09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Elendil » Τετ, 10 Δεκ 2008 2:20 am

Giorgitseli έγραψε:Έγινε συνέλευση και ήταν και μαζική!

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά δεν είχε απαρτία σήμερα και δεν πραγματοποιήθηκε Γ.Σ. του Φ.Σ.Π.Μ. και μετά έγινε συγκέντρωση στα κτίρια του ΣΕΜΦΕ. Σωστά;
Άρα, κινητοποιήσεις του συλλόγου μας δεν αποφασίστηκαν από εμάς. Τώρα η απουσία μερικών ανένταχτων φοιτητών δεν πιστεύω πως θα έκανε τη διαφορά, εφόσον 2 παρατάξεις είχαν δηλώσει αποχή από τη διαδικασία.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 10 Δεκ 2008 2:32 am

Ήμασταν γύρω στα 150 άτομα (+ανένταχτοι εννοείται)..
Η συνέλευση Πολυτεχνείου θα γινόταν ούτως ή άλλως..δεν εξαρτήθηκε από το τι θα γινόταν στη σχολή μας..
Κάποιοι σύλλογοι είχαν κάνει ήδη συνέλευση από χτες..
Νομίζω ότι ακριβώς επειδή δυο παρατάξεις απείχαν (εκβιαστικό δε σου ακούγεται αυτό? το να πατάω όποτε γουστάρω εγώ ..) τα 150 άτομα ήταν ικανός αριθμός για να παρθεί κάποια απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν το έκτακτο των γεγονότων..
κάποιοι δε θέλησαν να παρεβρεθούν...γιατί άραγε??
"Με τι μούτρα" να εμφανιστεί η δαπ στη συνέλευση μετά τα όσα έχει κατορθώσει η κυβέρνηση που στηρίζουν ?
no comments για την πκσ(απλά απορώ)..

Πάντως ένα θα σας πω.. Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη κ η συνέλευση ήταν για τον Αλέξη..
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό akiria » Τετ, 10 Δεκ 2008 2:42 am

Παιδιά καντε και μια συνέλευση για μένα! Πρέπει να κάνω κάπου αίτηση?
akiria

Δημοσίευσηαπό stallion » Τετ, 10 Δεκ 2008 2:51 am

@trcv Πιστεψε με συμφωνω μαζι σου και για τις παραταξεις και για την κοινωνικη κριση.Μην απολογεισαι καθολου για off topic δημοσιευσεις γιατι αυτη η κατασταση χριζει ιδιαιτερης κριτικης και τοποθετησης.Πρεπει ολοι να δουμε τα πραγματα οχι μονο απο κοντα και μονοπλευρα αλλα σφαιρικα γιατι ισως οι αιτιες για ολα αυτα που γινονται ισως επαναλαμβανω να εχουν προελευση εκτος των συνορων μας.
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Δημοσίευσηαπό Elendil » Τετ, 10 Δεκ 2008 2:55 am

@Giorgitseli
Όντως ακούγεται σαν να ''εκβιάζουν'' την αδράνεια του συλλόγου, αλλά έστω και με αυτές τις συνθήκες ο αριθμός των παρευρισκομένων μου φαίνεται αρκετά μικρός. Σωστό ακούγεται, επίσης, να συζητηθούν ζητήματα της επικαιρότητας αφού αυτά επηρρεάζουν καθοριστικά. Αυτός ο μικρός, έστω, σύλλογος δεν πήρε κάποια απόφαση, οπότε από την Πέμπτη η σχολή θα πρέπει να λειτουργήσει κανονικά.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό KinitakiDES » Τετ, 10 Δεκ 2008 2:58 am

Giorgitseli έγραψε:Νομίζω ότι ακριβώς επειδή δυο παρατάξεις απείχαν (εκβιαστικό δε σου ακούγεται αυτό? το να πατάω όποτε γουστάρω εγώ ..) τα 150 άτομα ήταν ικανός αριθμός για να παρθεί κάποια απόφαση

Έτσι όπως το λες ρε φίλε, αν κατεβει η Πορεία για Γενικη Συνελευση και οι αλλοι τη σαμποταρουν,μπορει με 5 ατομα να παρει αποφαση "επειδη τα γεγονοτα τρεχουν"......... :twisted: :twisted: 8-)
KinitakiDES

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 10 Δεκ 2008 3:27 am

Το καταστατικό του φοιτητικού συλλόγου ορίζει για τις Γ.Σ. κάποιες καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης στις οποίες μπορεί να υπάρχει μειωμένη απαρτία ?
Αν όχι, μάλλον διαφωνείτε με το καταστατικό . Πείτε, λοιπόν, ξεκάθαρα τι θέλετε.
Κι επειδή άκουσα πρόσφατα ότι αυτό το καταστατικό έχει χαθεί, ας ξαναγραφτεί. Σίγουρα θα ορίζει και ποινές για την μη τήρησή του ...
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό asterix » Τετ, 10 Δεκ 2008 11:20 am

Νομίζω ότι ακριβώς επειδή δυο παρατάξεις απείχαν (εκβιαστικό δε σου ακούγεται αυτό? το να πατάω όποτε γουστάρω εγώ ..) τα 150 άτομα ήταν ικανός αριθμός για να παρθεί κάποια απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν το έκτακτο των γεγονότων..

το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου.
Αν υπάρχουν οι αντικειμενικές συνθήκες για να διατυπώνεται μια τέτοια τοποθέτηση και αν όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τις επιπτώσεις εφαρμογής μιας τέτοιας θέσης , τότε αλλοίμονο δεν υπάρχει καμία ελπίδα.
asterix

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 10 Δεκ 2008 1:42 pm

Αφού ξέρατε ότι θα γίνει συνέλευση,γιατί τώρα παριστάνετε του ανίδεους??πώς μπορείτε και είστε τόσο απαθείς ??
δεν πήρα εγώ καμιά απόφαση ,ούτε τα 150 άτομα πήραν.. Ο σύλλογος του ΕΜΠ αποφάσισε(κοντά 2000 άτομα πρέπει να μαζεύτηκαν).. άλλωστε περιμένουμε νομίζω να πει κάτι και η Σύγκλητος..
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό athina » Τετ, 10 Δεκ 2008 3:14 pm

θα μου εξηγήσει καποιος τι σημαινει "συνέλευση Πολυτεχνείου"?
υπάρχει τέτοιος θεσμός.....? :shock:
athina

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης