Reggina95 έγραψε:Έχει πέσει και σε άλλους η σελίδα των δηλώσεων;
Αυτό μπήκα μόλις να ρωτήσω. Έθιμο πλέον
Reggina95 έγραψε:Έχει πέσει και σε άλλους η σελίδα των δηλώσεων;
civil123 έγραψε:Θέλω να μάθω μία γλώσσα προγραμματισμού πέρα από αυτή της μάτλαμπ. Μου προτείνετε κάποια;
isauros έγραψε:Στα στοιχεία προπτυχιακών φοιτητών στα μαθήματα που έχω δηλώσει δεν μου έχει το έτος εγγραφής (δλδ 2019) , σε εσάς τα έχουν ενημερώσει ή μόνο σε μένα ;
Ramrod έγραψε:Δεν είναι ενημερωμένα τα εξάμηνα διδασκαλίας σε ορισμένα μαθήματα στο mycources ή υπάρχει άλλος κωδικός από αυτόν της δήλωσης που αντιστοιχεί σε κάποια μαθήματα; Λ.χ. οι Σιδηρές Ι που αναφέρουν ως εξάμηνο διδασκαλίας το 7ο στην φόρμα "Εγγραφή σε νέο μάθημα"
fiddlerontheroof έγραψε:Ramrod έγραψε:Δεν είναι ενημερωμένα τα εξάμηνα διδασκαλίας σε ορισμένα μαθήματα στο mycources ή υπάρχει άλλος κωδικός από αυτόν της δήλωσης που αντιστοιχεί σε κάποια μαθήματα; Λ.χ. οι Σιδηρές Ι που αναφέρουν ως εξάμηνο διδασκαλίας το 7ο στην φόρμα "Εγγραφή σε νέο μάθημα"
Oι Σιδηρές συγκεκριμένα και εμενα στο 7ο εξάμηνο μου εμφανίζονται,αν ωστόσο κάνεις εγγραφή στο μάθημα θα δεις πως σου βγάζει την τωρινή σελίδα με τις σωστες πληροφορίες.Οπότε φαντάζομαι απλά δεν ειναι ενημερωμένη η φόρμα.
moonduo έγραψε:για να δώσουμε μάθημα στην έκτακτη εξεταστική,ποια είναι η διαδικασία πριν?δηλαδή πως και πότε πρέπει να το δηλώσουμε?
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες