PanosM έγραψε:μωρε και τσαμπουκά να πάρω αυτο π δικαιούμαι έχω και τα πάντα.....κ τώρα π πάω στο νησί θα το λύσω το θέμα....το κακο με τους τύπους εδώ είναι ότι τα έχουνε βρει μεταξ'ύ τους....και στν αστυνομία και στο λιμενικό να πας πάντα θα τους καλύψουν.....δεν έχεις ακούσει για την cosa nostra της Ζακύνθου; αυτοι είναι.....τόσα χρονια τώρα....
blindone1712 έγραψε:αμα εισαι χαζουλης,τοτε δεν σου βγαζουν φοιτητικη εκπτωση.
στην Ελλαδα ζουμε για οσους ονειροπωλουν,και καλο ειναι να μαθουμε οτι σε καποια θεματα θελει λιγο τσαμπουκα.με το σταυρο στο χερι μονο οι παπαδες πανε (αν κι αυτοι εχουν πονηρευτοι χρονια τωρα)
PanosM έγραψε:
Ρε αδερφε οχι 1....αλλά 10000 φορές μαζί σου....όταν σκάει απο πίσω ένας φουσκωτος και σε κοιτάζει τι κάνεις; γιατί οκ να κάνεις τσαμπουκά και φασαρία όσο πάει....( π προφανώς όπως σ είπα δν θα βγάλεις άκρη με τα λαμογια αλλά οκ....)... τα λαμογια ζουσαν και ζουν σ'αυτη τη χώρα δυστυχώς....η απάντηση τους σε όσα τηλέφωνα έχω κάνει αυτη τη στιγμη (μιας και είμαι στο πλοίο κ δν μπορώ να κάνω πολλά) είναι ότι Ιούλιο και Αύγουστο είναι πολιτική της εταιρίας να μν κάνει εκπτώσεις....προφανώς νομικά έχουμε δικαίωμα να απαιτήσουμε την έκπτωση....αλλά όταν μπλέκεις με τα γαμομονοπόλια και τα λαμόγια που σου λέω δν βγάζεις άκρη...τελος πάντων....πάω απο το πρακτορείο και σας ενημερώνω
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες