Από που κρατα το username σας???

Βοηθείστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Σχόλια, προτάσεις, ενστάσεις για το site. Επίσης, λύστε τις απορίες σας σχετικά με τις λειτουργίες του site.

Re: Από που κρατα το username σας???

Δημοσίευσηαπό Epistimonas_ » Παρ, 18 Σεπ 2009 1:23 am

Επιστήμονας...
Ως επιστήμονας χαρακτηρίζεται κάποιος που ειδικεύεται σε έναν ή περισσότερους τομείς της επιστήμης και ο οποίος χρησιμοποιεί την επιστημονική μέθοδο προκειμένου να διεξάγει ερευνητική εργασία (θεωρητική ή εφαρμοσμένη).
Η έρευνα και η περιέργεια για το άγνωστο είναι βασικά στοιχεία της ζωής μου που εμφανίστηκαν όταν ήμουν ακόμη 2 ετών (πρίν κλείσω τα δυο χρόνια δεν θυμάμαι τί γινόταν, όπως και όλοι οι άνθρωποι άλλωστε δεν μπορούν να θυμηθούν τί συνέβαινε πριν από τα 2 τους χρόνια).
Μετά τα 10 μου εμφάνισα μεγάλη κλίση στα μαθηματικά που είναι η μεγαλύτερη επιστήμη όλων (ήξερα παραγώγους και ολοκληρώματα στην πρώτη γυμνασίου).
Το μόνο πράγμα που διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα ζώα είναι ο εγκέφαλος και η επιστήμη που αναπτύχθηκε από αυτόν. Σήμερα οι άνθρωποι τείνουν να εξισωθούν με τα ζώα πολύ περισσότερο από ότι στο παρελθόν και αυτό φαίνεται σε όλους τους τομείς της ζωής τους (εξωτερική εμφάνιση, συμπεριφορά, τρόπος ζωής). Έτσι νομίζω ότι το να είναι κανείς επιστήμονας στις μέρες μας δεν είναι απλά επίτευγμα αλλά επιστήμονας είναι αυτός που θα φορτωθεί στους ώμους του την ανθρωπότητα για να την πάει ένα επίπεδο παραπάνω από αυτό των άλλων θηλαστικών, εξασφαλίζοντας την ανθρώπινη κυριαρχία στη γη και στη μέχρι τώρα γνωστή περιοχή του χωροχρόνου.
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
Epistimonas_ Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό temptation » Παρ, 18 Σεπ 2009 1:29 am

Από τους within temptation, συγκρότημα του οποίου ήμουν (και είμαι) μεγάλη φαν...
temptation

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό +blueoystercult+ » Παρ, 18 Σεπ 2009 4:58 pm

Απο το φοβερο και τρομερο συγκροτημα των 70's blue oyster cult.Απ τα αγαπημενα μου.Oσο για τα "+" δεν εχω ιδεα γιατι τα βαλα.
+blueoystercult+

Δημοσίευσηαπό poum » Παρ, 25 Σεπ 2009 12:14 am

POUM - Partido Obrero de Unificación Marxista (Εργατικό Κόμμα της Μαρξιστικής Ενοποίησης)

Ιδρύθηκε το 1935 στη Βαρκελώνη από την ενοποίηση της ICE (Κομμουνιστική Αριστερά Ισπανίας) και του BOC (Εργατικό και Αγροτικό Μπλοκ), από τους Andreu Nin και Joaquim Maurin, ως ένα επαναστατικό μαρξιστικό κόμμα που ερχόταν σε αντίθεση με τον "ορθόδοξο μαρξισμό-λενινισμό" του PCE (Κ.Κ. Ισπανίας) και αποτελούταν από πολλές διαφορετικές τάσεις. Έκανε κριτική στον γραφειοκρατικό και ολοκληρωτικό εκφυλισμό της Ρώσικης Επανάστασης κάτω από το Στάλιν, υποστήριζε τις θέσεις της Διαρκούς Επανάστασης και ήταν το μόνο κόμμα που είχε καταδικάσει τις Δίκες της Μόσχας.
Κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου και ιδιαίτερα στα γεγονότα του Μάη του 1937, συνεργάστηκε στενά με τη CNT - Confederación Nacional del Trabajo (Εθνική Συνομοσπονδία Εργασίας) για την ανατροπή της δικτατορίας του Franco, του φασισμού και τη νίκη της Επανάστασης, καθώς πίστευαν ότι ο πόλεμος και η επανάσταση ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα. Το POUM υπερασπίστηκε την επανάσταση και την κολλεκτιβοποίηση στην Καταλονία το '36. Τελικά, πολλοί αγωνιστές του κυνηγήθηκαν και συνελήφθησαν από την κυβέρνηση και όχι μόνο! Μάλιστα, 6 μέρες αφού η κυβέρνηση της Καταλονίας σύνελαβε τον Nin, αυτός κατά ένα "μυστηριώδη" τρόπο απήχθη. Όταν το '89 άνοιξαν τα αρχεία της Μόσχας, επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή πρακτόρων του Στάλιν στην απαγωγή και τη δολοφονία του Νin.

Αυτά είναι λίγα στοιχεία για το POUM, το οποίο παρόλο που έκανε κάποια σημαντικά στρατηγικά λάθη όσον αφορά το λαϊκό μέτωπο που συγκροτήθηκε το 1936, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη με το επαναστατικό του πρόγραμμα και τη δράση του σε εκείνη την περίοδο, γι' αυτό και το επέλεξα ως ψευδώνυμο (αν και πλέον δεν έχει και πολύ νόημα το να χρησιμοποιώ nickname!!). Ένα πολύ καλό και κατατοπιστικό βιβλίο που θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα για το POUM και γενικότερα για την επανάσταση στην Καταλονία είναι το "Φόρος τιμής στην Καταλονία" του George Orwell.
bismallah
poum

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό sonofthunder » Παρ, 25 Σεπ 2009 4:50 pm

Από ένα δίσκο των power metal Ιταλων Labyrinth. Οταν ειχαν βγάλει το Return to Heaven Denied ειχα φαει τρελό κόλλημα. Κατα τάλλα με χαρακτηρίζει απόλυτα η λέξη thunder.....:-) ;)
sonofthunder

Δημοσίευσηαπό Epistimonas_ » Παρ, 25 Σεπ 2009 9:31 pm

Γειά σου Γιάννη κεραυνέ..!!!
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
Epistimonas_ Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό sonofthunder » Σάβ, 26 Σεπ 2009 10:39 am

χαχαχαχαχα Γεια σου Γιωργη επιστήμονα!!!!
sonofthunder

Δημοσίευσηαπό roza » Τρί, 10 Νοέμ 2009 6:03 pm

το roza βγαινει απο το ροδανθη, η οποια ειναι μια φιλη μου που σπουδαζει στην αγγλια και μου λειπει πολυ! ;)
roza

Δημοσίευσηαπό redy » Τρί, 10 Νοέμ 2009 7:30 pm

εμενα redy ειναι χαιδευτικο του πρωτου μη βαφτιστικου μου ονοματος(δεν υπηρχαν εκκλησιες στην χωρα που γεννηθηκα το 80κατι)!
redy Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό txc » Τρί, 10 Νοέμ 2009 9:15 pm

txc = terror x crew,δημοφιλές ελληνικό hip-hop συγκρότημα γνωστό για την ακραίου πολιτικού περιεχομένου στιχουργική του, για την οποία κατηγορήθηκαν ότι κινήθηκε από αντιεξουσιαστική μέχρι εθνικιστική.το 2002 μετά από διαφωνίες και αντιπαραθέσεις του DJ ALEX με τους Αρτέμη και Ευθύμη οι Terror X Crew διαλύονται.To 2004 οι Αρτέμης και Ευθύμης μαζί με τον Έλληνα DJ Smartie Al σχηματίζουν το σχήμα Αρτέμης/Ευθύμης δημιουργώντας έτσι μια άτυπη συνέχεια των Terror X Crew.ο στιχος πλεον ειναι ελληνοκεντρικός και οπως δηλωνουν και οι ιδιοι στοχευει στην αφυπνιση του Εθνους.μπορει αυτη μουσικη να μην ειναι της προτιμησης μου ομως ειμαι φανατικος οπαδος των txc και ΑΕ διοτι ο στιχος ειναι φανταστικος και με εκφραζει απολυτα.αυτος σε συνδιασμο με τις ικανοποιητικες παραγωγες και τον νεο κρυσταλινο ηχο τους καθιστα πρωτους στο ειδος τους στην Ελλαδα χωρις να υποτιμω κανενα ομως λιγοι σημερα λενε τα πραγματα οπως ειναι και κανουν οτι κανουν οχι για τα λεφτα αλλα για να περασουν τα δικα τους μηνυματα.txc - A/E ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!!
txc

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο MQN.gr

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες