09/03: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 09/03: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Τρί, 09 Μαρ 2010 8:05 pm

aimar21 έγραψε:Παιδια υπαρχει περιπτωση να κλεισει η σχολη χωρις την αποφαση του ΦΣ??
Μόνο αν το αποφασίσει ο Τσακ Νόρις!
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 09 Μαρ 2010 8:18 pm

Ξέρει κανείς πότε είναι η επόμενη ΓΣ? Γράφει στο πλαίσιο ή όχι?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τρί, 09 Μαρ 2010 8:32 pm

teo έγραψε:@ amazing_happens: Σοβαρή πολιτική θέση έχεις.... εδώ πλήττονται τα εργασιακά μας δικαιώματα και το μέλλον μας είναι αβέβαιο και εσύ κάθεσαι και κοιτάς τον εαυτούλη σου και το αν θα κάνεις μάθημα.... ΜΠΡΑΒΟ

Εχω αναφερει τις αποψεις μου παραπανω φιλτατε, δεν θα ξαναπω τα ιδια πραγματα... Οσο για το υφος σου, κρατα το για τον εαυτο σου. Να μαθεις να σεβεσαι την αντιθετη αποψη απο την δικια σου. Αλλα μαλλον η λεξη σεβασμος ειναι αγνωστη στο λεξιλογιο σου. Θεωρω οτι η καταληψη την περιοδο αυτη δεν θα ωφελησει κανενα γιατι ειναι μια αποφαση που δεν αλλαζει. Δεν ειναι η ιστορια με το αρθρο 16. Τοτε ημουν υπερ της καταληψης. Αν δεις 2-3 σελιδες πισω, θα δεις τη θεση μου. Κρατα τις ειρωνιες για την παρτη σου. Ουτε με ξερεις, ουτε σε ξερω. Σου λειπουν οι βασικες αρχες της εννοιας του διαλογου... Γιναμε ολοι επαναστατες...
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Alexander » Τρί, 09 Μαρ 2010 8:42 pm

teo έγραψε:@ amazing_happens: Σοβαρή πολιτική θέση έχεις.... εδώ πλήττονται τα εργασιακά μας δικαιώματα και το μέλλον μας είναι αβέβαιο και εσύ κάθεσαι και κοιτάς τον εαυτούλη σου και το αν θα κάνεις μάθημα.... ΜΠΡΑΒΟ

Από ένα "κατ' εμε ευτυχώς" τα συμπέρανες όλα αυτά; :crazy2:
Ας μην αρχίζουμε και μεταξύ μας εύκολους διαχωρισμούς με "επιχειρήματα" του τύπου όποιος δε θέλει κατάληψη=ασόβαρος, δαπίτης και παρτάκιας, δημόσιος υπάλληλος= τεμπέλης ξύστης και πάει λέγοντας...
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό efp@linos » Τρί, 09 Μαρ 2010 9:27 pm

Συνήθως δεν γράφω σε παραταξιακά θέματα ... αλλά η ειρωνία σου με σκότωσε :ninja:

Ποιά εργασιάκα δικαιώματα σου μωρέ ... κάτσε διάβασε λίγο Στατική 1 ή καθόλου Μηχανική των ρευστών να γίνεις μηχανικός πρώτα και μετά θα δείς και τα δικαιώματα σου ... Μάθανε όλοι τώρα αβέβαιο μέλλον κλπ κλπ ... Ο μόνος τρόπος για να έχουμε εργασιακά δικαιώματα είναι να έχουμε και τις ανάλογες γνώσεις ... Και δεν ξέρω αν το καταλαβές , αλλά αυτό γίνεται μονάχα με ανοιχτή την σχολή !!! Γι αυτό σου λέω κάτσε διάβασε λιγάκι .... και αν είσαι εσύ καλός/ή μηχανικός και καλά θα σε πληρώσουν και βέβαιο μέλλον θα έχεις ....
efp@linos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Gerber » Τρί, 09 Μαρ 2010 10:07 pm

εκτός θέματος για να πέσουν λίγο οι τόνοι
δημόσιος υπάλληλος= τεμπέλης ξύστης

(ορισμός λεξικού :roll: )
δημόσιος υπάλληλος = αυτός που βρίσκει πρόβλημα σε κάθε λύση!
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Άβαταρ μέλους
Gerber Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό kris2290 » Τρί, 09 Μαρ 2010 10:09 pm

sσυμφωνω με efp@linos + το οτι για ψυλλου πηδημα γινεται καταληψη οπως και πορειες και ετσι οταν προκυψει ενα πραγματικο σοβατο ζητημα -οπως αυτο που συμβαινει τωρα- δεν ιδρωνει κανενος τ αυτι..
kris2290

Δημοσίευσηαπό faremal » Τρί, 09 Μαρ 2010 10:38 pm

teo, ούτε έπεισες κανέναν, ούτε συζήτηση έκανες.

efp@linos αναρωτιέμαι. αν ήμασταν όλοι καλοί επαγγελματίες και καλοί επιστήμονες, το μέλλον μας θα ήταν βέβαιο; γιατί νόμιζα πως το θέμα μας είναι η αδικία που επιβάλεται μέσω των μέτρων. δηλαδή να κάτσουμε άπραγοι αν δεν περάσουμε στατική 1 ή αν δεν βρούμε δουλειά; χωρίς βέβαια να λέω πως πρέπει να κλείσουμε την σχολή.
faremal

Δημοσίευσηαπό stv7 » Τρί, 09 Μαρ 2010 10:44 pm

μηπως καποιος φιλος εαακιτης μπορει να μας πει εαν αληθευει οτι θα κλεισουν αυριο τη σχολη?(κατι τετοιο ακουσα.. μπορει να ειναι και προβοκατσια αλλα καλο ειναι να ενημερωσει καποιος..)
stv7

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 09 Μαρ 2010 10:49 pm

Δεν είμαι εαακίτης αλλά το θεωρώ απίθανο να κλείσει αύριο η σχολή χωρίς απόφαση συλλόγου. Κι εμένα με τσατίζει αφάνταστα που κέρδισε η ΔΑΠ μια συνέλευση που δεν είχε να πει τίποτα ενώ πλήττονται τα δικαιώματά μας αλλά δεν θεωρώ ότι κανείς απ τους ηττημένους θα κλείσει έτσι τη σχολή.

Κατά τη γνώμη μου πρόκειται περί προβοκάτσιας αυτό που άκουσες...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες