Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω.
Η Δ ροή, με τη διαχείριση λιμένων, μπήκε πέρσι στο πρόγραμμα και προσωπικά δεν έχω καλή εικόνα του τι ακριβώς κάνουν, ποιοί την παρακολουθούν κτλ. Ούτως ή άλλως, ήταν η μόνη κατεύθυνση που δεν είχε πολλή αλληλεπίδραση με τις υπόλοιπες (υπήρχε ένας περιορισμός στα μαθήματα άλλων κατευθύνσεων που μπορούσαν να πάρουν οι φοιτητές της, ενώ οι φοιτητές άλλων κατευθύνσεων μπορούσαν να πάρουν ένα -νομίζω- μάθημα από τη Δ).
Γενικά, στο μεταπτυχιακό από ότι ακούμε από εδώ κι από εκεί, υπάρχουν αλλαγές. Για παράδειγμα, μια που αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι και αυτή με τα απαιτούμενα 10 μαθήματα (των 6 ECTS) , ενώ μέχρι τώρα ήταν 8 (των 7.5 ECTS). Λέγεται ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές/προσθήκες στα μαθήματα και των τριών κατευθύνσεων, αλλά περαιτέρω ενημέρωση δεν υπάρχει, δυστυχώς.
(ο Στάμου φαίνεται είδε την ανακατοσούρα με την αλλαγή του προγράμματος σπουδών του προπτυχιακού, και είπε να μας γράψει στα παλιά του τα παπούτσια χωρίς να μας αναφέρει τίποτα για το τι σκοπεύει να κάνει, μη βάζει κι άλλες σκοτούρες στο κεφάλι του) Ωστόσο, θα προσπαθήσω να μάθω και θα επανέλθω.

...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...