Κατάργηση φοιτητικών εισιτηρίων;

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Κατάργηση φοιτητικών εισητηρίων;

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:07 pm

Τι λες ρε αστειάτορα? Δεν έχει δεύτερο καράβι ? Για τέτοιο νησί έχει ένα καράβι? Τι προσωπικότητα και @αριές λέμε? Ελεύθερη αγορά σου λέει αν δεν σ αρέσει εκεί ειναι η πόρτα τί νομίζεις? Περνάνε νταηλίκια? Αν θέλει ο άλλος περνάνε νταηλίκια αν δεν θέλει και είναι πιο νταής από σενα....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:11 pm

καλα πλακα μας κανεις τωρα?δικαιουσε εκπτωση,δεν θα στην δωσουνε και θα μεινεις απραγος?

και επειδη δεν εχεις μαθει τι παιζει στο συγκεκριμενο δρομολογιο αποτι φαινεται,ψαξου λιγο...σαν επιβατης δικαιουσε φοιτητικη εκπτωση.και ναι μια εταιρια το εχει νταβατζιλικι το συγκεκριμενο δρομολογιο αποσο ξερω

http://www.ionianferries.gr/prices.asp
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό PanosM » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:13 pm

μωρε και τσαμπουκά να πάρω αυτο π δικαιούμαι έχω και τα πάντα.....κ τώρα π πάω στο νησί θα το λύσω το θέμα....το κακο με τους τύπους εδώ είναι ότι τα έχουνε βρει μεταξ'ύ τους....και στν αστυνομία και στο λιμενικό να πας πάντα θα τους καλύψουν.....δεν έχεις ακούσει για την cosa nostra της Ζακύνθου; αυτοι είναι.....τόσα χρονια τώρα....
PanosM

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:16 pm

Σου ξαναλέω. Θα σου πούνε ΟΚ δεν στην δίνω πέσε πνίξου... Τί θα κάνεις? Οι λύσεις είναι 2.
Νταηλίκι όπου μπορεί να φάς και το ξύλο της χρονιάς σου (δεν παίζουν οι ναυτικοί εκεί πέρα)
Αστυνομίες και δικαστήρια και αμα βρείς το δίκιο σου ποτέ γράψε μου...
Ξαναλέω (επειδή έχω πάει βέβαια πριν καιρό) ότι το νταηλίκι περνάει σε τέτοια πράγματα όσο θέλει ο άλλος να περάσει. Φώναξε δεν είπα να μην πεις και λέξη απλά να ξέρεις ότι πολύ εύκολα θα πάρεις τα @@ρια μου.... Αυτό είπα.
airetikos

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:18 pm

PanosM έγραψε:μωρε και τσαμπουκά να πάρω αυτο π δικαιούμαι έχω και τα πάντα.....κ τώρα π πάω στο νησί θα το λύσω το θέμα....το κακο με τους τύπους εδώ είναι ότι τα έχουνε βρει μεταξ'ύ τους....και στν αστυνομία και στο λιμενικό να πας πάντα θα τους καλύψουν.....δεν έχεις ακούσει για την cosa nostra της Ζακύνθου; αυτοι είναι.....τόσα χρονια τώρα....

Δεν θέλω να σε θίξω αλλά γίνεται σε όλα τα νησιά. Και αμα είναι όλοι μιλημένοι.... Δύσκολα βγάζεις άκρη. Σου κάνουν το συκώτι μαύρο να ξέρεις.
airetikos

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:22 pm

αμα εισαι χαζουλης,τοτε δεν σου βγαζουν φοιτητικη εκπτωση.

στην Ελλαδα ζουμε για οσους ονειροπωλουν,και καλο ειναι να μαθουμε οτι σε καποια θεματα θελει λιγο τσαμπουκα.με το σταυρο στο χερι μονο οι παπαδες πανε (αν κι αυτοι εχουν πονηρευτοι χρονια τωρα)
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:25 pm

Εσύ που σαι έξυπνος νομίζεις τα ξέρεις όλα. Αλλά τέλοσπάντων. Τέτοιοι που είναι πραγματικά αξιζουν ψόφο (μιλάω για όσους ασχολούνται με τον τουρισμό στην Ελλάδα).
airetikos

Δημοσίευσηαπό PanosM » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:30 pm

blindone1712 έγραψε:αμα εισαι χαζουλης,τοτε δεν σου βγαζουν φοιτητικη εκπτωση.

στην Ελλαδα ζουμε για οσους ονειροπωλουν,και καλο ειναι να μαθουμε οτι σε καποια θεματα θελει λιγο τσαμπουκα.με το σταυρο στο χερι μονο οι παπαδες πανε (αν κι αυτοι εχουν πονηρευτοι χρονια τωρα)

Ρε αδερφε οχι 1....αλλά 10000 φορές μαζί σου....όταν σκάει απο πίσω ένας φουσκωτος και σε κοιτάζει τι κάνεις; γιατί οκ να κάνεις τσαμπουκά και φασαρία όσο πάει....( π προφανώς όπως σ είπα δν θα βγάλεις άκρη με τα λαμογια αλλά οκ....)... τα λαμογια ζουσαν και ζουν σ'αυτη τη χώρα δυστυχώς....η απάντηση τους σε όσα τηλέφωνα έχω κάνει αυτη τη στιγμη (μιας και είμαι στο πλοίο κ δν μπορώ να κάνω πολλά) είναι ότι Ιούλιο και Αύγουστο είναι πολιτική της εταιρίας να μν κάνει εκπτώσεις....προφανώς νομικά έχουμε δικαίωμα να απαιτήσουμε την έκπτωση....αλλά όταν μπλέκεις με τα γαμομονοπόλια και τα λαμόγια που σου λέω δν βγάζεις άκρη...τελος πάντων....πάω απο το πρακτορείο και σας ενημερώνω
PanosM

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:32 pm

καλα αιρετικε αλλη φορα να λες ευχαριστω σε οσους πανε να σε δαγκωσουν
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 23 Ιούλ 2012 6:33 pm

PanosM έγραψε:
Ρε αδερφε οχι 1....αλλά 10000 φορές μαζί σου....όταν σκάει απο πίσω ένας φουσκωτος και σε κοιτάζει τι κάνεις; γιατί οκ να κάνεις τσαμπουκά και φασαρία όσο πάει....( π προφανώς όπως σ είπα δν θα βγάλεις άκρη με τα λαμογια αλλά οκ....)... τα λαμογια ζουσαν και ζουν σ'αυτη τη χώρα δυστυχώς....η απάντηση τους σε όσα τηλέφωνα έχω κάνει αυτη τη στιγμη (μιας και είμαι στο πλοίο κ δν μπορώ να κάνω πολλά) είναι ότι Ιούλιο και Αύγουστο είναι πολιτική της εταιρίας να μν κάνει εκπτώσεις....προφανώς νομικά έχουμε δικαίωμα να απαιτήσουμε την έκπτωση....αλλά όταν μπλέκεις με τα γαμομονοπόλια και τα λαμόγια που σου λέω δν βγάζεις άκρη...τελος πάντων....πάω απο το πρακτορείο και σας ενημερώνω

Πες τα αδερφέ να μην τα λέω εγώ. Αστο σου απάντησε ο PanosM
airetikos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες