Σήμερα στο αμφιθέατρο 1-2, μετά το τέλος της υποδοχής πρωτοετών, βρέθηκαν, στις μεσαίες θέσεις, λευκά ακουστικά, μάλλον από i-phone. O ενδιαφερόμενος ας στείλει pm
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
Καλησπέρα....χάθηκε στα σκαλια έξω απο το αμφιθεατρο ενα πορτοφόλι χρωματος μπλε γύρω στη 13.30..!παρακαλώ αν κάποιος το εχει βρει να το παραδώσει στη γραμματεια ή στο θυρωρειο ή απλά ν μου στείλει ενα π.μ......ευχαριστω πολυ..!
σημερα κατα τις 4-5 ξεχασα ενα μαυρο μπουφαν στον οροφο του κυλικειου.. σε μια τσεπη τυχαινει να βρισκεται κ η ταυτοτητα μου..! σε περιπτωση που καποιος βρηκε κατι ας στειλει πμ.! θενξ
Σήμερα το μεσημέρι χάθηκαν μαύρα γυαλιά ηλίου RayBan. Βρισκόντουσαν σε λευκή θήκη. Τα γυαλιά είναι παιδικού μεγέθους και μυωπικά. Σε περίπτωση που βρέθηκαν από κάποιον παρακαλώ πολύ ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ
Εχθές, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου κατά τις 11,30 με 12,00 ξέχασα την ομπρέλα μου στον διάδρομο του Α΄ορόφου, στα καθίσματα που βρίσκονται έξω από την αίθουσα 3. Είναι μεγάλη, με ξύλινο χερούλι και με έντονα χρώματα. Όποιος την βρήκε, ας μου στείλει μήνυμα.