18/11: Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 18/11: Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ.

Δημοσίευσηαπό QSG » Τρί, 19 Νοέμ 2013 9:47 pm

TEL9021 έγραψε:Off topic:
Είμαι ο μόνος που μου φαίνεται περίεργο ότι συμφωνούν αριστεροί και δεξιοί σε κάτι σε αυτό το φόρουμ; Έστω στο ότι δεν είμαστε μεταξύ μας συνάδελφοι.

να πω οτι είναι μια καλή αρχή γι αυτο που έλεγα πριν ή θα το γρουσουζεψω?
Can't change anyone but yourself....
Άβαταρ μέλους
QSG

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό BrAVeSirRObin » Τρί, 19 Νοέμ 2013 9:50 pm

Ανοίξαμε και εμείς (Χημικοί)...Από Πέμπτη εξεταστική! Ε ρε γλέντια! :relaxed:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''
BrAVeSirRObin

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Fategr » Τρί, 19 Νοέμ 2013 10:31 pm

Forza ΠΑΣΠάρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Fategr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τρί, 19 Νοέμ 2013 10:34 pm

Πλάκα κάνουν! Οι δικοί μας ΠΑΣΠίτες πήραν μετεγγραφή για χημικούς και εξαφανίστηκαν σε μας; Οι ΔΑΠίτες τους που είναι; Θα τρελαθούμε σε αυτό το πολυτεχνείο!
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Fategr » Τρί, 19 Νοέμ 2013 10:48 pm

ΧΑΧΑΧΑΧ, μου αρέσει που οι σχολές είναι ιδιαίτερα παρεμφερείς, όπως και το "επίπεδο" των φοιτητών, και στη μία σχολή η μία παράταξη έχει μονοψήφια νούμερα και στην άλλη αυτοδυναμία! :lol:
Άβαταρ μέλους
Fategr

Δημοσίευσηαπό Lion » Τρί, 19 Νοέμ 2013 11:07 pm

Δελτίου τύπου του Εγκελαδου για τη σημερινή "κανονική" λειτουργία της σχολής μας

http://left.gr/news/egkelados-politikon-mihanikon-giati-i-sholi-anoixe-kanonika-kai-ohi-kanonika
Lion

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τρί, 19 Νοέμ 2013 11:28 pm

Εγώ δεν ξέρω τι λέτε ήμουν από το πρωί εκεί και είμαι πλήρως ικανοποιημένος από την εικόνα του Ιδρύματος... Αφου έδωσα κιόλας μάθημα από τον υπερβολικό μου ενθουσιασμό για να συνδράμω και εγώ στην προσπάθεια επαναλειτουργίας.... Ιδού και τα θέματα:
Συνημμένα
ΕξεταστικήΝοέμβριος2013.docx
(23.44 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 496 φορές
TrexoKaiDenFtano Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Lion » Τετ, 20 Νοέμ 2013 12:01 am

αυτο που κανει το δελτιο τυπου ειναι να καυτηριάζει τη στάση των ΜΜΕ στο θέμα αυτο και την απαίτηση τους για κανονικη λειτουργία των πανεπιστημίων παρα την καθολική απεργία των εργαζομένων...
Lion

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τετ, 20 Νοέμ 2013 3:36 am

QSG έγραψε:
nicklaou έγραψε:πρεπει να δει καθε πλευρα τι κανει λαθος και γινονται αυτα.. λαθη κανουν και οι δυο πλευρες. βρειτε τα και καλεστε μετα σε συνελευση και οχι χαυρα.

μετά τα χθεσινά έχει αρχίσει και μου λείπει το 15 μελές που είχαμε στο σχολείο. χάνουμε το νόημα και κοιτάμε πως θα την πεί ο ένας στον άλλον. γιατί δεν μπορουν να συζητήσουν και να συμφωνήσουν οι όποιες πλευρες μαζι στο ποιά ειναι τα προβλήματα και μεσω μιας συνελευσης να κοιταξουμε να βρουμε καποια λυση? χωρις φανατισμους και φωνες και χωρις να πρεπει να κολλάμε σε καποιο συγκεκριμενο πλαισιο. αφου ενδιαφερονται για το καλο της σχολης γιατι δεν κοιτανε το πραγματικο συμφερον αλλα κολλανε στις παραταξεις? οσο συνεχιζουμε και πλακωνομαστε ο ενας με τον αλλον δεν θα εχουμε ποτέ καμια διαφορα απο ολα τα υπολοιπα ζωα εκει εξω και θα κανουν και οτι γουσταρουν στο πολυτεχνειο γιατι ετσι που ειμαστε χωρισμενοι σε 100 κλικες πως να λειτουργησουμε σαν 1? αυτο ομως πιστευω πως πρεπει να γινει χωρις ταμπελες επιτελους....

συμφωνω απολυτα! ;) δεν ασχολουμαι πλεον με καμμια παραταξη και το ξερουν πολλοι. απο τα μισα του 2ου ετος κιολας και μετα .τωρα ειμαι 5ο.

προφανως χωρις ταμπελες .. σημερα το σκεφτομουν παλι αυτο.. ας αποδοκιμαστει πλεον αυτη η τακτικη και ας τελειωσει αυτη η ιστορια... μονο ενωμενοι δεν ειμαστε ως φοιτητες με αυτα ολα
nicklaou Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό dima » Τετ, 20 Νοέμ 2013 10:10 am

χθες συναντησα μια φιλη μου που εχει την ατυχια να δουλευει σε ενα φωτοτυπικο μεσα στην πανεπιστημιουπολη, τρεις μηνες που ειναι υπο καταληψη δεν εχει πληρωθει και ουτε και μπορουσε βεβοια να παει στην δουλεια της, αντιθετα οι απεργοι που κανουν την καταληψη πληρωνονται κανονικοτατα , αυτα να τα σκεφτουν οι φοιτητες που υποστηριζουν τους απεργους, υπαρχουν και πολλοι αλλοι ανθρωποι που την πληρωνουν την απεργια χωρις να φταινε σε τιποτα.
dima

Έτος εισαγωγής: 1999

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες