merde_conserve έγραψε:με την κατάληψη, το ύψιστο μέσο αντίδρασης και πάλης των καταπιεσμένων
Το ύψιστο μέσο πάλης των καταπιεσμένων merde δεν είναι η απεργία και η κατάληψη, είναι να πάρει τα όπλα

merde_conserve έγραψε:με την κατάληψη, το ύψιστο μέσο αντίδρασης και πάλης των καταπιεσμένων
Το ύψιστο μέσο πάλης των καταπιεσμένων merde δεν είναι η απεργία και η κατάληψη, είναι να πάρει τα όπλα
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Εξάλλου η καραμέλα της κατηγορίας για 'ανάθεση' είναι η άμυνα των ενταγμένων απέναντι στους ανένταχτους
Το 'πιο δεξιό και από δαπίτη' το ψάχνεις μάλλον εκεί που βρίσκεται ο συντηριτισμός, ο εθνικισμός, η οπισθοδρομική αντίληψη, ίσως και η φασιστική συμπεριφορά και όχι στο βαθμό ενασχόλησης ή/και κριτικής του άλλου. Κάπου έχεις μπερδέψει τα πράγματα.
φύσει περισσότερο ετερογενείς και λιγότερο οργανωτικοί, δεν μπορούν να επηρεάσουν εξίσου τις πολιτικές αποφάσεις.
Ο δεύτερος πληθυντικός αναφέρεται σε όλους μας, αλλά κυρίως σε αυτούς που έχουν περισσότερη δύναμη από εμένα στο να διαμορφώνουν συλλογικές αποφάσεις. Γιατί κακά τα ψέματα, καλή η θεωρία περί συμμετοχής αλλά από τη στιγμή που υπάρχει πολιτική ομαδοποίηση και γκρουπάκια, από τη στιγμή που συντηρείται ένας ημιεπαγγελματικός συνδικαλισμός με κομματική καθοδήγηση, δεν υπάρχει μεγάλος χώρος για αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό αλλά όχι με αυτή τη μορφή.
Είναι σίγουρα μηδενιστικό και τεμπέλικο, αν θες πες το και κομπλεξικό
θεωρώ οτι ο αριστερός και προοδευτικός πρέπει να ενεργοποιείται στον κοινωνικό του χώρο και να παρεμβαίνει στις συλλογικές διαδικασίες αυτού και να προσπαθεί να τις αλλάζει όταν δεν είναι επαρκείς.
Μάθε, επίσης, φίλε merde (επειδή φοβάμαι οτι άλλος είναι αυτός που τα χει μπερδέψει) οτι είναι βαθιά πολιτικό το πώς αντιλαμβάνεσαι τις συλλογικές διαδικασίες και συμφωνώ μαζί σου οτι το μπαχάλιασμα των διαδικασιών δίνει πάτημα στη ΔΑΠ αλλα θέλω να προσθέσω οτι και η αποχή απο τις συλλογικές διαδικασίες (κι αυτό πάει και για soso) δίνει πάτημα στη ΔΑΠ και η λογική σου ("ψάξτε βρείτε λύση κ για μένα") παροτρύνει σε κάθε τέτοιο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde_conserve έγραψε:Η αποχή και το 'μαύρο' είναι μια γενική έκφραση δυσαρέσκειας για το πολιτικό σύστημα, μη σου πω και μια πράξη αντίδρασης έναντι των ισχύοντων θεσμών και μορφών διανομής πολιτικής εξουσίας,και επ'ουδενί δεν δηλώνει δεξιά στάση και πράξη ανάθεσης. Εξ'ου και το 'άκυρο αποχή σαμποτάζ' των αναρχικών. Δεν νομίζω αυτοί να είναι πιο δεξιοί και από τη ΔΑΠ, ούτε πιστεύω να έχουν μπερδευτεί οι άνθρωποι.
merde_conserve έγραψε:Τι θες να κάνουμε δηλαδή; να κατέβει ανεξάρτητο πλαίσιο; Δεν θα μπούμε στη λογική των παρατάξεων.
Όσο για τους αναρχικούς, νομίζω ότι δεν ψηφίζουν όχι απλά από αντίδραση, αλλά γενικότερα δεν πιστεύουν στη δημοκρατία. Αν διαβάζει κανείς και διαφωνεί ας με διορθώσει.
Αλλά από που ως που είναι το ύψιστο μέσο αντίδρασης; Επηρρεάζει την πολιτική ηγεσία αν εμείς θα κάνουμε μάθημα μερικές μέρες λιγότερες;
Όσο για τους αναρχικούς, νομίζω ότι δεν ψηφίζουν όχι απλά από αντίδραση, αλλά γενικότερα δεν πιστεύουν στη δημοκρατία.
Δεν καταλαβαίνω, φαντάζει ουτοπία ένα ανεξάρτητο πλαίσιο ή είναι κάτι αποδοκιμαστέο;
Καμένος έγραψε:Οχι!
Διαφωνουν με την αντιπροσωπευση. Πιστευουν στην αμεσοδημοκρατια που ειναι η ορθοτερη μορφη δημοκρατιας (κατ εμε)
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες