TEL9021 έγραψε:Off topic:
Είμαι ο μόνος που μου φαίνεται περίεργο ότι συμφωνούν αριστεροί και δεξιοί σε κάτι σε αυτό το φόρουμ; Έστω στο ότι δεν είμαστε μεταξύ μας συνάδελφοι.
να πω οτι είναι μια καλή αρχή γι αυτο που έλεγα πριν ή θα το γρουσουζεψω?
TEL9021 έγραψε:Off topic:
Είμαι ο μόνος που μου φαίνεται περίεργο ότι συμφωνούν αριστεροί και δεξιοί σε κάτι σε αυτό το φόρουμ; Έστω στο ότι δεν είμαστε μεταξύ μας συνάδελφοι.
QSG έγραψε:nicklaou έγραψε:πρεπει να δει καθε πλευρα τι κανει λαθος και γινονται αυτα.. λαθη κανουν και οι δυο πλευρες. βρειτε τα και καλεστε μετα σε συνελευση και οχι χαυρα.
μετά τα χθεσινά έχει αρχίσει και μου λείπει το 15 μελές που είχαμε στο σχολείο. χάνουμε το νόημα και κοιτάμε πως θα την πεί ο ένας στον άλλον. γιατί δεν μπορουν να συζητήσουν και να συμφωνήσουν οι όποιες πλευρες μαζι στο ποιά ειναι τα προβλήματα και μεσω μιας συνελευσης να κοιταξουμε να βρουμε καποια λυση? χωρις φανατισμους και φωνες και χωρις να πρεπει να κολλάμε σε καποιο συγκεκριμενο πλαισιο. αφου ενδιαφερονται για το καλο της σχολης γιατι δεν κοιτανε το πραγματικο συμφερον αλλα κολλανε στις παραταξεις? οσο συνεχιζουμε και πλακωνομαστε ο ενας με τον αλλον δεν θα εχουμε ποτέ καμια διαφορα απο ολα τα υπολοιπα ζωα εκει εξω και θα κανουν και οτι γουσταρουν στο πολυτεχνειο γιατι ετσι που ειμαστε χωρισμενοι σε 100 κλικες πως να λειτουργησουμε σαν 1? αυτο ομως πιστευω πως πρεπει να γινει χωρις ταμπελες επιτελους....
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες