Προτάσεις/Σχόλια

Βοηθείστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Σχόλια, προτάσεις, ενστάσεις για το site. Επίσης, λύστε τις απορίες σας σχετικά με τις λειτουργίες του site.

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό korfolatis » Παρ, 15 Ιούλ 2011 9:16 pm

Δεν ξέρω να σου απαντήσω.
Όμως το πρόβλημα αυτό (σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψιν) λύνεται έχοντας πατημένο το "Ctrl" όταν πατάς πάνω σε ένα σύνδεσμο.
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
korfolatis Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dimos » Παρ, 15 Ιούλ 2011 11:12 pm

aLoUtOs έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση να κάνω, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως.
Γιατί είναι το μόνο site που όταν πατάω σε ένα link δε μου ανοίγει καινούριο tab αλλά ανοίγει σ'αυτό που είμαι τώρα και χάνω τη σελίδα του mqn; :roll:

Μπορείς να πατάς το λινκ με τη ροδέλα.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό woody_alex » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 12:41 am

dimos έγραψε:
aLoUtOs έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση να κάνω, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως.
Γιατί είναι το μόνο site που όταν πατάω σε ένα link δε μου ανοίγει καινούριο tab αλλά ανοίγει σ'αυτό που είμαι τώρα και χάνω τη σελίδα του mqn; :roll:

Μπορείς να πατάς το λινκ με τη ροδέλα.

οταν πατας λινκ με τη ροδελα ανοιγει νεο tab . οπως το ctrl
woody_alex

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό aLoUtOs » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 2:23 am

Ναι αυτό το ξέρω ρε παιδιά ;)
Απλώς το θέμα είναι με το αριστερό κλικ να γίνεται η δουλειά! Τέλος πάντων! Μικρό το κακό! :mrgreen:
aLoUtOs

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Σάβ, 16 Ιούλ 2011 11:10 am

Διότι είναι extra κώδικας να αναγνωρίζει ποιες σελίδες είναι του mqn.gr και ποιες όχι ώστε να γίνεται η διάκριση. Επιπλέον ο κώδικας αυτός μπορεί να μη δουλεύει σε όλους τους browsers. Τρίτον, προσθήκη λειτουργιών στο mqn γίνεται μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο διότι δυσχεραίνει πολύ η κάθε αναβάθμιση. Middle click it is.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 30 Σεπ 2011 9:54 pm

Το σχόλιό μου αφορά την έλλειψη κάθε επίφασης δημοκρατικότητας που κυριαρχεί εδώ και κάποιο διάστημα στο mqn. Πιο συγκεκριμένα το πρωί συνδέθηκα για να δω τι παιζει με την κατάληψη της σχολής. Το μάτι μου έπεσε στο ποστ ενός χρήστη panagis ο οποίος καταφερόταν εναντίον των εαακιτών και εγκελαδιτών , οι οποίοι κατά τον ίδιο είχαν το θράσος μετά την συνέλευση να πάνε για καφέ στα στέκια του ζωγράφου. Ε λογικό ηταν να μην μπορέσω να συγκρατηθώ και απλά τον ρώτησα αν και ο καφές ειναι παράνομος όπως και η συνέλευση. Μόνο αυτό. Κατόπιν εμφανίστηκε ενας χρήστης mouse ,τον οποίο βλέπω σπάνια (χωρίς να ειναι μεμπτό αυτό) και ο οποίος καλούσε όσους θέλουν να δώσουν υδραυλική να συγκεντρωθούν στο κτήριο υδραυλικής στις 14:30. Αμέσως και χωρίς κακή προαίρεση πήγε το μυαλό μου οτι πρόκειται για κάποιο μέλος δεπ (πχ διδακτορικό του τομέα) , ο οποίος είχε εσωτερική πληροφόρηση περί αποφασιστικότητας των καθηγητών να δοθεί το μάθημα. Η γνώμη μου αυτή ενισχύθηκε από το γεγονός οτι ο χρήστης mouse έκανε την ίδια ακριβώς ανάρτηση και στο σάιτ της δαπ και ίσως και της πασπ. Όταν οι άλλοι χρήστες αρχισαν τις ερωτήσεις τι και πως και με ποια ιδιότητα καλεί εκεί, ο ίδιος απάντησε πως δεν εχει μιλήσει με καθηγητές απλά καλεί ολους να συγκεντρωθούν για να καταφέρουν να γράψουν. Τότε για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα του είπα παραινετικά οτι έπρεπε από την αρχή να πει πως έχουν τα πράγματα και όχι να αιωρούνται υπόνοιες οτι εχει μιλήσει με καθηγητή και οτι το μάθημα θα δοθεί σίγουρα. Να σημειωθεί οτι και εγώ χρωστάω το μάθημα και είχα προσωπικό ενδιαφέρον για το αν θα δοθεί ή όχι ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μετά και την τελευταία μου αυτή ανάρτηση ξαφνικά με μπανάρουν και μου σβήνουν και τα δύο σχόλια ενώ ήμουν απόλυτα ευγενικός και πολύ πιο ήπιος από άλλους χρήστες πχ exeisanapthra? που καλούν με κάθε αφορμή ανοιχτά σε άσκηση βίας χωρίς να τους κάνει κάποιος ούτε παρατήρηση. Στο λόγο που μπαναρίστηκα αναφέρεται αυτολεξεί όπως φαίνεται και στο screenshot ''για να μάθεις να αποθαρρύνεις''. Πρώτα απ όλα δεν ειχα καμμία όρεξη να αποθαρρύνω κανέναν και το μόνο που ήθελα ήταν σωστή πληροφόρηση. Αλλά και να είχα διάθεση τι αλλάζει? Δικαίωμα του καθενός δεν είναι αν πιστεύει στην κατάληψη να αποθαρρύνει τον κόσμο να πάει στηθεί απέξω και να το παίζει αγανακτισμένος??? Κάλεσα ποτέ κανέναν σε άσκηση βίας ? Έβρισα μήπως κανέναν?
Λόγω λοιπόν όλων αυτών θέλω να πω στους συντονιστές οτι θα έπρεπε να ντρέπονται για το κατάντημά τους και για το ύφος τους που δείχνει άτομα που ηδονίζονται με την ιδιότυπη εξουσία που τους δίνει η διαχείριση του σάιτ. Θεωρώ πάρα πολύ προσβλητικό και τη φράση ''για να μάθεις'' όπως και το γεγονός οτι απλά με εξαφάνισαν χωρίς καν να ενημερώσουν τους άλλους χρήστες για τον λόγο του μπαναρίσματος (μάλλον επειδή δεν υπήρχε λόγος). Να σημειωθεί οτι στο dapcv με αυτές τις δύο δημοσιεύσεις δεν υπήρχε περίπτωση να φάω μπαν ούτε μία στο εκατομμύριο. Καλή συνέχεια λοιπόν! Να χαίρεστε την ιδιότυπη εξουσία σας! Ελπίζω να προσβάλλετε λιγότερο κόσμο στο μέλλον που δεν συμφωνεί με τις απόψεις σας!
Συνημμένα
ban sto mqn.jpg
Reporter

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:10 pm

Αν ισχυει κατι τετοιο (που δυστυχως μαλλον ισχυει) χανω καθε εκτιμηση για το φορουμ μας και αρχιζω να αντιλαμβανομαι πως αυτο εξυπηρετει μια ορισμενη γραμμη και εχει χασει την αντικειμενικοτητα του.Νομιζω πως οι διαχειριστες θα επρεπε να πουν κατι γι αυτο,ε?
giwrgos87

Δημοσίευσηαπό recon » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:15 pm

Να πω πως το mqn το στηριζω απο την αρχη αλλα τελευταια εχει αρχισει να ξεφευγει το πραγμα. Δεν λεω, 1000 μπραβο στον κοκκινο αντμιν μας που το συντηρει και λειτουργει και μπραβο και στους συντονιστες.
ΑΛΛΑ!!!! δεν γινεται να εχουμε τετοια περιστατικα οπως το παραπανω και να σκιζουμε τα ρουχα μας οτι το σαιτ ειναι ανεξαρτητο κτλ κτλ. Η ειναι η δεν ειναι. Η επιτρεπει την πολυφωνια η γινεται ερμαιο των πολιτικων αποψεων ενος αντμιν.
Και εκτος απο το περιστατικο του ρεπορτερ να αναφερω και δημοσια (γιατι το εκανα και με πμ αλλα απαντηση δεν πηρα) οτι ηταν απαραδεκτο σε αυτο το φορουμ, εδω που υποτιθεται οι συντονιστες μπορουν να λενε την προσωπικη τους αποψη αλλα δεν ''συντονιζουν'' με βαση τα πολιτικα τους πιστευω, χθες το βραδυ να βλεπω πως ειναι κλειστο λογω παρανομης συνελευσης. κλείστο αδερφέ, καντο οτι θες. αλλα ειναι απαραδεκτο να βαζεις την προσωπικη σου αποψη (και πολλών άλλων εδω μεσα, αλλα όχι όλων!!) και να τη διαφημίζεις με αυτό το τρόπο.
Είπαμε, μπραβο και συγχαρητήρια και εγώ δεν ξέρω πως να κανω φορουμ, οπότε σε ευχαριστούμε κιόλας, αλλα δεν θα φιμωθούμε, ούτε έχεις το δικαίωμα να μας προσβάλλεις.

Φιλικα τα παραπανω..

Νομίζω πως μια συγγνώμη εκ μέρους της συντονιστικής ομάδας για τα παραπάνω (και κυριως του ρεπορτερ) είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε.......
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:16 pm

giwrgos87 έγραψε:Αν ισχυει κατι τετοιο (που δυστυχως μαλλον ισχυει) χανω καθε εκτιμηση για το φορουμ μας και αρχιζω να αντιλαμβανομαι πως αυτο εξυπηρετει μια ορισμενη γραμμη και εχει χασει την αντικειμενικοτητα του.Νομιζω πως οι διαχειριστες θα επρεπε να πουν κατι γι αυτο,ε?

Δυστυχώς ισχύει. Ούτε εγώ το περίμενα ποτέ να συμβεί αλλά ισχύει. Ξαφνικά βρέθηκα εκτός σύνδεσης χωρίς να καταλάβω το λόγο. Δυστυχώς...Και αυτό που με πείραξε περισσότερο ειναι το προσβλητικό εξουσιαστικό ύφος για να συμμορφωθώ ( ή πιο σωστά να το βουλώσω, γιατί δεν έκανα κάτι μεμπτό στην τελική)
Reporter

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Παρ, 30 Σεπ 2011 10:18 pm

Βρε παιδιά ας ηρεμίσουμε όλοι και ας κατεβάσουμε εκατέρωθεν τους τόνους...Το mqn είναι ίσως ό,τι πιο αξιόλογο έχει να αναδείξει αυτή η σχολή!Σε όσους έχω περιγράψει την λογική της δημιουργίας του και τον τρόπο διαχειρισής του έχουν μείνει άφωνοι! Τα παιδιά καταβάλουν (υποθέτω....) μεγάλη προσπάθεια και αφιερώνουν πολύτιμο προσωπικό χρόνο για να μας βοηθήσουν όλους! Τώρα όταν η κατάσταση είναι γενικώς εκρυθμη αστοχίες μπορεί να υπάρξουν από όλους...άντε και έκαναν λάθος,είναι τόσο τρομερό;; Όσο για αυτούς που μιλούν για φασιστικό κλείδωμα του εχθές το βράδυ,προσωπικά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητηρια μου σε όποιον το σκέφτηκε...Εαν είχε παραμείνει ανοικτο μόνο να έχουν οργανωθεί οι ''ανεξαρτητοι'' για ξυλο στα νεα κτηρια θα ειχαμε κερδισει...
Υ.Γ.φυσικά και δεν αναφέρομαι σε κάποιον απο τα δυο παιδια που τοποθετηθηκαν παραπανω...Και οι δυο ηταν πολυ μετριοπαθεις και ευγενεις στην τοποθετηση τους...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο MQN.gr

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης