Nakalom_1 έγραψε:Παιδιά στην εγγραφή, στο "Υποβληθείσα δήλωση μαθημάτων" τι σας βγάζει κάτω από το κατάσταση; Εμένα μου βγάζει Αναμονή, λες και δεν την έχει δεχτεί ενώ την είχα κάνει πριν την αναβολή και μου είχε έρθει και mail ότι έγινε αποδεκτή. Επίσης μέσα στη δήλωση μαθημάτων μου βγάζει το κουμπί Ακύρωση και δημιουργία νέας (ενώ νομίζω υποτίθεται ότι αφού οριστικοποιήσεις τη δήλωση μπορείς να την αλλάξεις μόνο στη γραμματεία) αλλά ποιό κάτω λέει ότι καταχωρήθηκε.
Nakalom_1 έγραψε:Παιδιά στην εγγραφή, στο "Υποβληθείσα δήλωση μαθημάτων" τι σας βγάζει κάτω από το κατάσταση; Εμένα μου βγάζει Αναμονή, λες και δεν την έχει δεχτεί ενώ την είχα κάνει πριν την αναβολή και μου είχε έρθει και mail ότι έγινε αποδεκτή. Επίσης μέσα στη δήλωση μαθημάτων μου βγάζει το κουμπί Ακύρωση και δημιουργία νέας (ενώ νομίζω υποτίθεται ότι αφού οριστικοποιήσεις τη δήλωση μπορείς να την αλλάξεις μόνο στη γραμματεία) αλλά ποιό κάτω λέει ότι καταχωρήθηκε.
Είχα κάνει τη δήλωση 4 μέρες πριν δώσουν την τελευταία αναβολή, περίμενα για το μαιλ της επιβεβαίωσης άλλα τίποτα. Πήγα στη γραμματεία να ρωτήσω γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπαν να περιμένω λίγο ακόμα και θα μου έρθει, εν τέλει δεν ήρθε ποτέ. Ξαναπήγα την τέταρτη (εχθές) και μου λένε ότι πρέπει να κλείσει το σύστημα και μετά θα πάρει αριθμό πρωτοκόλλου η αίτηση. Γενικά ούτε αυτοί απ ότι κατάλαβα ξέρουν τι γίνεται. Σου προτείνω να βγάλεις μια φωτοτυπία την αίτηση για κάθε ενδεχόμενο.
Kαι εμενα ετσι ειναι και απο τοτε που ειμαι στη σχολη ετσι ηταν.
Το mail που ηρθε ηταν απλα για την επιβεβαιωση της εγγραφης στο εξαμηνο και οχι για την δηλωση μαθηματων.
Το ''αναμονη'' το γραφει γιατι δεν εκλεισε το συστημα για να τις περασουν σε κατασταση ''οκ''.
Εσυ μπορεις μεχρι και αυριο να αλλαξεις αν θες αυτα που εχεις δηλωσει (γι αυτο και το κουμπι ''Ακύρωση και δημιουργία νέας'')
Θα ακυρωθει λοιπον η υπαρχουσα και θα ισχυει η τελευταια υποβληθεισα.
Joker1 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, δήλωσα το εργαστήριο γεωτεχνικής 2ου έτους, στέλνοντας με μαιλ το έντυπο που είχαν ανεβάσει στο σίτε της σχόλης. Σήμερα που πέρασαν τα μαθήματα στην καρτέλα αυτό δεν το έχουν περάσει , έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα ??
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: fotis_ms και 0 επισκέπτες