ΣΩΣΤΟ! Συμφωνω μαζι σου! Μονο που αυτο γενναει μια διαιρεση: τους υπολοιπους δεν θα τους προμοταρεις γιατι ηδη "εχεις χαρισει" σε καποιους, στους υπολοιπους θα πρεπει να εισαι πιο αυστηρος για να τους παροτρυνεις να "ενδιαφερονται". Και πως θα εισαι πιο αυστηρος; Δεν χρειαζεται να τους πετσοκοβεις λογω προθεσης, αυτο αλλωστε θα ηταν unfair play.. Θα βαλεις ομως θεματα για καποιους, που θα φαινεται ποιος τα λυνει και ποιος οχι, θα τα λυνουν "οι πιστοι", "οι ταλεβαν" κλπ κλπ. Για αυτο αλλωστε το οτιLost.in.Athens έγραψε:Όσο για τους βαθμούς που ειπώθηκε, πιστεύω ότι αν κάποιος παρακολουθεί το μάθημά του και δείχνει ότι ενδιαφέρεται, όχι μόνο δεν του βάζει κακό βαθμό, αλλά ίσα ίσα που τον πριμοδοτεί κι όλας...
Lost.in.Athens έγραψε:φέτος όλα τα θέματα που έπεσαν στις εξετάσεις τα είχαμε κάνει σχεδόν ίδια μέσα στην τάξη!
για καποιους αυτο θεωρειται ευτυχια, οσο στριφνα και αν ηταν αυτα τα θεματα, αλλα πχ για μια φιλη μου στο ετος μου που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ οτι επρεπε να το παρακολουθει ΚΑΙ ΑΥΤΟ λογω ετους, τα θεματα ηταν Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Α.. Και φυσικα σε αυτο εγκειται το οτι τελικα δεν ηξερε ΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝ απο που επρεπε να διαβασει, γιατι τιποτα δεν ειναι συγκεντρωμενο σε καποιο εντυπο, σε καποιο παλιο θεμα, σε μια πιο "οργανωτικη" σημειωση! Ειναι τοσο απλο..

Ρε merde, εδω η Διαμαντοπουλου εχει περασει τα Κολλεγια, ετοιμαζει νεο νομο, ο οποιος ηδη εχει βγει συνταγματικος απο το ΣτΕ, περνανε τοσα πραγματα και δεν εχουμε ακουσει σχεδον τιποτα. Περιμενες κανενας να το δημοσιευσει;;;;;;;;; Εγω παντως ΟΧΙ!merde_conserve έγραψε:αλλά δεν βλέπω το θέμα να έχει διασταυρωθεί σε δημοσιογραφικό επίπεδο.
ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ τις Γιαννακου, που εβγαινε η Μαριεττα και ο Βερελης στο βημα και εκαναν εξαγγελιες! Πλεον ο πολεμος στην εκπαιδευση γινεται στα κρυφα, γιατι μας φοβουνται περισσοτερο. Σιγα να μην το δημοσιευαν! Για να μην μπορει να πατησει ο Κουρκουλης και ο σωτηρας του ο Μουτζουρης στο Πολυτεχνειο; Για να αποκαλυφθει η φυση ορισμενων "συμμαχων των φοιτητων" καθηγητων (ειπα ορισμενων);
Μην κολλας τοσο στο φυλλαδιο! Το point ειναι οτι στο ΣΕΜΦΕ βρηκανε φακελο με τα ονοματα απο σπουδαστες κολλεγιου, βαθμολογημενα απο τον τυπο! Στο ΣΕΜΦΕ πια παντως κανενας δεν αμφιβαλλει για το αν ευσταθουν οι κατηγοριες.. Εγω παντως νιωθω οτι οφειλω να αναμεταδωσω την ειδηση..ingenieurin26 έγραψε:έχεις καταλάβει ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία;