09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:20 pm

dimos έγραψε:3) Αυτή τη στιγμή κάνοντας κατάληψη τι διεκδικούμε; Τι αγώνα κάνουμε;

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ?????ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ?????????????????????
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:33 pm

strangelic έγραψε:1) Δεν ήταν 15, και δεν ήταν μόνο συνδικαλιστές.
Και προφανώς δεν ήσασταν 200. Σιγά μην είστε και 1000!!

Ω ναι. Ήσασταν 15-20 και ήμασταν 200. Σίγουρα ήμασταν πολλοί περισσότεροι.

strangelic έγραψε: Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίσει όλους μας είναι οτι ενώ ο κόσμος καίγεται όπως είπες και συ, δεν αξιωνόμαστε να κάνουμε συνελεύση γιατί κάποιοι (από παρατάξεις και όχι μονο) δεν σέρνουν τα κορμιά τους μέχρι τη σχολή, επικαλούμενοι της παναγιάς τα μάτια, και μετά γκρινιάζουν για την απαξίωση της συνέλευσης από κάποιους άλλους..(Οχι δεν αναφέρομαι σε σένα, αναφέρομαι σε σκηνικά τα οποία διαδραματίστηκαν σε άλλο δικτυακό χώρο)

Και όσο για το συμπέρασμα, υπό ποιες συνθήκες τελοσπάντων θα έχει κατά τη γνώμη σας απαρτία η γενική συνέλευση; Όταν θα υπάρχουν μόνο κατσαρίδες στον πλανήτη;;

Απαρτία θα έχει η ΓΣ όταν οι αποφάσεις τους γίνονται σεβαστές από όλους, όταν θα σταματήσουν τα μπάχαλα και όταν εκεί μέσα ακουστεί με σεβασμό κάποια διαφορετική άποψη η οποία δε θα εξυπηρετεί κανένα μικροκομματικό συμφέρον.

Giorgitseli έγραψε:ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ?????ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ?????????????????????

Ζω σε έναν κωλοπλανήτη που τον λένε Γη. Σε έναν κωλοπλανήτη που ο μπαμπάς μου δεν έχει λεφτά για να με σπουδάζει μια ζωή. Εσύ θα μου πεις για τον πλανήτη σου;
Με την κατάληψη τι διεκδικούμε; Γιατί πάνε κάτι χρόνια από τότε που έγινε Ανάσταση τελευταία φορά, συμφωνα με τας Γραφάς... Τι θα πετύχεις με την κατάληψη;
Τελευταία επεξεργασία από dimos και Τετ, 10 Δεκ 2008 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Big_Marouli » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:36 pm

strangelic έγραψε:2) Θα στο απαντήσει o gandalf

Μόνο ο gandalf δηλαδή μπορεί να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα? Δεν μπορεί ένα άτομο που συμμετέχει είτε στα Ε.Α.Α.Κ είτε στον Εγκέλαδο είτε σε οποιαδήποτε άλλη παράταξη αν ξέρει να μας πει τι ακριβώς θα γίνει αύριο και τι στάση θα κρατήσουν ωστε να ξέρουμε απο τώρα τι περίπου πρόκειται να γίνει αύριο ?
Big_Marouli Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:43 pm

Big_Marouli έγραψε:
Μόνο ο gandalf δηλαδή μπορεί να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα? Δεν μπορεί ένα άτομο που συμμετέχει είτε στα Ε.Α.Α.Κ είτε στον Εγκέλαδο είτε σε οποιαδήποτε άλλη παράταξη αν ξέρει να μας πει τι ακριβώς θα γίνει αύριο και τι στάση θα κρατήσουν ωστε να ξέρουμε απο τώρα τι περίπου πρόκειται να γίνει αύριο ?

Μα γιατί να χαλάσουμε την έκπληξη;
Α,και δεν μπορώ να σου απαντήσω, καθώς ζητάς απάντηση από παράταξη, και εγώ δεν ανήκω σε παράταξη..

dimos έγραψε:Ω ναι. Ήσασταν 15-20 και ήμασταν 200. Σίγουρα ήμασταν πολλοί περισσότεροι

Και αφού ήσασταν τόοοοοοοοσοι πολλοί, πώς και δεν πέρασε το δικό σας;;
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό athina » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:44 pm

αυτο το πραγμα να μην υπάρχει επίσημη απόφαση κ να κανει ο καθένας ο,τι του καπνισει ειναι φοβερο!
ελεος!μπαχαλο ολε!
athina

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:45 pm

strangelic έγραψε:Και αφού ήσασταν τόοοοοοοοσοι πολλοί, πώς και δεν πέρασε το δικό σας;;

Μην γελοιοποιήσε σε παρακαλώ.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό trcv » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:49 pm

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω,όσο κι αν προσπάθησα, πώς έχει το δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να παίρνει αποφάσεις για τη σχολή μας...Εφόσον δεν υπάρχει γενική συνέλευση και συνεπώς ουδεμία απόφαση για τη σχολή ποιος έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για εμάς?Η γενική συνέλευση τί ρόλο βαράει ακριβώς?Να το δεχτώ ότι κάναμε λάθος που δεν είχαμε απαρτία και δεν προχωρήσαμε σε συνέλευση παρά τα σημαντικά γεγονότα που διαδραματίζονται,αλλά την τελευταία φορά που το ψαξα,έχουμε δημοκρατία και πρέπει να σεβόμαστε την επιθυμία των περισσοτέρων ,σωστά?(Αυτό σχετικά με τον αριθμό των πόσων ήθελαν να γίνει μάθημα τη προηγούμενη εβδομάδα και πόσων όχι..Μπορεί να διαφωνείτε για το πόσοι ήταν τελικά από τις 2 πλευρές αλλά σίγουρα η μία πλευρά είχε περισσότερους από τους άλλους και ξέρουμε ποια είναι αυτή..)
Ας μαζευτούν υπογραφές,ας συγκεντρωθεί το ΔΣ της σχολής(απ' ό,τι γνωρίζω διαθέτουμε κι απ' αυτό) και να ξαναγίνει συνέλευση...Δεν μπορεί κάποιος αυθαίρετα να κλείνει τη σχολή επειδή έτσι αποφάσισε και επειδή θεωρεί ότι εκείνος ξέρει και οι υπόλοιποι όχι...
trcv

Δημοσίευσηαπό athina » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:50 pm

δεν περασε το δικο μας γιατι δεν εχει νοημα να παιξουμε ξυλο!
τι σημαινει περασε??
το ζητημα ειναι ποιος θα ειναι πιο βιαιος κ θα του περασει?
athina

Δημοσίευσηαπό athina » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:51 pm

πεσ τα ρε trcv!!!!
athina

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:52 pm

Ρε παιδιά εγώ απλά έχω μια παρατήρηση, χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω κανέναν... Όχι πως ο σύλλογος πρέπει να θεωρείται τσιφλίκι του οποιυδήποτε να εξηγούμαστε, έχω τοποθετηθεί και με αφορμή τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας... Απλά δεν μου αρέσει να ανοίγει μια ολόκληρη συζήτηση για το αν θα κάνουμε ή όχι μάθημα αύριο και μεθαύριο και 4 μέρες τώρα που το καζάνι βράζει να μην ανοίγει παρόμοια συζήτηση για το ποια πορεία έχει , για το πόσο κόσμο είχε μια πορεία, για το πότε θα κάνουμε επόμενη Γ.Σ. για να καταδικάσουμε την εργοδοτική-κρατική καταστολή (!), για το ποια ήταν η συμμετοχή στη σημερινή απεργία, τι μαζική απάντηση δόθηκε απ' όλο αυτό κτλ κτλ. Ε αυτό με εκνευρίζει ρε σεις, γιατί πιστεύω πως αν κάποιος ήταν αυτές τις μέρες στους δρόμους, όπως θα έπρεπε να είναι (!!), δεν θα χε και την όρεξη να κάθεται να τσακώνεται εδώ μέσα για το αν θα κάνει μια μέρα μάθημα ή όχι...
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες