Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό Civil1080p » Τρί, 17 Ιαν 2023 1:53 pm

Αν υπάρχει κάποιος που είχε αυτό το εξάμηνο το μάθημα ''Ποσοτικές μεθόδοι στις μεταφορές'' παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα.
Civil1080p

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό Saloni » Τρί, 24 Ιαν 2023 3:28 pm

μηπως εχει κανεις θέματα για αναλυση κυκλου ζωης?
Saloni

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό georcivil » Δευτ, 06 Φεβ 2023 2:31 pm

Παιδια εχω μια απορια..εχετε μαθει τιποτα σχετικα με τις παρουσιασεις των διπλωματικων?αν θα γινουν φεβρουαριο ή μάρτιο?
georcivil

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό fluffy frog » Τρί, 07 Φεβ 2023 1:42 pm

σχετικά με τις διπλωματικές, επικοινώνησα με την γραμματεία και μου είπαν ότι οι παρουσιάσεις θα είναι 6 - 17 Μαρτίου
αλλά μπορείς να στείλεις και εσύ ένα εμαιλ για επιβεβαίωση
Άβαταρ μέλους
fluffy frog

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό vleds » Σάβ, 11 Φεβ 2023 10:51 pm

Τώρα που το mqn παίζει να είναι ανοιχτό κάνα 15άρι χρόνια και οι ιδρυτές του να έχουν κάνει οικογένεια, έχω απορία ποιος διαχειρίζεται τις καθημερινές λειτουργίες του site; Ποιος πληρώνει τα servers;
Άβαταρ μέλους
vleds
University Editor

Έτος εισαγωγής: 2019

Δημοσίευσηαπό miqiounitis » Πέμ, 16 Φεβ 2023 12:25 am

Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το προαιρετικό μάθημα "Περιβάλλον και Ανάπτυξη" του 8ου εξαμήνου;

Ποιος το διδάσκει, πότε διδάσκεται, από ποιους κλπ.
Άβαταρ μέλους
miqiounitis

Δημοσίευσηαπό karn » Πέμ, 16 Φεβ 2023 2:27 am

Μαθημα φαντασμα!
Θυμαμαι και εγω τοτε ψαχνομουν να δω τι ειναι και ακρη δεν εβγαλα.
Εν τελει νομιζω ειναι ενα μαθημα που ποτε δεν διδασκεται και δεν μαζευει και φοιτητες.
karn

Δημοσίευσηαπό miqiounitis » Πέμ, 16 Φεβ 2023 11:26 am

karn έγραψε:Μαθημα φαντασμα!
Θυμαμαι και εγω τοτε ψαχνομουν να δω τι ειναι και ακρη δεν εβγαλα.
Εν τελει νομιζω ειναι ενα μαθημα που ποτε δεν διδασκεται και δεν μαζευει και φοιτητες.

Από την έρευνα που έχω κάνει μέχρι τώρα, ανακάλυψα την εξής ιστοσελίδα: http://perseus.thermo.mech.ntua.gr/environ-develop/el

Πρόκειται για ένα διασχολικό μάθημα που διδάσκεται σε όλες τις Σχολές. Σύμφωνα με το καταστατικό που είναι ανηρτημένο στη σελίδα, δεν το έχει επιλέξει ποτέ κανείς από την Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Γενικά, επιλέγεται ένα θέμα για το κάθε ακαδημαικό έτος και γίνονται παρουσιάσεις/διαλέξεις επί του θέματος από διάφορους προσκεκλημένους. Στο τέλος η εξέταση γίνεται υπό τη μορφή παρουσίασης ενός case study το οποίο δουλεύεις μέσα στο εξάμηνο με έναν επιβλέποντα καθηγητή.

Για φέτος δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση στη σελίδα αυτή και οι καθηγητές δεν μου απαντάνε στα μέιλ. Στο helios δεν υπάρχει μάθημα με τον ίδιο κωδικό, παρά μόνο στους Μηχ. Μηχ., με διαφορετικό όμως κωδικό μαθήματος. :crazy2:

Στο δικό μας ωρολόγιο πρόγραμμα και στην περιγραφή του μαθήματος (http://www.civil.ntua.gr/courses/77/) αναφέρεται η κα. Τσουκαλά ως διδάσκουσα του μαθήματος, αλλά ούτε από αυτή πήρα κάποια απάντηση.

Πράγματι πρόκειται για μάθημα-φάντασμα. Μου φάνηκε ενδιαφέρον ως μάθημα και είναι κρίμα να θέλουμε να παρακολουθήσουμε ένα προαιρετικό μάθημα και να μην μπορούμε.
Άβαταρ μέλους
miqiounitis

Δημοσίευσηαπό Nakalom_1 » Πέμ, 16 Φεβ 2023 3:06 pm

Όταν τα μαθήματα ήταν εξ αποστάσεως, το μάθημα γινόταν και είχα μπει στα πρώτα δυο να δω πως είναι. Φαινόταν να είχε αρκετό κόσμο, ίσως πάλι αυτό ήταν επειδή γίνονταν διαδικτυακά και πολλοί είχαν μπει να δουν τι παίζει. Είχε διάφορους καθηγητές από άλλες σχολές, από εμάς μόνο το Χατζημπύρο θυμάμαι. Αν θέλεις στείλε σε εκείνον μήπως απαντήσει.
Άβαταρ μέλους
Nakalom_1

Δημοσίευσηαπό MariaNik » Παρ, 17 Φεβ 2023 7:48 pm

Kαλησπερα παιδια.
Χρειαζομαι μια βοηθεια.
Ειχα αφησει τη σχολη για 1.5 χρονο περιπου λογω ενος θεματος υγειας που ειχα.
Γενικα χρωσταω 9 μαθηματα και ειναι ολα χειμερινου εξαμηνου.
Διαβασα οτι αν δεν χρωσταμε μαθηματα (οπως εγω για το εαρινο) κανουμε την αιτηση εγγραφης-δηλωσης στελνοντας την κενη - οπως και εκανα.

Του χειμερινου εξαμηνου ομως τα μαθηματα, που θα δοθουν στην επι πτυχιω εξεταση πως θα τα δηλωσω;
Δεν ειχε στο εγγραφολογιο καποια επιλογη..

Σας ευχαριστω
MariaNik

Έτος εισαγωγής: 2015

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης