτι ο κλεπταποδοχος ειναι καθαρος.Spoiler: show
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 2 επισκέπτες