03/06: 2o Party MQN.gr !

Βοηθείστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Σχόλια, προτάσεις, ενστάσεις για το site. Επίσης, λύστε τις απορίες σας σχετικά με τις λειτουργίες του site.

Re: 03/06: 2o Party MQN.gr !

Δημοσίευσηαπό morisson » Δευτ, 06 Ιουν 2011 7:07 pm

Η μουδιασμένη MQNίτικη σιωπή,έκανε το Δάσκαλο να δώσει διευκρινίσεις. :D

Αφού επιτεύχθηκε το <Κριτήριο 6> , είμαστε το λιγότερο ευχαριστημένοι!

Με βαθμολογία > 600/1000, το έργο "παίζει στα μετάλλια" του International Project Management Excellence Award.

Αν βάλουμε μπροστά και την κοινωνική ευθύνη με παροχή καρπουζιού με βότκα, και τούρτας ,την προστασία του περιβάλλοντος(το πρωί) με ανακύκλωση στις μπουκάλες κτλ. και το πλασάρουμε κάπως κατάλληλα, πάμε για μετάλλιο :lol:

Όσο για το επόμενο-3ο Πάρτυ MQN...τρέμε Nokia!

Υ.Γ. <Κριτήριο 7> :Τα αποτελέσματα στους ανθρώπους της ομάδας του έργου, θα μείνουν χαραγμένα για πολύ καιρό στη μνήμη τους :lol:
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: 03/06: 2o Party MQN.gr !

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 06 Ιουν 2011 7:48 pm

Τι "μουδιασμένη σιωπή", οι intel και m-c σέρνοντας εισήλθαν σήμερα εις το "ναό" (το ταλεβανοκτίριο...)
Πραγματική ιστορία, κάποιοι /ες την έχουν ακούσει στην <ΕφΥδρ>:
- Μεταπτυχιακό στη Grenoble (1975)
- 4ωρη προφορική εξέταση - ένας /μία κάθε εβδομάδα από τον Διευθυντή (Πρόεδρο) της Σχολής, εφ' όλης της ύλης του ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ
- Δεν έκανε γενικώς σχόλια - από το ένα θέμα πήγαινε στο άλλο, έβγαινες παραπατώντας και κουδούνι...
- Θυμάμαι ΜΙΑ (μόνο) ερώτηση επειδή σχολίασε την απάντηση (όχι <τώρα>, <τότε> ήταν η μόνη που θυμούμουνα βγαίνοντας):
- "Ποια είναι η ισοδύναμη τραχύτητα ( Ks, Colebrook - White) εάν η εξόρυξη γίνεται με "μετροπόντικα" ή εκρηκτικά σε ασβεστολιθκό πέτρωμα ?
- 60 sec για την απάντηση...
- Έπρεπε να εκτιμήσω "μέγεθος προεξοχών" και να χρησιμοποιήσω 3~4 υδραυλικές σχέσεις (από μνήμης) και 3~4 μαθήματα για να δώσω απάντηση...
- Ο σχολιασμός ήταν: "Πρέπει να έχετε πολύ μαγγιόρικο συνεργείο υπονομευτών για να πετύχετε αυτή την τιμή".
- Στο τέλος με ρώτησε εάν ήμουν ικανοποιημένος από την επίδοσή μου
- Απήντησα ΝΑΙ, "έβγαλα" πάνω από το 90% των γνώσεών μου, "τόσα γνωρίζω - όλα σχεδόν τα αξιοποίησα"!
- Μου απήντησε: "Έχετε δίκαιο να είστε ικανοποιημένος, θα πάρετε το βαθμό της 5ετίας!", "υπάρχει βεβαίως και ο βαθμός της 10ετίας, αλλά μη στεναχωρείστε ποτέ δεν τον πήρε Σπουδαστής χωρίς επαγγελματική εμπειρία"

Quiz: Ποιός ο βαθμός της 5ετίας και ποιος της 10ετίας?
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Προηγούμενη

Επιστροφή στο MQN.gr

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης