Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό edchar » Παρ, 27 Αύγ 2021 4:33 pm

Καλησπέρα.
2) Δεν είναι σαφές το τί θές. Προφανώς για το τί διπλωματική θα κάνεις πρώτα συνεννοείσαι με τον καθηγητή και βρίσκεις θέμα κλπ και μετά θα σου πεί και ο ίδιος (πρέπει σίγουρα να δηλώσεις στη γραμματεία σε ποιον τομέα θα κάνεις, για το πότε γίνονται οι δηλώσεις δες στο site γιατί γίνονται σε συγκεκριμένα παράθυρα ενώ με τον καθηγητή συνεννοείσαι όποτε θες) και όταν είσαι έτοιμος (ή εκτιμάς με τον καθηγητή ότι θα είσαι έτοιμος) κανα μήνα πρίν από τις περιόδους εξέτασης (Μάρτη, Ιούλη, Οκτώβρη) κάνεις αίτηση στη γραμματεία του τομέα για να πάρεις σειρά να παορουσιάσεις.
1) Επι πτυχίω αφορά μόνο τις εξεταστικές του χειμερινού (Φλεβάρη) και του εαρινού (Ιούνη) αν θές να δώσεις κάποιο μάθημα του άλλου (εαρινό τον Φλεβάρη, χειμερινό Ιούνη) και χρωστάς μέχρι 10 νομίζω. Εκεί κάνεις αίτηση στη γραμματεία (βγάζει ανακοίνωση η γραμματεία) και αν είστε "πολλοί" για κάποιο μάθημα, βγάζει η γραμματεία πρόγραμμα της εξεταστικής με το μάθημα αυτό και ώρα - μέρα αλλιώς αν είστε "λίγοι" και δικαιούστε, συνεννοείστε με τον καθηγητή (το "πολλοί" και το "λίγοι" δεν τα ξέρω με νούμερο) για ώρα - μέρα (λέει στο πρόγραμμα "κατόπιν συνεννόησης").
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Άβαταρ μέλους
edchar

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό dman » Παρ, 27 Αύγ 2021 6:40 pm

edchar έγραψε:Καλησπέρα.
2) Δεν είναι σαφές το τί θές. Προφανώς για το τί διπλωματική θα κάνεις πρώτα συνεννοείσαι με τον καθηγητή και βρίσκεις θέμα κλπ και μετά θα σου πεί και ο ίδιος (πρέπει σίγουρα να δηλώσεις στη γραμματεία σε ποιον τομέα θα κάνεις, για το πότε γίνονται οι δηλώσεις δες στο site γιατί γίνονται σε συγκεκριμένα παράθυρα ενώ με τον καθηγητή συνεννοείσαι όποτε θες) και όταν είσαι έτοιμος (ή εκτιμάς με τον καθηγητή ότι θα είσαι έτοιμος) κανα μήνα πρίν από τις περιόδους εξέτασης (Μάρτη, Ιούλη, Οκτώβρη) κάνεις αίτηση στη γραμματεία του τομέα για να πάρεις σειρά να παορουσιάσεις.
1) Επι πτυχίω αφορά μόνο τις εξεταστικές του χειμερινού (Φλεβάρη) και του εαρινού (Ιούνη) αν θές να δώσεις κάποιο μάθημα του άλλου (εαρινό τον Φλεβάρη, χειμερινό Ιούνη) και χρωστάς μέχρι 10 νομίζω. Εκεί κάνεις αίτηση στη γραμματεία (βγάζει ανακοίνωση η γραμματεία) και αν είστε "πολλοί" για κάποιο μάθημα, βγάζει η γραμματεία πρόγραμμα της εξεταστικής με το μάθημα αυτό και ώρα - μέρα αλλιώς αν είστε "λίγοι" και δικαιούστε, συνεννοείστε με τον καθηγητή (το "πολλοί" και το "λίγοι" δεν τα ξέρω με νούμερο) για ώρα - μέρα (λέει στο πρόγραμμα "κατόπιν συνεννόησης").

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! :thumbup: κατατοπιστικότατος σε όλα :D
dman

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Aias » Δευτ, 30 Αύγ 2021 1:08 pm

(Μιας που δε βρίσκω που αλλού να το ρωτήσω)

Σε αυτή την εξεταστική εξ' αποστάσεως δικαιούνται μόνο όσοι έχουν μπει καραντίνα;
Δηλαδή άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν μόνο δια ζώσης;
Γνωρίζει κανείς;
Aias

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό Kcr565 » Δευτ, 30 Αύγ 2021 1:26 pm

Εφόσον αρκετά μαθήματα είναι εξ αποστάσεως, νομίζω θα ισχύει ότι και ίσχυε και τις προηγούμενες εξεταστικές. Στέλνεις στον καθηγητή ή νομίζω βγάζει απόφαση η γραμματεία.
Στείλε όπως και να έχει και νομίζω θα γίνει κανονικά εξ αποστάσεως για ευπαθείς.
“No one gets left behind, remember?”
Άβαταρ μέλους
Kcr565

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό asap_ » Δευτ, 30 Αύγ 2021 8:55 pm

Καλησπέρα σας, σε κάποιο μάθημα αναφέρθηκε πως οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν εαν θα δώσουν ηλεκτρονικά ή δια ζώσης. Στη 2η περίπτωση απαιτούνται δικαιολογητικά ένα εκ των οποίων μπορεί να είναι το self test το οποίο, θεωρητικά, μπορούν όλοι να προμηθευτρούν. Διαπιστώνουμε, πως το μάθημα θα εξετασθεί δια ζώσης και οι ευπαθείς ομάδες θα έχουν την δυνατότητα της ηλεκτρονικής εξέτασης ,επομένως; Σας ευχαριστώ για τις όποιες απόψεις!
asap_

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό Aias » Τρί, 31 Αύγ 2021 12:03 pm

Μιλώντας με την γραμματεία πήρα αυτή την απάντηση.

"Καλησπέρα. Επαναλαμβάνω όσα ανέφερα ήδη στο προηγούμενο ηλεκτρονικό μου μήνυμα. Για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου ισχύει ότι δεδομένου ότι έχει προχωρήσει και η διαδικασία των εμβολιασμών, για τα μαθήματα που εξετάζονται με φυσική παρουσία, η βεβαίωση που γίνεται κατ' αρχήν δεκτή για ηλεκτρονική-εξ αποστάσεως εξέταση, είναι η βεβαίωση του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με την οποία κάποιος έχει τεθεί σε καραντίνα.
Δεν θεωρώ ότι θα αναρτηθεί κάποια άλλη ανακοίνωση.
Καλό απόγευμα."

Η απάντηση αυτή ήταν στο ερώτημα αν δικαιούνται οι ευπαθείς ομάδες να εξετασθούν εξ'αποστάσεως.
Aias

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Παρ, 03 Σεπ 2021 12:23 pm

Δεν είμαι σίγουρος που πρέπει να το εκφράσω so here it goes. Τώρα τον Σεπτέμβριο που η εξέταση της Τεχνικής Υδρολογίας είναι δια ζώσης τι δικαιούμαστε μαζί μας στην εξέταση ανοιχτό;
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό asap_ » Παρ, 03 Σεπ 2021 2:42 pm

Υπαρχει καποιος να εδινε εξ' αποστασεως καποιο μαθημα του κυριου Τσοπελα και να χρειαστηκε να του στειλει το γραπτο του μεσω mail; Aναφερει πως δεν το δεχεται, θα ηθελα αν εχει τυχει σε καποιον να μου πει την αντιμετωπιση του διδασκοντα!
asap_

Δημοσίευσηαπό spoudase122 » Παρ, 03 Σεπ 2021 4:12 pm

υπαρχει καποια κινητοποιηση υπερ των φοιτητικων δικαιωματων,μιας και το κρατος αναγκαζει τους φοιτητες που δεν θελουν να εμβολιαστουν να πληρωνουν 20ε ανα βδομαδα και καταργει τα δωρεαν rapid;
spoudase122

Έτος εισαγωγής: 2017

Δημοσίευσηαπό Nakalom_1 » Σάβ, 04 Σεπ 2021 6:16 pm

rossi46 έγραψε:Δεν είμαι σίγουρος που πρέπει να το εκφράσω so here it goes. Τώρα τον Σεπτέμβριο που η εξέταση της Τεχνικής Υδρολογίας είναι δια ζώσης τι δικαιούμαστε μαζί μας στην εξέταση ανοιχτό;

Αν δε κάνω λάθος επιτρεπόταν το βιβλίο του μαθήματος (Τεχνική Υδρολογία, Μιμίκου & Μπαλτάς) και προσκοπικές σημειώσεις.
Άβαταρ μέλους
Nakalom_1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης